Horoscop Leu martie 2016

Horoscopul Leului martie 2016 lasă se întrevadă o încingere a pasiunii amoroase, înverşunarea unei vieţi lăsate în voia riscurilor, capacitatea de a-i atrage pe alţii spre ţelurile tale şi de a-ţi descoperi noi dimensiuni ale lumii şi ale atuurilor personale.

Horoscop Leu martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Leu martie 2016
Din 6 martie eşti străbătut de o energie clocotitoare ce îţi intensifică creativitatea dar, din păcate, poate fi greu de fructificat din pricina tendinţei de a te risipi în prea multe direcţii. Marte parcurge tărâmul Săgetătorului şi al celei de-a cincea case a Leului şi te ademeneşte să laşi seriozitatea deoparte, să te delectezi în plăceri nemaiîncercate şi să te joci cumva cu viaţa. Trăieşti la maximum, fără să mai ţii cont de riscuri şi conformisme. Supraveghează-ţi totuşi înclinaţia să întinzi prea mult coarda, să îţi pui prea mult norocul la încercare!

Nevoi neconstientizate până acum îşi cer cu insistenţă împlinirea sub efluviile Lunii noi apărute pe 9 martie în Peşti şi a VIII-a ta casă. Poţi fi ispitit să te retragi din lume şi să te cufunzi adânc în sinele tău. Cu toate că este însoţită de o răscoala interioară, accepţi cu inima deschisă o schimbare importantă din existenţa ta. Intuiţia te sprijină să îţi relevi ce oameni ţin cu adevărat la tine şi te ajută să îţi făureşti destinul visat.

Forţa ta interioară iese impetuos la iveală, iar oamenii sunt atraşi de aura ta de farmec. Din 12 martie 2016, Venus în a opta casă a Leului te aduce sub luminile reflectoarelor şi îţi măreşte încrederea în tine însuţi, ceea ce îi determina pe alţii să se încreadă în tine şi să se alieze ţelurilor tale.

Tranzitul demarat de Soare, pe 20 martie, în Berbec şi a noua ta casă îţi stârneşte năzuinţa de a descoperi faţete noi şi diverse ale lumii. Poţi intra în contact cu persoane din alte regiuni geografice sau cu concepţii cu mult diferite de ale tale, capabile să-ţi incite imaginaţia dar şi să-ţi ofere soluţii neaşteptate ale unor probleme vechi. Totodată, acest ciclu solar este propice învăţării, studiului, examenelor şi testelor, şi îţi conferă o atitudine foarte directă, chiar prea sinceră în comunicarea cu ceilalţi. Dacă nu faci apel la simţul diplomaţiei, eşti în stare să dai glas unor adevăruri neconfortabile pentru alţii, să-ţi dai în vileag secrete intime.

Odată cu 22 martie 2016, Mercur cutreieră, la rândul său, a IX-a casă a Leului, dând o sporită amploare poftei de a te confensa, a-ţi deschide inima aproape oricui este dornic să te asculte. Ce-i drept, ştii bine cum să-ţi meşteşugeşti cuvintele, să-i captivezi pe oameni cu vorbele tale. Nu prea iei lucrurile în serios, aşa că nu este indicat să aderi la idealuri înalte până când nu eşti încredinţat că le poţi urma fără nici o rezervă, cu perseverenţă şi dedicare. Încă o dată, ai la îndemână oportunităţi legate de studii.

Vânturile schimbării îţi suflă iarăşi în vele pe 23 martie, atunci când Luna plină străluceşte în înalturile sectorului Balanţei şi ale celei de-a treia tale case. Simţăminte nelămurite ori neexprimate îţi pun în faţă slăbiciuni, greşeli pe care trebuie să le depăşeşti. Poţi simţi că nu te găseşti acolo unde trebuie în viaţă, dar străduieşte-te să nu fii demobilizat de lucrurile pe care nu ai cum să le schimbi. Nu te juca cu focul! Neglijarea unor dificultăţi mărunte, incipiente poate să le transforme pe nesimţite în probleme acute!

Din 25 martie 2016, tranzitul retrograd în care se înscrie anual Saturn în Săgetător şi a patra casă a Leului te îndeamnă să redefinesti obligaţiile din relaţia cu familia. Este necesar să investighezi ce anume îţi dezechilibrează existenţa, să conştientizezi dacă nu cumva timpul şi energia pe care le dăruieşti unor rude, unor persoane apropiate, te împiedică să-ţi satisfaci nevoile, să-ţi treci cu vederea interesele!

Horoscop Leu martie 2016 | Horoscop dragoste 


Iubirea este învăluită într-o senzualitate mistică, ce transcede lumea materială. Mercur, aflat din 5 martie 2016 în Peşti şi a opta casă a Leului, netezeşte calea spre o comunicare senzorială, către o împărtăşire erotică cu persoană iubita, care exprimă afecţiunea reciprocă dintre voi cu mult mai mult decât o pot face cuvintele!

Pasiunea fierbinte din dragoste continuă să fie stimulată, odată cu 6 martie, sub impactul tranzitului lui Marte în a V-a ta casă. În caz că eşti singur, timiditatea sau complexele îţi dispar ca prin minune, şi nu te mai împiedică să asaltezi cu îndrăzneală inima cuiva care te atrage de câtăva vreme. Deşi în relaţiile statornicite patima este la ordinea zilei, acestea se pot lovi de certuri ardente, dar la fel de trecătoare precum ploile de primăvară.

Începând cu 12 martie, Venus îi urmează lui Mercur în a VIII-a casă a Leului, într-un aspect astral ce îţi infuzează deschidere şi generozitate faţă de persoana iubită. Viaţa sentimentală nu conteneşte să fie focalizată pe o intimitate înflăcărată. În acelaşi timp, onestitatea din conexiunea de cuplu îl convinge pe partenerul tău să ţi se alăture în demersurile tale principale şi chiar să se sacrifice pentru tine dacă este cazul. Amplasarea lui Venus în zona astrologică a intimităţii şi resurselor împărtăşite favorizează căsătoria celor dintr-o legătură în doi serioasă şi verificată!

Horoscop Leu martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Ca urmare a tranzitului lui Mercur în a opta ta casă, din 5 martie te înţelegi mai bine cu un partener de afaceri sau dintr-o activitate financiară. Amândoi suntei dispuşi să treceţi peste orgoliul personal, să ajungeţi la compromisuri, astfel încât să instituiti o colaborare armonioasă, de bun augur în demersurile voastre comune. S-ar putea să ai mai multe drumuri, călătorii de făcut pentru a pune la punct o afacere.


De ce nu ai citi pe Blogul Dianei şi:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2016

Horoscop Leu februarie 2016
Horoscop Leu martie 2016 Horoscop Leu martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 21, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.