Horoscop Berbec decembrie 2015

Horoscopul Berbecului decembrie 2015 insistă asupra atmosferei de bun augur din interacţiunea cu oamenii, a obiectivelor tale ambiţioase pentru noul an, a unor schimbări surprinzătoare ce lasă loc totuşi, spre sfârşitul lunii, unei existenţe fericite prin previzibilitatea sa. Atât viaţa sentimentală, cât şi cea profesională sau de afaceri îţi promit numeroase oportunităţi.

Horoscop Berbec decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Berbec decembrie 2015
Trigonul dintre Mercur şi Uranus de pe 1 decembrie 2015 îţi oferă posibilitatea de a pleca într-o scurtă călătorie sau a investiga noi idei despre dezvoltarea ta personală. Ai capacitatea să vezi cu claritate diverse aspecte ale existenţei şi soluţii ale problemelor tale. Poţi primi o veste bună sau poţi trece printr-o experienţă de viaţă având darul de a-ţi deschide ochii asupra unei laturi nebănuite a destinului tău.

Oamenii îşi aţintesc privirea către tine, gata să te aprecieze şi să îţi descopere atuurile personale. Din 5 decembrie, tranzitul lui Venus în Scorpion şi a opta casă a Berbecului îţi dăruieşte o aură de farmec ce nu poate fi trecută cu vederea de ceilalţi. Dacă eşti niţel timid, acest lucru te poate stânjeni, iar dacă nu eşti marcat de sfiiciune te poţi simţi în al nouălea cer! Capabil să îţi exprimi cu forţă de convingere interesele, ai ocazia să îţi creezi alianţe puternice.

Simţul aventurii nu îţi dă deloc pace pe 9 decembrie 2015, ca urmare a trigonului Soarelui cu Uranus. Dorinţa de a-ţi creşte adrenalina trebuie să fie însoţită de o estimare realistă a riscurilor asumate! Poţi avea o discuţie incitantă cu nişte persoane ieşite din comun, să îţi faci prieteni noi şi să ai de profitat dintr-o iniţiativă a unui amic mai vechi.

Surprizele sunt la ordinea zilei pe 11 decembrie, atunci când Marte ajunge în opoziţie cu Uranus. Conjuncturi de viaţă pe care le credeai statornice sunt pe cale să se risipească ca prin minune, iar nevoia de a te bucura de o libertate sporită nu încetează să te macine. Orice scânteie de împotrivire din partea altora este gata să-ţi provoace explozii de iritare, să genereze certuri înverşunate!

Proiectele tale esenţiale sunt pe punctul să se extindă şi ai flexibilitatea de a face schimbări din mers pentru a reuşi să le ţii sub control. Luna nouă răsărită în aceeaşi zi de 11 decembrie 2015 în Săgetător şi a IX-a casă a Berbecului este corelată cu transformări neanunţate de nimic în mediul tău înconjurător. Din fericire, eşti mereu pe fază, alert, în stare să te arunci în trenul oricărei oportunităţi ce trece grăbită pe lângă tine. Nu încerca să îţi pui la punct un program fix, şi bazează-te cât mai mult pe spontaneitate!

Pe 22 decembrie, Soarele pătrunde în Capricorn şi a zecea ta casă, focalizându-te asupra obiectivelor tale. Eşti traversat de năzuinţa de a desluşi încotro se îndreaptă existenţa ta, de a o aduce în matca ambiţiilor tale.

Ziua de Crăciun stă sub semnul a două evenimente astrologice: Luna plină din Rac şi ieşirea lui Uranus din tranzitul său retrograd în Berbec.

Dacă ai fost cutreierat în ultimul timp de aspiraţia de a depinde cât mai puţin de alţii, Luna plină răsărită pe 25 decembrie 2015 în Rac şi a patra casă a Berbecului îţi sugerează să descoperi cât de mult depind alţii de tine. Spiritul Crăciunului pune stăpânire asupra ta şi îţi însufleţeşte ataşamentul faţă de familie şi persoanele dragi. Ai oportunitatea de a te bucura de cadourile primite şi dăruite, fiind de aşteptat să fii împreună cu rudele apropiate în jurul bradului de acasă sau din casa părinţilor.

