Horoscop Taur octombrie 2015

Horoscopul Taurului octombrie 2015 aduce în prim plan pofta nesecătuită de a degusta deliciile existenţei, un potenţial creativ de excepţie, o atenţie sporită faţă de starea de sănătate, reuşite datorate relaţiilor de parteneriat, o viaţă sentimentală promiţătoare şi una profesională marcată de productivitate şi eficienţă.

Horoscop Taur octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Taur octombrie 2015
Efluviile creativităţii ţi se înalţă până la ceruri graţie vizitei întreprinse de Venus, începând cu 8 octombrie 2015, în Fecioară şi a cincea casă a Taurului. Ideile inspirate care te străbat sunt însă mai curând asemeni unor jocuri de artificii, încântătoare pentru cei din jurul tău, dar arareori orientate înspre un ţel practic. Îţi doreşti să trăieşti din plin, să te delectezi în plăceri uneori refuzate până acum, având o tentă cumva artistică, mai elevată. Relaţiile cu copiii tăi sau cei ai unei rude sunt din ce în ce mai vivace, mai strânse şi mai împlinitoare.

Starea ta de sănătate poate reprezenta o preocupare prioritară ca urmare a tranzitului iniţiat de Mercur, pe 9 octombrie, în Balanţă şi a VI-a ta casă. Discuţiile cu oamenii apropiaţi dar şi cu un doctor sunt în stare să te convingă să faci schimbări notabile ale stilului tău de viaţă, în vederea optimizării tonusului tău fizic şi psihic.

Pe 13 octombrie 2015, Luna nouă din Balanţă şi a şasea casă a Taurului continuă să insiste asupra necesităţii de a-ţi îmbunătăţi sănătatea, eventual printr-o purificare, detoxifiere a organismului. O relaţie de prietenie ia o turnură surprinzătoare, dovedindu-se a fi un promiţător punct de plecare pentru o colaborare pe plan social ori profesional.

Începând cu 23 octombrie, Soarele navighează peste cerul Scorpionului şi a VII-a ta casă, aşa că ai prilejul să extragi tot ce este mai bun din relaţiile de parteneriat din sfera personală, profesională sau socială. Eşti capabil să îţi înfrânezi un orgoliu altădată excesiv şi să recunoşti meritele ori punctele de vedere viabile ale unui asociat. Revenite pe făgaşul unei autentice comuniuni de interese, parteneriatele îţi făgăduiesc realizări importante.

Voinţa ta de a fi la vedere, sub luminile reflectoarelor, erupe dintr-o dată, fără însă să epatezi cu orice preţ, susţinut de atitudinea ta încrezătoare, specifică Taurului, pe 27 octombrie 2015, ca efect al Lunii pline apărute în prima ta casă. Forţa personalităţii tale se impune de la sine şi îţi permite să îţi arogi cu nonşalanţă ceea ce ţi se cuvine, să împingi eventual o situaţie până la extrem pentru a-i fructifica întreg potenţialul.

Horoscop Taur octombrie 2015 | Horoscop dragoste 


Atractivitatea pogorâtă de Venus asupra ta, odată cu 8 octombrie, atunci când se înscrie într-o traiectorie deasupra celei de-a V-a tale case, îţi oferă numeroase şi variate oportunităţi în viaţa amoroasă. Dacă eşti încă singur, par să-ţi dea târcoale numeroşi curtezani animaţi de speranţa că vor reuşi să între în graţiile tale. Chiar dacă ai multe opţiuni, nu este nevoie neapărat să faci vreo alegere dacă nici unul dintre pretendenţi nu intră pe aceeaşi lungime de undă afectivă ca şi tine! Taurii aflaţi într-o relaţie de cuplu au şansa să-şi revitalizeze dragostea, să-şi retrăiască cu aceeaşi fervoare idila dintâi.

Soarele traversează din 23 octombrie 2015 a şaptea casă a Taurului, determinându-te şi el să nu-ţi mai neglijezi tovarăşul de viaţă, să te desprinzi de o atitudine cumva egoistă în legătura cu această. Într-un astfel de context, nevoile şi năzuinţele lui devin la fel de importante pentru tine ca şi ale tale.

Luna plină din Taur îţi face pe 27 octombrie sângele să-ţi fiarbă în vene, îţi injectează patimă şi senzualitate. Dacă eşti atras fizic de cineva, îţi poate fi foarte dificil să nu arăţi lucrul acesta. Este indicat ca nativii singuri să se ferească să se implice într-o aventură trecătoare, iar cei "cuplaţi" să-şi ţină în frâu impulsul de a se lăsa în voia unei posesivităţi păguboase.

Horoscop Taur octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Din 9 octombrie 2015, prezenţa lui Mercur în a şasea casă a Taurului te focalizează asupra muncii. Se pare că ai o mulţime de treabă la serviciu, dar ai capacitatea de a-ţi îndeplini sarcinile cu uşurinţă, a-ţi spori eficienţa şi productivitatea. Convorbirile cu colegii au harul de a scoate la lumină puncte comune şi a pune bazele unei reale cooperări cu aceştia.

Puterea mentală îţi ajunge la un vârf pe 13 octombrie, sub vibraţiile Lunii noi din a VI-a ta casă, şi te sprijină să-ţi ajustezi şi armonizezi rutina zilnică, să te eliberezi de orice îţi pune piedici sau te distrage în muncă. Posezi abilitatea de a te apleca asupra lucrărilor de detaliu fără a pierde imaginea de ansamblu.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur 2016

Horoscop Taur septembrie 2015
Horoscop Taur octombrie 2015 Horoscop Taur octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.