Horoscop Berbec noiembrie 2015

Horoscopul Berbecului noiembrie 2015 pune accentul pe o intensă sensibilitate emoţională ce trebuie să fie ţinută sub control, pe o relaţionare efervescentă cu cei din preajma ta şi pe îmbunătăţirea relaţiilor de parteneriat. Este necesar uneori ca setea de a comunica cu ceilalţi să fie bine strunită, întâlneşti oportunităţi legate de studii şi călătorii, iar viaţa ta sentimentală este bogată în evenimente.

Horoscop Berbec noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Berbec noiembrie 2015
Emotivitatea tinde să ţi se înalte până la ceruri sub impactul călătoriei iniţiate de Mercur, din 2 noiembrie 2015, în Scorpion şi a opta casă a Berbecului. Eşti predispus să comunici cu cei din jurul tău mai curând prin prisma simţămintelor decât a raţiunii, şi pari să ai probleme de concentrare. Ţii cont, probabil, prea mult de reacţiile, gesturile şi cuvintele celorlalţi, fiindu-ţi greu să nu te conformezi dorinţelor şi cererilor acestora, aşa că este necesar să îţi defineşti cu claritate graniţele individuale, să ţi le aperi cu străşnicie şi să nu-ţi neglijezi propriile interese în favoarea celor ale altora.

Începând cu 8 noiembrie, tranzitul lui Venus în Balanţă şi a VII-a ta casă vesteşte o perioadă de intensă interacţiune cu oamenii. Eşti nemaipomenit de social, afabil şi prietenos, şi ai la dispoziţie o mulţime de ocazii de a ieşi în lume şi a-ţi largi cercul de cunoştiinţe şi amici, a întâlni persoane capabile să dea o turnură pozitivă vieţii tale.

Marte îşi face intrarea, odată cu 13 noiembrie 2015, în Balanţă şi a şaptea casă a Berbecului, şi te mobilizează să te implici serios în relaţiile de parteneriat din sfera personală, profesională şi socială, şi să recurgi mai des la compromisuri în cadrul acestora. Nu mai eşti la fel de orgolios ca altădată, fiind dispus să asculţi, să înţelegi şi să aprobi opiniile unui asociat sau chiar să-ţi recunoşti propriile greşeli. Pe de altă parte, pentru a-ţi conserva energia, te poţi strădui să introduci un plus de echilibru şi armonie în existenţa ta, în general.

Pofta de vorbă pune stăpânire peste tine din 20 noiembrie, ca efect al tranzitului lui Mercur în Săgetător şi a IX-a ta casă. Ai o mulţime de spus oricărei persoane cu care te găseşti, dar cuvintele tale sunt meşteşugite şi nu îţi plictiseşti auditoriul. Cu toate că eşti mai degrabă ghiduş, îţi iei joaca în serios atunci când vine vorba să-ţi pui în practică proiecte de anvergură. Nu este exclus să ai oportunitatea de a călători şi/sau a intra în contact cu oameni de pe alte meridiane ale lumii. De asemeni, te poţi simţi îmboldit să înveţi ceva nou, în special să îţi însuşeşti o limbă străină.

Soarele străbate şi el, pornind cu 22 noiembrie 2015, tărâmurile Săgetătorului şi a noua casă a Berbecului, insistând asupra tendinţelor anterioare, a studiului, călătoriilor, experienţelor de viaţă relevante şi a unor influenţe culturale dintr-o regiune îndepărtată.

Opoziţia dintre Venus şi Uranus de pe 24 noiembrie scoate la lumină un aspect imprevizibil al personalităţii tale sau o surpriză de proporţii în relaţionarea cu alţii. Uneori, îţi este dificil să te acomodezi cu oamenii, simţindu-te încorsetat de ei. Cu toate astea, nişte persoane apărute recent în viaţa ta sunt gata să te ademenească în evenimente neobişnuite, având darul de a-ţi deschide ochii asupra unor faţete nebănuite ale lumii.

Neastâmpărul limbii te cuprinde iarăşi pe 26 noiembrie 2015, sub influenţa Lunii pline din Gemeni şi a III-a casă a Berbecului. Fereşte-te, totuşi, să dai din casă, să îţi dezvălui ponturi ori gânduri pretiose, şi asigura-te că nu vorbeşti de unul singur, ascultând cu adevărat ce au de spus interlocutorii tăi.

Horoscop Berbec noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Odată cu 8 noiembrie, sunt favorizate formarea şi învigorarea relaţiilor de cuplu, graţie vizitei lui Venus în a şaptea casă a Berbecului. Dacă eşti singur, farmecul pe care ţi-l dăruieşte planeta dragostei îţi înlesneşte cucerirea inimii cuiva de care eşti atras de curând. Legăturile în doi deja închegate sunt pe cale să se stabilizeze, să se fortifice şi să fie marcate (dacă este cazul) de o cerere în căsătorie sau de o nuntă grabnică.

Dragostea pare să fie niţel mai complicată sub efluviile Lunii noi răsărite pe 11 noiembrie 2015 în Scorpion şi a VIII-a ta casă. Menţinerea conexiunii de cuplu presupune sporite eforturi din partea ta, fiind nevoie să îţi întăreşti ataşamentul faţă de partenerul tău sau să te dai bătut, până la urmă, şi să recunoşti faţă de tine şi de acesta că legătura voastră amoroasă nu este împlinitoare pentru nici unul dintre voi.

Certurile cu persoana iubita par a fi mai frecvente după 13 noiembrie, ca urmare a tranzitului lui Mercur în a şaptea casă a Berbecului. Cu toate acestea, ele sunt fie furtuni într-un pahar cu apă, fie sunt înlăturate rapid graţie voinţei tale de a face compromisuri, astfel încât să nu se acutizeze. În cazul în care eşti în căutarea unei idile, ai şansa să te angajezi într-una serioasă, de cursă lungă.

Horoscop Berbec noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Prezenţa lui Venus în a opta casă a Berbecului prilejuieşte, din 8 noiembrie 2015, înflorirea şi chiar fructificarea relaţiilor financiare de parteneriat. Dacă ai o afacere, este de aşteptat să-ţi creşti numărul de clienţi sau să îţi alături un asociat ce promite să-ţi mărească beneficiile.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec 2016 

Horoscop Berbec octombrie 2015
Horoscop Berbec noiembrie 2015 Horoscop Berbec noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 29, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.