Horoscop Capricorn ianuarie 2018


Horoscopul Capricornului ianuarie 2018 se axează pe integrarea fericită în sfera socială, necesitatea de a-ți ierarhiza obiectivele și a nu te lasă prins în capcana unor detalii nesimnificative ale acestora, dar și pe un răgaz auspicios regândirii, reinventării întreprinderilor tale esențiale. Atât viața amoroasă, cât și cea financiară sunt pline de făgăduințe!


Horoscop Capricorn ianuarie 2018: Previziuni generale


Ai prilejul să-ți îmbunătățeșți comunicarea cu cei din jur, să-ți promovezi cu ușurință interesele, înarmat cu o forță de convingere ieșită din comun. Angrenajele minții ți se învârt cu repeziciune, tinzi să te focalizezi cu prisosință asupra detaliilor activităților tale, pierzând câteodată imaginea lor de ansamblu. Prioritirizează-ți demersurile, ocupă-te cu perseverență de cele cu adevărat importante până le duci la bun sfârșit și vei avea beneficii însemnate!

Oricum, în această lună nu îți lipsește simțul practic, și eșți capabil să te desprinzi de iluzii păguboase în sfera personală, socială, financiară și profesională.

Horoscop ianuarie 2018 Capricorn

În ultimele zile din ianuarie 2018, pari să te desprinzi întrucâtva din involburarea socială, să-ți rezervi timp pentru meditație, reflecție. Ești mai sensibil față de energiile negative ale unor persoane din preajma ta, fiind înclinat să le ocoleșți. Nu-ți mai dorești cu tot dinadinsul să ieși în evidență, preferând mai degrabă să-ți vezi de treburile tale fără să atragi atenția altora. Imaginația și intuitita îți ajung la cote înalte și te concentrezi cu succes pe obiectivele, preocupările tale de căpătai în singurătate, așa că eșți favorizat mai ales în întreprinderi individuale.

Pe 2 ianuarie 2018, Luna plină din Rac îți infuzează dorința de a face numai ceea ce-ți place, a te lăsa în voia unor dorințe fierbinți pe care până acum le-ai suprimat, amânat. În acest context, ți se recomandă să nu fii orb față de nevoile și aspirațiile altora, mai cu seamă ale persoanelor de care te leagă un parteneriat!

Optimismul, hotărârea, mobilizarea care te animă în data de 16 ianuarie 2018, ca efect al sextilului dintre Jupiter și Pluton, îți netezesc calea către o realizare de excepție. Îți măreșți spectaculos impactul asupra celor din imediata ta apropiere fără să le calci însă în picioare mândria și opiniile.

Horoscop chinezesc 2018 -  Toate zodiile


Luna nouă apărută pe 17 ianuarie 2018 în Capricorn îți amplifică încrederea în tine însuți și în atuurile tale personale. Chiar dacă te afli pe valul unui entuziasm uriaș, ca să ți-l pui în valoare este necesar să-ți impui disciplină și organizare, să nu te arunci cu capul înainte în  inițiative insuficient calculate din punct de vedere al riscurilor pe care le implică.

O a două Lună plină se ivește în ziua de 31 ianuarie 2018 în Leu, punându-ți la încercare capacitatea de a-ți înfrânge temeri legate de vulnerabilitatea ta. Ferește-te de înclinația de a crede că oamenii te judecă negativ. Nu te închide într-o carapace cu atât mai mult cu cât împărtășirea gândurilor, ideilor tale pare să-ți deschidă drumul spre inima unor oameni influenți!


Horoscop Capricorn ianuarie 2018: Dragoste și cuplu




În a doua jumătate a lunii, se instaurează un climat special de romantism sporit în cuplurile deja formate. Atât tu, cât și partenerul tău aveți predispoziția de a va dărui întru totul unul celuilalt, a vă prețui reciproc individualitatea, personalitatea.

Horoscop Capricorn 2018


Dacă ești solitar, ai șansa să fii antrenat într-o poveste de dragoste cu o persoană de o frumusețe aparte, în stare să te iubească așa cum eșți, să-ți aprecieze în profunzime calitățile, înzestrările.


Horoscop Capricorn ianuarie 2018: Muncă și bani


Incepând cu 18 ianuarie 2018, este de așteptat ca beneficiile tale financiare să înregistreze o creștere notabilă, în special dacă ai o afacere pe cont propriu. Poți să-ți dezvălui surse noi, ingenioase, de bani sau să primești un cadou de o mare valoare. Chiar dacă îți intră în cont mai mulți lei / euro, nu ești dispus să te avânți în cheltuieli majore, optând mai degrabă către investiții fructuoase pe termen lung.

Interacțiunea socială și profesională, organizarea riguruoasa a a unor afaceri mai vechi sau mai noi, îți făgăduiesc venituri consistente și în prima parte a lunii februarie 2018.

Predicții bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2018


Horoscop Capricorn ianuarie 2018 Horoscop Capricorn ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.