Horoscop Rac decembrie 2016

Horoscopul Racului decembrie 2016 sugerează contradicţii şi împărtăşiri ale intereselor din legăturile parteneriale, având scopul de a le filtra şi a le discerne pe cele veritabile, aspiraţia şi şansa de a călători în regiuni insolite ale lumii, o viaţă sentimentală orientată spre profunzime şi autenticitate, şi una profesională centrată pe adevăratele tale scopuri şi resurse interioare.

Horoscop Rac decembrie 2016 - Horoscop general 


Înzestrat cu abilitatea de a castiga cu uşurinţă inima oamenilor, nu te simţi totuşi în apele în tale în mijlocul unor mari grupuri, colectivităţi ci, mai degrabă, alături de persoane de care te leagă aceleaşi interese, preocupări. Mercur, amplasat în Capricorn şi a şaptea casă a Racului din 2 decembrie 2016, pune accentul pe relaţiile de parteneriat din toate planurile existenţei. Disponibilitatea de a negocia şi a găsi soluţii de compromis te ajută să învigorezi astfel de conexiuni umane, să le dai noi şanse de a se dezvolta.
Horoscop  decembrie 2016 Rac

Odată cu 7 decembrie, tranzitul lui Venus în Vărsător îţi insuflă dorinţa de a descoperi frumuseţi tainice ale lumii, care nu sunt la indemana oricui. Poţi, astfel, să faci sacrificii financiare pentru a pleca într-o călătorie pe tărâmuri îndepărtate, exotice, sau să te cufunzi în lectura unor cărţi filosofice, chiar mistice. De asemeni, ai posibilitatea să cunoşti oameni originali, excentrici, în stare să-ţi satisfacă năzuinţa de a te delecta în faţete neobişnuite ale existenţei.

Luna plină răsărită pe 14 decembrie 2017 în Gemeni şi a douăsprezecea casă a Racului poate provoca reapariţia în viaţa ta a unor oameni din trecut, chiar din copilărie. Poate fi plăcut să rememorezi împreună cu ei amintiri frumoase, dar trebuie să evaluezi cu grijă dacă mai au cu adevărat vreun rol în actualul stadiu al existenţei tale, dacă nu cumva îţi împiedică evoluţia.

Horoscop Rac 2017

Ziua de 19 decembrie este dedicată debutului tranzitului lui Marte în Peşti şi înscrierii lui Mercur în mişcare retrogradă în Capricorn. Dacă cel dintâi eveniment astrologic îţi favorizează iarăşi un drum în străinătate sau într-un loc aflat departe de casă, cel de-al doilea trage un semnal de alarmă asupra unor legături parteneriale şubrezite în pofida străduinţelor tale de a le menţine viabile. Nu mai răbdare cu un asociat de afaceri sau cu un tovarăş de viaţă, şi te poţi lansa în certuri violente cu acesta, ce pot culmina cu o despărţire. Ar fi bine ca o astfel de dispută să nu aibă loc de-a lungul unei călătorii sau să-ţi pună beţe în roate înainte de a porni într-una!

Influenţele neagative anterioare sunt aplanate sau împrăştiate odată cu 21 decembrie 2016, graţie parcursului Soarelui în a VII-a casă a Racului. Acest ciclu solar are menirea să-ţi clarifice asocierile autentice, să-ţi indice în cine te poţi încrede şi în cine nu în sfera amoroasă, profesională ori socială. Mai mult decât atât, datorită atitudinii tale directe, dinamice din interacţiunea cu alţii, ai ocazia să pui la punct noi relaţii de parteneriat, să-ţi lărgeşti reţeaua de cunostiinţe utile.

Pe 29 decembrie, Luna nouă din Capricorn insistă pe tendinţele solare. Ca să ai mai mulţi sorţi de izbândă în demersurile corelate cu parteneriatele, se impune să iei în considerare opiniile persoanelor din aceste asocieri. În acest mod, poţi nu numai să îţi armonizezi preocupările cu cele ale altora, ci şi să fii recunoscut, la un moment dat, într-o poziţie de lider!


Horoscop Rac decembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală se dezbară de aspecte materiale şi superficiale ale lumii în urma prezenţei lui Venus în a VIII-a casă a Racului. Poţi fi atras într-o poveste de dragoste împreună cu cineva înconjurat cu o aură de mister, care te intrigă şi totodată te provoacă să-i descoperi universul interior, să-l cunoşti în profunzime. O persoană de acest fel pare să aibă capacitatea de a-ţi vindeca vechi răni sufleteşti şi a te călăuzi spre o transformare în bine a sinelui, spre atingerea întregului tău potenţial. Dacă ai deja un partener, conexiunea cu acesta câştigă în intimitate şi este caracterizată de o fierbinte împărtăşire senzuală.

Horoscop Rac decembrie 2016 - Muncă şi bani 


Din 29 decembrie 2016, revenirea lui Uranus în tranzit direct în Berbec şi a zecea casă a Racului ar trebui să te afle la capătul unei metamorfoze din plan profesional, a unei etape de reînnoire a felului cum îi percepi pe cei de la serviciu şi cum te percep aceştia pe tine. Nu este exclus să te îndrepţi spre alt traseu profesional, spre şansa de a-ţi crea propria afacere.

Horoscop Rac noiembrie 2016
Horoscop Rac decembrie 2016 Horoscop Rac decembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.