Horoscop Taur octombrie 2017

Horoscopul Taurului octombrie 2017 indică o integrare fericită în sfera socială, realizări de excepţie datorate îndeosebi unor parteneriate mai vechi sau mai noi, o viaţă sentimentală de bun augur în ciuda unor eşecuri aparente şi una profesională favorizată de creativitate şi colaborări.

Horoscop Taur octombrie 2017 - Previziuni generale 


Câştigi în prestigiu, popularitate în arena socială şi te simţi ca peştele în apă printre oameni. Înconjurat cu o aură de farmec, eşti interesat de punctele de vedere, opiniile altora, eşti mereu gata să apelezi la medieri, compromisuri reciproc avantajoase.

Pari să fii motivat să îţi instaurezi un echilibru stabil în viaţă, astfel încât, de exemplu, să nu acorzi prea mult timp preocupărilor profesionale în defavoarea celor personale.
Horoscop octombrie 2017 Taur

Beneficiile sufleteşti şi materiale din această lună provin mai cu seamă din învigorarea parteneriatelor formate deja din toate planurile existenţei tale şi din închegarea altora, sortite succesului pe termen lung. De asemeni, poţi obţine avantaje deosebite în urma unor negocieri sau contracte puse la punct în această perioadă.

Horoscop Taur septembrie 2017 

Pe 5 octombrie, sub vibraţiile Lunii pline din Berbec, se impune să rezişti tentaţiei de a da bir cu fugiţii în situaţii inconfortabile, dificile. A-ţi păstra sângele rece în mijlocul bătăliilor care îţi ameninţă planurile majore este cea mai bună opţiune în acest context astral. Conştientizează impactul acţiunilor tale înainte de a le iniţia şi aminteşte-ţi că nu totdeauna cel mai rapid drum spre ţelurile tale este cel mai scurt!


Horoscop Taur octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Atmosfera din cuplurile căsătorite sau înfiripate de ceva timp este marcată de armonie, bună înţelegere şi o înaltă reciprocitate afectivă. Ce-i drept, uneori, unele cupluri erodate de inerţie şi superficialitate se pot destrăma, dar acest lucru se dovedeşte a fi benefic, întrucât permite, facilitează formarea unor noi legături amoroase, autentice, fericite. Cei singuri se pot angaja în astfel de idile cu condiţia de a-şi ţine în frâu înclinaţia de a avea standarde prea ridicate faţă de un potenţial partener!


Horoscop Taur octombrie 2017 - Muncă şi bani 


În sfera profesională ai mai des prilejul să fii apreciat, mai ales că eşti plin de tact şi bunăvoinţă în relaţionarea cu colegii. Munca ta profită de marea creativitate ce te străbate, şi eşti cel mai eficient în special în cadrul unor colaborări sau parteneriate. Activitatea financiară îţi este şi ea prielnică, îndeosebi în afaceri.

Cu toate astea, în ziua de 19 octombrie 2017, Luna nouă poposită în Balanţă poate isca nişte dispute cu colaboratorii ori colegii, din cauză că interesele tale par să fie opuse acestora. În pofida acestui lucru, eşti capabil să te focalizezi fără a fi distras de nimeni şi nimic asupra sarcinilor tale, strălucind printr-un randament ieşit din comun!

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Taur octombrie 2017 Horoscop Taur octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.