Magia ascunsă din bijuteriile cu argint pe care le porți

Magie bijuterii argint

Habar nu ai câtă energie malefică sau benefică pot atrage toate acele bijuterii cu care îţi împodobeşti trupul! 
Nu simţi uneori că ceva energetic, vibraţional fie te reţine, fie te împinge de la spate? 
Astăzi, am să-ţi povestesc despre puterea argintului pe care îl porţi în jurul gâtului şi aproape de inimă sub formă de colier, lănţişor sau medalion.

Aşa cum Luna reflectă lumina Soarelui, argintul poate reflecta energia negativă asupra ta. Pentru protecţie, pentru a întoarce răul energetic, dacă porţi coliere sau 
lănţişoare din argint trebuie să ataşezi acestora globulețe mici, medalioane cu elefănţei cu trompa în sus, rinoceri cu corn şi, cel mai bine, acele semiluni ale căror coarne sunt întoarse în sus.




Colier din argint semilună medie cu fir roșu
Colier elefant argint


De ce? Există o superstiţie englezească faină, de care ar trebui să ții cont, și anume că, diavolul se deplasează într- un cerc şi este, prin urmare, frustrat în cursul său rău atunci când ajunge la coarne, fiind obligat de protocoalele dumnezeieşti  sa plece cu răul lui cu tot, de lângă cel care poartă bijuteria. 


Argintul și visele


În nopţile cu Lună Plină, dacă te simţi răvăşit sau neliniştit şi eşti conştient de acest lucru, trebuie să porţi şi o bijuterie din aur care îţi va echilibra energia sau trebuie să-ţi scoţi bijuteria de argint şi să faci un duș lung. 
Argintul este, de asemenea, protectorul călătorilor pe mări şi oceane. 

Argintul este și un metal care-ţi poate influenţa psihicul în timpul somnului. 
Nu e de mirare că- ţi vei conştientiza visele, adică, vei avea acele vise lucide, pe care le simţi atât de intens în subconştientul tău şi care te pun pe gânduri, dacă adormi cu o bijuterie de argint. 
Mulţi mediumi poartă în mod constant argint, în scopul de a ajunge mai uşor în subconştientul pacienţilor lor. 
Dacă vrei să-ţi aminteşti visele dimineaţa când te trezeşti, puneţi o bijuterie din argint sub pernă. În cazul în care eşti un iubitor de vise lucide, iar bijuteria pe care o porţi are ataşată Piatra Lunii, efectele acesteia vor fi mult mai puternice. 



Ritualul energetic cu argint de împlinire a dorinţelor 


În nopţile cu Luna Plină, poţi face un ritual de împlinire a unei dorinţe posibile. 
Trebuie doar să iei bijuteria pe care o ai, să o ţii în centrul palmei cu braţul întins şi s-o laşi în bătaia razelor lunii. 
Priveşte fix acea lumină în bătaia lunii, gândindu-te cu stăruinţă la acel lucru pe care-ţi-l doreşti, până când impulsurile psihice vor deveni intense. La sfârşit spune Amin. 

Copyright© diane.ro. 2016
Articole cu  subiect asemanator in blog:

Magia argintului si proprietatile sale secrete
De ce este potcoava un simbol cu noroc?
Cele 49 de zile ale indeplinirii unei dorinte- Feng Shui
Aniversarea casatoriei- cadouri si simboluri
Inelul prieteniei si inelul Claddagh





Magia ascunsă din bijuteriile cu argint pe care le porți Magia ascunsă din bijuteriile cu argint pe care le porți Reviewed by Diana Popescu on martie 07, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Foarte frumos și interesant ce ai scris aici. Acum știu cum să-mi îndeplinesc visul de o viață. Mulțumesc de ajutor. Te-am pupat. Ceau.👍

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.