Horoscop Balanţă noiembrie 2017

Horoscopul Balanţei noiembrie 2017 lasă să se întrevadă o relaţionare efervescenţă cu oameni din diferite medii sociale, posibilitatea de a avea acces la numeroase informaţii valoroase, o agilitate mentală ieşită din comun, însă greu de focalizat pe sarcini, activităţi de mare durată. Viaţa amoroasă îşi clădeşte o fundaţie extrem de stabilă, cea profesională beneficiază de un spor de luciditate, iar activităţile financiare sunt favorizate de împletirea lor cu cele sociale.


Horoscop Balanţă noiembrie 2017 - Previziuni generale 


Interacţiunea cu cei din preajma ta se însufleţeşte, devine tot mai intensă. Pari să ai de spus o mulţime de lucruri oricui, iar lumea nu conteneşte să îţi transmită numeroase mesaje, veşti, informaţii pe care îţi poate veni greu câteodată să le selectezi, să le separi pe cele preţioase de cele inutile. Tinzi să spargi gheaţa în nişte circumstanţe tensionate, să îi determini pe oameni să iasă din inerţie, prejudecăţi, imobilitate, şi să-şi reia drumul spre ţelurile lor esenţiale.

Angrenajele minţii ţi se învârt cu mare viteză, eşti preocupat de o grămadă de idei, activităţi, însă eşti înclinat să sari cu repeziciune de la una la altă, aşa că nu ţi se recomandă să te dedici unor proiecte laborioase, de detaliu, pe termen lung.
Horoscop noiembrie 2017 Balanţă

Pari să fii mai tot timpul pe drumuri, să ai programate în agenda zilnică călătorii scurte, vizite, evenimente sociale. Oricum nu ai astâmpăr, nu poţi sta locului şi, uneori, te poţi hotărî să faci câte o scurtă incursiune prin oraş sau în afară acestuia numai de dragul de a călători, a explora locuri noi, necunoscute. Treci printr-o perioadă prilenică obţinerii unor rezultate bune la teste, examene.

Oamenii înclină să te ia mult mai în serios datorită responsabilităţii de care dai dovadă pe 3 noiembrie 2017, că efect al sextilului dintre Venus şi Saturn. Îndatoririle zilnice par să-ţi fie mai puţin împovărătoare întrucât le apreciezi rolul în viaţă. O discuţie, semnificativă, importantă cu cineva are potenţialul să te apropie mai mult de acea persoană.

Horoscop Balanţă octombrie 2017

Ziua de 4 noiembrie 2017 este presărată cu tot felul de surprize sub influenţa opoziţiei lui Venus cu Uranus. Poţi fi afectat de schimbări bruşte, neaşteptate ale unor înţelegeri, parteneriate. Nu eşti dispus să te pierzi în mulţime, într-un grup ori colectivitate, preferând mai degrabă să te evidenţiezi ca individualitate. Poţi întâlni oameni excentrici, în stare să-ţi deschidă ochii asupra unor faţete insolite ale lumii.

Pe 18 noiembrie 2017, Luna nouă din Scorpion te sprijină să îţi revii după o recentă problema emoţională, eventual o decepţie în amor. La acest lucru poate contribui oportunitatea de a-ţi împărtăşi gândurile, a-ţi deschide inima cuiva în care te poţi încrede până în pânzele albe. Revederea, trecerea în revista a evenimentelor din ultimul timp te ajută să le vezi într-o lumina mai puţin sumbră, chiar pozitivă.


Horoscop Balanţă noiembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi găseşte împlinirea prin stabilitate, cărări bătătorite, riscând uneori să fie prăfuită de obişnuinţe, tabieturi. Dacă eşti parte a unui cuplu, eşti înclinat să preţuieşti într-o sporită măsură relaţia cu partenerul tău, poate şi datorită faptului că acesta îţi asigura un oarecare confort emoţional, o siguranţă sentimentală. Tocmai de aceea, în luna aceasta, Balanţele sunt cu greu ispitite către infidelitate sau o despărţire de un tovarăş de viaţă care le-a creat probleme în ultima vreme.

În curând, pe diane.ro: Horoscop Balanţă 2018 

În caz că eşti singur, eşti predispus să rezişti asalturilor amoroase ale unei persoane spontane, imprevizibile, mereu puse pe şotii, optând mai curând să te implici într-o poveste de dragoste cu cineva care-ţi inspiră încredere, pare să fie capabil să îţi fie alături la bine şi la rău într-un interval de timp îndelungat.

Horoscop Balanţă noiembrie 2017 - Muncă şi bani 


Luna plină răsărită pe 4 noiembrie 2017 în Taur contracarează întrucâtva tendinţele negative imprimate de opoziţia dintre Venus şi Uranus din aceeaşi zi. Ţi se infuzează un pragmatism aparte, abilitatea de a face echipă cu oameni responsabili, ce pot avea o contribuţie majoră într-un demers notabil de-al tău.

Începând cu 7 noiembrie 2017, îţi promite creşterea veniturilor cu condiţia de a-ţi limita predispoziţia de a cheltui prea mult pentru lucruri frumoase, atractive, cu o tentă artistică sau având menirea să-ţi infrumusețeze înfăţişarea şi casa. Poţi avea câştiguri însemnate datorită capacităţii de a atrage de partea ta oameni influenţi ori care-ţi pot da nişte ponturi importante legate de o afacere.

În ultima decadă a lunii, încurcăturile, dubiile, incertitudinile din sfera profesională sunt pe cale să dispară. Poţi, astfel, să întrevezi cu un plus de luciditate, obiectivitate, dacă ai reale şanse de progres în jobul actual ori dacă are vreun rost să te îmbarci pe un nou traseu al carierei, să accepţi o oferta referitoare la un nou loc de muncă.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Horoscop Balanţă noiembrie 2017 Horoscop Balanţă noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 28, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.