Horoscop Berbec noiembrie 2017

Horoscopul Berbecului noiembrie 2017 evidenţiază o comunicare intensă şi auspicioasa cu lumea din jur, oportunităţi în comunicarea din sfera socială şi în călătorii, o viaţă amoroasă ameninţată de riscuri din pricina unei senzualităţi extreme şi câştiguri financiare condiţionate de o crescândă prudenţă.


Horoscop Berbec noiembrie 2017 - Previziuni generale 


Ai mâncărime la limba, eşti dornic să îţi împărtăşeşti cu cât mai mulţi oameni ideile, opiniile şi să ţi le verifici prin dialoguri, prin convorbiri serioase. Uneori, este totuşi necesar să nu te ia gura pe dinainte, să "dai din casă" nişte informaţii confidenţiale. Întotdeauna se află prin preajma ta persoane gata să profite de acest lucru, să facă din ţânţar armăsar şi să dea naştere unor zvonuri, bârfe păguboase despre tine!
Horoscop noiembrie 2017 Berbec

Norocul este de partea în orice fel de întreprinderi legate de studii, învăţătură. Beneficiezi de o forţă de concentrare, memorizare ieşită din comun, ce te ajută să treci cu brio prin nişte teste, examene.
Ai şansa să călătoreşti, să vizitezi locuri insolite ale lumii sau să te întâlneşti cu persoane ieşite din comun, eventual de pe meleaguri îndepărtate, în stare să îţi infuzeze o nouă viziunea despre lume şi despre posibilităţile tale de a evolua, a te realiza, inclusiv din punct de vedere spiritual.

Horoscop Berbec octombrie 2017

Ai prilejul să ajungi la miezul lucrurilor, să îţi dezvălui dintr-o dată ceea ce este esenţial, autentic în existenţa taşi să te dezbari de un stil de viaţă care îţi face rău. Pornirile subconştiente negative, tendinţele de a te agăţa de ţeluri iluzorii sunt pe cale să se destrame de la sine, să-ţi îngăduie să întrevezi traseul cel mai implinitor al existenţei tale.

Aceste influenţe astrologice sunt însoţite de altele, de o mai mică durata...

Pe 4 noiembrie 2017, Venus în opoziţie cu Uranus generează evenimente imprevizibile care pot fi de rău sau de bun augur în funcție de modul cum le percepi şi te ajustezi lor. Se impune să fii cât mai flexibil în interacţiunea cu ceilalţi, să nu te agăţi de idei fixe, de prejudecăţi, să-ţi asumi mai multe riscuri decât de obicei. Numai în acest fel vei putea fi cutremurat de tendinţe pozitive incomensurabile ori vei putea trece prin experienţe de viaţă semnificative!

Vezi şi Horoscop Berbec 2018

Trigonul dintre Saturn şi Uranus din 11 noiembrie 2017 generează şi el împrejurări surprinzătoare, întâmplări bizare, ciudate, ce te îndrumă, de fapt, către noi şi promiţătoare dimensiuni ale existenţei! Încă o dată, este indicat să fii cât mai deschis spre noi aspecte ale lumii şi sinelui, să fii capabil să-ţi vezi destinul într-o nouă lumină, având potenţialul să îţi furnizeze avantaje notabile!

Mercur în trigon cu Uranus în data de 25 noiembrie 2017 pune şi el accentul pe laturi înnoitoare ale traiului tău zilnic. Ai posibilitatea să îţi relevi circumstanţe auspicioase niciodată întrezărite până acum, să profiţi de pe urma unor oportunităţi deghizate sub formă unor necazuri, impedimente. Toate aceste lucruri sunt aparent negative, deoarece au menirea de a te smulge din inerţie, a te sili să nu mai umbli pe cărări bătătorite şi neproductive ale vieţii.


Horoscop Berbec noiembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea este învăluită de o patimă ardentă, incandescentă, ce poate conduce fie către o fericire extremă, fie spre dezamăgiri adânci! Berbecii singuri sunt în pericol să pună semnul egalităţii între un erotism pur, superficia, şi iubire într-o idilă incipientă. Depinde de fiecare dintre ei cum reuşesc să facă diferenţa dintre una şi alta! Cei angajaţi într-o legătură de cuplu de cursă lungă, pot fie să-şi aprofundeze conexiunea cu persoana iubita, fie să cadă pradă ispitei de a o înşela într-o conjunctură în care sunt antrenaţi de nişte amici, nu tocmai amici! Nu are sens să-şi rişte stabilitatea din actuala relaţie de iubire din pricina unei eventuale aventuri de moment!

Horoscop Berbec noiembrie 2017 - Muncă şi bani 


Luna plină adăpostită pe 4 noiembrie 2017 în Taur nu îţi permite să te laşi în voia comodităţii pe plan financiar. Deşi poţi crede că te aşteaptă nişte câştiguri impresionante cât de curând, nu te lansa în cheltuieli nesăbuite! Chiar dacă apare un tsunami în bălanţa ta de venituri şi cheltuieli, străduieşte- te să menţii echilibrul în acest domeniu.

Oricum, câştigurile băneşti din această lună provin din parteneriate solide, din afaceri formate cu asociaţi de nădejde, cărora nu trebuie să le înşeli aşteptările.

În plus, se pare că ai norocul să obţii nişte bani în plus prin intermediul unor contacte din străinătate, a unor asocieri în afaceri cu oameni de pe alte meridiane ale lumii.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Horoscop Berbec noiembrie 2017 Horoscop Berbec noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.