Uranus revenit în tranzit direct în prima ta casă se aliniază tendinţelor selenare. Nu mai eşti pus la încercare de evenimente neaşteptate, greu de controlat, şi pari să te bucuri de previzibilitatea vieţii din preajma sărbătorilor de iarnă. Tradiţiile asociate cu acestea îţi pun la dispoziţie o perioadă de respiro, de-a lungul căreia eşti predispus să renunţi la încrâncenări şi lupte acerbe pentru putere.

Din 30 decembrie 2015, vizita lui Venus în Săgetător şi a IX-a casă a Berbecului îţi imprimă impulsul de a-ţi dezolta personalitatea şi a depăşi graniţele poate prea strâmte ale existenţei tale. Ai forţa de a ieşi din zona ta de confort şi a explora noi drumuri ale destinului tău, un lucru cât se poate de potrivit cu intrarea într-un nou an. Mai mult decât atât, Venus îţi poate înlesni o petrecere de revelion pe alte meridiane, sau, cel puţin, într-o altă localitate. Oricum, cu acest prilej, poţi regăsi prieteni de demult ori cunoscuţi abia sosiţi din străinătate.

Horoscop Berbec decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Prezenţa lui Venus în a VIII-a ta casă favorizează din 5 decembrie iniţierea unei legături de cuplu fierbinţi, iscarea unei patimi amoroase ce poate ajunge uneori să te orbească! Relaţiile în doi deja formate sunt şi ele străbătute de o înteţită conexiune afectivă, chiar erotică. Partenerul tău îţi poate face un cadou de Crăciun extrem de surprinzător, nemaipomenit de frumos! Planeta dragostei îi poate determina pe nativii din Peşti aflaţi într-o relaţie veche, de cursă lungă, să-şi ia inima în dinţi şi să se gândească la o căsătorie.

Atât cu ocazia Anului Nou, cât şi în cea mai mare parte a lunii ianurie 2016, viaţa sentimentală tinde să fie împrospătată de circumstanţe deosebite, excentrice. Tranzitul lui Venus în a noua casă a Berbecului este asociat pentru nativii singuri cu întâlnirea unei persoane speciale, cu totul diferită de ei, provenită eventual dintr-o altă ţară. Dacă ai un tovarăş de viaţă, există posibilitatea să pleci alături de el într-o călătorie sau să ciocniţi paharele de şampanie în cinstea noului an într-un loc incitant, ieşit cu totul din tiparele traiului cotidian.

Horoscop Berbec decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Atitudinea ta încrezătoare, inspirată de parcursul lui Venus în a opta casă a Berbecului, îţi oferă odată cu 5 decembrie 2015 prilejul să închegi un parteneriat foarte avantajos în afaceri sau pe plan profesional. În acelaşi timp, un ambiţios proiect financiar de-al tău poate fi pus în aplicare datorită contribuţiei unui investitor convins de viabilitatea sa.

Începând cu 10 decembrie, tranzitul lui Mercur în Capricorn şi a X-a ta casă îţi facilitează o comunicare fertilă, eficientă cu şefii şi colegii de muncă. Convorbirile cu ei au potenţialul să-ţi sugereze idei având capacitatea să-ţi mărească randamentul, să-ţi indice o altă perspectiva despre sarcinile şi responsabilităţile tale. Treci printr-o perioadă oportună unor interviuri pentru un nou job.

Eşti dispus să dai tot ce ai mai bun în tine, să nu precupeţeşti nici un efort sau sacrificiu pentru a-ţi urma ţelurile profesionale. Din 22 decembrie 2015, Soarele în a zecea casă a Berbecului te înarmează cu o viziune extrem de practică asupra carierei. Ai în faţă două alternative. Poţi fi recompensat pentru străduinţele tale ori, din contra, penalizat din pricina unor eventuale greşeli, neglijenţe. Este vremea să-ţi dovedeşti maturitatea şi responsabilitatea.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec 2016

Horoscop Berbec noiembrie 2015
Horoscop Berbec decembrie 2015 Horoscop Berbec decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 13, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.