Horoscop Taur septembrie 2015

Horoscopul Taurului septembrie 2015 evidenţiază ameliorarea şi armonizarea relaţiilor de familie, desprinderea de dependenţe şi obsesii, întărirea sinelui şi a credinţei în tine însuţi, reaflarea unor căi autentice de evoluţie personală, dar şi bucuria de a trăi, precum şi o viaţă sentimentală promiţătoare.

Horoscop Taur septembrie 2015 | Horoscop general


Taur
Venus îşi regăseşte, din 6 septembrie 2015, aspectul direct în Leu şi a patra casă a Taurului, aplanând sau soluţionând o problemă de familie sau una legată de casă. Este posibil să-ţi fi fost pus până acum la încercare ataşamentul faţă de oamenii apropiaţi ori ca aceştia să fi ajuns în situaţia de a-şi demonstra ataşamentul faţă de tine. Oricum, acest aspect astral are darul de a reinstaura armonia şi pacea în viaţa de familie, a-ţi releva importanţa acesteia în existenţa ta. Obiectivele tale personale tind să capete consistenţă, să îşi dovedească realismul şi viabilitatea.

Pe 13 septembrie, Luna nouă din Fecioară şi a V-a ta casă te îmboldeşte să-ţi laşi puţin deoparte sobrietatea, să îţi descreţeşti fruntea şi să te regăseşti în copilul de odinioară. Simţi nevoia să te joci de-a vacanţa şi poţi fi motivat să-ţi perfecţionezi un talent înscriindu-te la un curs, eventual unul ţinând de artă.

Forţele exterioare ale lumii, împrejurările şi evenimentele existenţei par să te silească să îţi analizezi cele mai adânci dorinţe şi credinţe. Începând cu 18 septembrie 2015, parcursul lui Saturn în Săgetător şi a opta casă a Taurului te presează să îţi răspunzi unor întrebări esenţiale. Cum reuşeşti să controlezi mediul tău exterior? Care sunt dependenţele şi obsesiile tale, şi cât de mult le poţi stăpâni? Îndeosebi în prima parte a acestui tranzit, poţi fi marcat de frustrări şi dezamăgiri vizând de felul cum interacţionezi cu ceilalţi şi îţi foloseşti resursele interioare. Este posibil să ai senzaţia că vechile metode de a controla oamenii din jurul tău nu mai funcţionează. Poate că atentând să îi manipulezi pe alţii, nu faci decât să pierzi frâiele asupra propriei tale persoane. În acelaşi timp, Saturn are obiceiul de a-ţi aduce în minte natura ta efemeră. Memento mori! Aminteşte-ţi că eşti muritor! În acest context, poţi fi mobilizat să te debarasezi de superficialism şi să dai un înţeles major vieţii tale. Pe plan psihologic, te confrunţi cu temeri profunde, cu dependenţe şi obiceiuri nocive, ce tind să te guverneze. La finalul acestui drum al lui Saturn, ar trebui să fii mai sănătos din punct de vedere emoţional, mai puternic şi mai stăpân pe tine însuţi, să nu mai încerci să controlezi lucruri care nu pot ori nu trebuie să fie controlate!

Pluton îşi reia tranzitul direct în Capricorn şi a IX-a ta casă odată cu 23 septembrie, sprijinindu-te şi el să îţi clarifici năzuinţele legate de evoluţia personală. Mai mult decât atât, această planetă îţi poate netezi calea, până către sfârşitul anului, către o bursă de studii ori o călătorie palpitantă pe alte meleaguri ale lumii.

Cupa plăcerilor şi distracţiei este băută până la fund din 25 septembrie 2015, ziua de debut a vizitei lui Marte în Fecioară şi a cincea casă a Taurului. Bucuria de a trăi nu îţi mai este îngrădită de nici un fel de complex ori timiditate. Efluviile creative ţi se însoţesc cu o temeritate de zile mari, această combinaţie făgăduind realizări, dar şi (uneori) eşecuri de excepţie!

Luna plină răsărită pe 28 septembrie în cerurile Berbecului şi prima ta casă îşi stârneşte dorinţa de a intra sub luminile rampei şi a juca un rol principal pe scena vieţii. Ai prilejul să-ţi afirmi personalitatea şi interesele, să fii, în fine, ovaţionat pentru meritele tale. Încearcă, totuşi, să nu ţi-o iei în cap, şi să nu îi întărâţi pe oameni împotriva ta din pricina unei aroganţe păguboase.

Horoscop Taur septembrie 2015 | Horoscop dragoste


Viaţa amoroasă se intersectează în mod fericit cu cea de familie începând cu 6 septembrie, graţie ieşirii lui Venus din tranzitul retrograd în a IV-a ta casă. Această conjunctură astrală este asociată cu o întorsătură favorabilă a destinului. Astfel, dacă până acum familia ta ori cea a partenerului tău nu erau de acord cu povestea voastră de dragoste, este de aşteptat să v-o accepte. Resentimentele unor rude faţă de persoana cu care te-ai căsătorit sunt pe cale să dispară. Poate fi vorba şi despre o împăcare cu soacra ori una între cuscri, culminând cu o petrecere în familie! Pe de altă parte, dacă până mai ieri tu sau fiinţă iubită nu eraţi hotărâţi să treceţi într-o nouă faza a relaţiei voastre printr-o logodnă ori o căsătorie, Venus în tranzit direct vă convinge în cele din urmă să faceţi un astfel de pas important în viaţă!

Dragostea îşi cere cu insistenţă o reimpropaspatare sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 13 septembrie 2015 în a cincea casă a Taurului. Este o zi prielnică închegării unei fericite legături amoroase sau regăsirii fiorilor iubirii dintâi într-un cuplu format cu mult timp în urmă.

Îndrăzneala şi dragostea fac casă bună odată cu 25 septembrie, sub influenţa tranzitului lui Marte în Fecioară. În eventualitatea că eşti implicat deja într-o conexune de cuplu, pari să nu mai suporţi inerţia cotidiană şi să pui piciorul în prag, pretinzând o schimbare la care visezi de câtăva vreme, dar pe care nu ai avut până în prezent curajul să o pui pe tapet. La urma urmei, iubirea supravieţuieşte mai ales prin infuzarea cât mai frecventă de noutate, de inedit. Nativii singuri tind să-şi piardă răbdarea, să-şi ia inima în dinţi şi să facă un pas hotărâtor în apropierea de o persoană care îi atrage de mult timp.

Horoscop Taur septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă


Traiul de toate zilele, inclusiv cel de la serviciu pare să-ţi fie dat peste cap din 17 septembrie 2015, ca urmare a tranzitului retrograd în care se aşează Mercur în Balanţă şi a şasea casă a Taurului. Poate chiar îţi doreai o ieşire din monotonia zilnică, dar acest eveniment astral are potenţialul să te arunce în braţele nedumeririi! Amână-ţi o vreme iniţiativele şi acţiunile de anvergură, până când eşti sigur că nu există nimic în stare să-ţi dea peste mână. Nu neglija mesajele intuiţiei!

Din 23 septembrie, Soarele călătoreşte pe tărâmul Balanţei şi celei de-a VI-a tale case, aducând în prim plan sfera profesională. Joaca şi distracţia nu îşi mai au rostul! Ai capacitatea să faci faţă sarcinilor trasate la locul tău de muncă datorită puterii tale de concentrare şi a atenţiei faţă de detalii. Întrucât pari să-ţi creezi cu dificultate o imagine de ansamblu, te descurci mai bine cu proiecte mici, mai puţin complexe.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur august 2015
Horoscop Taur septembrie 2015 Horoscop Taur septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 21, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.