Horoscop Berbec ianuarie 2017

Pentru Berbec, horoscopul ianuarie 2017 prefigurează focalizarea spre chestiunile personale, necesitatea ajustării abordării obiectivelor principale, o integrare realistă în sfera socială şi printre prieteni şi, către sfârşitul lunii, un plus de combativitate în traiul de zi cu zi. Dacă viaţa amoroasă este caracterizată de discreţie şi chiar mister, cea profesională este favorizată de comunicarea şi cooperarea cu colegii sau partenerii tăi.

Horoscop Berbec ianuarie 2017 | Horoscop general 


Asemeni altor planete aflate în a douăsprezecea casă, Venus, amplasată în acest sector astrologic odată cu 3 ianuarie 2017, este asociată cu o viaţă discretă, chiar tainică, desfăşurată în spatele culiselor, cu influenţe subtile greu de detectat la prima vedere. Câteodată, acest aspect astral prilejuieşte un beneficiu, un act de bunăvoinţă din partea unei persoane străine sau a uneia care ţine morţiş să rămână anonimă.
Horoscop ianuarie 2017 Berbec

Neglijarea unor detalii importante ale proiectelor tale precumpănitoare poate da naştere unor probleme neaşteptate începând cu 4 ianuarie, sub impactul parcursului retrograd al lui Mercur în Săgetător. În acelaşi timp, pentru a depăşi nişte bariere, este nevoie să îţi pui la treabă talente, resurse interioare insuficient exploatate până acum.

Horoscop Berbec 2017 

Mercur revine în numai câteva zile, pe 8 ianuarie 2017, în tranzit direct în a noua casă a Berbecului, aşa că ai la dispoziţie puţin timp pentru a-ţi corecta eventuale erori şi a-ţi reajusta drumul spre obiectivele tale. Dacă reuşeşti să faci asta, ar trebui să te îndrepţi cu paşi marcanţi înainte către transpunerea în realitate a viselor tale.

Cuadratul dintre Soare şi Uranus din 10 ianuarie te înclină să te revolţi împotriva persoanelor şi conjuncturilor care îţi îngrădesc libertatea. Pari să fii tentat să îţi ocoleşti responsabilităţile şi să te arunci cu capul înainte în experienţe de viaţă incitante, uneori prea riscante!

Pe 12 ianuarie 2017, Luna plină găzduită de Rac şi a IV-a casă a Berbecului îţi aminteşte cât de mult ai nevoie de prezenţa unor oameni semnificativi în existenţa ta. Chiar dacă această tendinţa este, în general, una benefică, nu te angaja în promisiuni exagerate faţă de persoana iubită sau unii membri ai familiei. Armonizarea conexiunilor importante pentru tine nu se face de azi pe mâine, ci printr-o clădire răbdătoare, constantă şi de durată a bazelor lor.

Deşi prietenii şi cunoştiinţele îţi caută mai des compania, sfatul şi îţi dăruiesc nenumărate avantaje, te simţi cumva "nemuritor şi rece," înzestrat cu o luciditate care nu-ţi permite să te legi prea mult afectiv de cineva. Soarele, poziţionat din 20 ianuarie în Vărsător şi a unsprezecea ta casă îţi sugerează să-ţi evaluezi cu realism interacţiunea socială şi să te concentrezi pe o abordare obiectivă a planurilor tale pe termen lung. Ai potenţialul să desluşeşti cu limpezime care sunt obiectivele tale esenţiale şi în ce fel îţi poţi vedea cât mai curând visele transformate în realitate.

Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile

Luna nouă răsărită pe 28 ianuarie 2017 în Vărsător intensifică tendinţele de mai sus, pune accentul pe o viziunea realistă a relaţionării cu cei din mediul tău înconjurător şi a eficientizării demersurilor tale majore. Cu cât îţi planifici mai minuţios proiectele de mare anvergură, cu atât mai mult poţi să-ţi dozezi mai bine energia către ele şi să eviţi să ţi-o risipeşti în van.

Tranzitul demarat de Marte, în aceeaşi zi de 28 ianuarie, în Berbec te povăţuieşte să încetezi să tatonezi terenul şi să te laşi însufleţit de temeritate, să te îndrepţi direct pe cel mai scurt drum spre ţintele tale. Punct ochit, punct lovit! Combativitatea care-ţi este insuflată de acest ciclu marţian îţi sugerează că cea mai bună apărare este atacul şi îi pune în garda pe inamicii tăi să se ferească să poarte cu tine o bătalie pe câmp deschis!


Horoscop Berbec ianuarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Din 3 ianuarie, tranzitul lui Venus în Peşti şi a douăsprezecea ta casă învăluie într-o negură de mister şi discreţie viaţa ta sentimentală. Această conjunctură astrală este cu două tăişuri. Fie dă naştere unor sentimente de iubire faţă de o persoană inaccesibilă, aflată poate deja într-o relaţie de cuplu, fie iscă o idilă care, dintr-un motiv sau altul, trebuie să fie ascunsă de ochii prea curioşi ai celor din jurul tău. În cuplurile de cursă lungă, Venus îndrumă către o relativă îndepărtare de viaţa socială, spre o comunicare afectivă a celor doi parteneri într-o cât mai mare intimitate. Un sejur petrecut numai împreună cu persoana iubită într-un loc romantic netezeşte calea învigorării conexiunii amoroase.

Horoscop Berbec ianuarie 2017 - Muncă şi bani 


Mercur îşi croieşte drum, odată cu 12 ianuarie 2017, în Capricorn şi a zecea casă a Berbecului, creând oportunităţi rezultate din comunicarea şi colaborarea cu oamenii din sfera ta profesională. Dacă responsabilităţile de la serviciu îţi cer o sporită eficienţă, informaţiile preţioase pe care le ai la dispoziţie te ajută să îţi afirmi competenţa şi sârguinţele.

Horoscop Berbec decembrie 2016
Horoscop Berbec ianuarie 2017 Horoscop Berbec ianuarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.