Horoscop Fecioară noiembrie 2017

 În horoscopul Fecioarei noiembrie 2017 precumpănesc relaţiile bune, fructuoase cu familia şi persoanele îndrăgite, o viaţă amorosa centrată pe optimizarea comunicării, a expresivităţii dintre partenerii de cuplu.


Horoscop Fecioară noiembrie 2017 - Previziuni generale 


Eşti încântat, te simţi împlinit de interacţiunea cu oamenii, îndeosebi cu cei îndrăgiţi, apropiaţi sau din familie. Mintea îţi este, totuşi, stăpânită de o emotivitate fierbinte, ieşită din comun, ce te poate face să iei decizii subiective, bazate pe ceea ce simţi, pe simţămintele de moment!

Tinzi să-ţi menţii cât de cât obiectivitatea mai ales acasă, în mijlocul persoanelor predictibile, care îţi inspiră încredere şi te îndrăgesc. Comunicarea cu acestea îţi înlesneşte ivirea celor mai bune idei, soluţionarea umor probleme apăsătoare.
Horoscop noiembrie 2017 Fecioară

Tocmai de aceea, eşti înclinat să-ţi petreci cât mai mult timp acasă, să eviţi activităţi sociale cu oameni străini sau pe care nu îi cunoşti prea bine. Poţi să iei parte la numeroase evenimente, petreceri, reuniuni familiale, să primeşti veşti de la neamuri aflate pe meleaguri îndepărtate.

Beneficiile din această lună îţi sunt favorizate, de altfel, mai cu seamă de rude ori o împrejurare ţinând de casă.

Horoscop Fecioară octombrie 2017

În ultima decadă din noiembrie 2017, ai prilejul să-ţi clarifici circumstanţe negative asociate cu parteneriatele din sfera personală, socială şi profesională. O ceartă sau o neînţelegere cu o persoană de care te leagă astfel de relaţii poate să fie depăşită cu uşurinţă graţie atitudinii tale calme, binevoitoare, a simţului tău diplomatic şi a disponibilităţii tale de a face compromisuri.

Sextilul dintre Mercur şi Marte din 17 noiembrie 2017 îţi dăruieşte mai multă luciditate şi degajare în relaţionarea socială. Îi asculţi cu înţelegere şi receptivitate pe alţii, însă nu-ţi pierzi din vedere ţelurile, şi ai posibilitatea să îţi găseşti aliaţi în materializarea lor.

În curând, pe diane.ro: Horoscop Fecioară 2018

Sub efluviile Lunii noi apărute pe 18 noiembrie 2017 în Scorpion eşti impulsionat să ieşi din rutină, să-ţi dai peste cap programul zilnic. Nu este o zi potrivită cufundării în detaliile existenţei, ci una propice înălţării pe aripile imaginaţiei către viitor, idealuri în stare să dea o nouă direcţie destinului tău.

Deşi eşti animat de o hotărâre năvalnică, conjuncturile şi oamenii par să-ţi fie împotrivă pe 19 noiembrie 2017, sub impactul cuadratului lui Marte cu Pluton. Poţi fi prea obsedat de interesele tale pentru a le mai lua în seamă pe ale altora. Fereşte-te să te laşi în voia înclinaţiei de a-i domina pe alţii şi a celei de a reacţiona violent atunci când eşti contrazis sau cineva nu acţionează aşa cum ţi-ai dori.

Horoscop Fecioară noiembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea stă sub semnul unei comunicări armonioase, a comuniunii de idei şi idealuri. În relaţiile de cuplu statornicite se instaurează o atmosferă de o extraordinară bună înţelegere. Fiecare dintre cei doi parteneri ştiu instinctiv ce îşi doreşte celălalt şi nu precupeţesc nimic ca să-i satisfacă dorinţele acestuia. Nativii singuri care râvnesc la iubirea cuiva au oportunităţi sporite de a-şi împlini această năzuinţă datorită elocvenţei, expresivităţii cu care îşi mărturisesc sentimentele şi a abilităţii de a se amplasa în cea mai favorabilă lumină!


Horoscop Fecioară noiembrie 2017 - Muncă şi bani 


Pe 4 noiembrie 2017, amplasarea Lunii pline în Taur îţi sugerează să-ţi îmbunătăţeşti perspectivele din carieră prin înscrierea la un curs sau prin studiul unui subiect corelat cu slujba ta. O orientare pozitivă, atâta timp cât eşti realist în privinţa timpului pe care va trebui să-l sacrifici în acest scop. Vizualizarea viitorului tău aşa cum ţi-l doreşti reprezintă un start bun, însă trebuie să te îndrepţi cu perseverenţă, ambiţie spre împlinirea destinului tău!

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Horoscop Fecioară noiembrie 2017 Horoscop Fecioară noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.