Horoscop Taur ianuarie 2018


În horoscopul Taurului din luna ianuarie 2018 iese în evidență tendința de a te îndrepta spre noi dimensiuni ale existenței, autentice, esențiale și implinitoare. Poți să-ți redescoperi sinele cu prilejul unor călătorii și perfecționării unor abilități, talente neglijate până acum. Viața ta amoroasă este caracterizată de seriozitate și stabilitate, iar cea profesională pare să-ți ofere, în fine, posibilitatea de a-ți fructifica straduintele, a-ți afirma realizările.


Horoscop Taur ianuarie 2018 - Previziuni generale


Cercul tău social, sfera contactelor tale umane par să te îngrădească peste măsură. Năzuiești să evadezi din mijlocul convențiilor și prejudecăților, să faci ceva cu totul nou, ieșit din comun. Astfel de aspirații îți pot fi satisfăcute prin ocazia de a călători într-un loc necunoscut și incitant, ori prin focalizarea către planuri extrem de ambițioase ce îți necesită studiu, învățare.

Oricum, eșți înclinat să-ți dezvălui ceea ce contează cu adevărat, autentic, în profunzime pentru ține, și eșți dispus să trudesti până în pânzele albe pentru a-ți materializa obiectivele esențiale!

Horoscop ianuarie 2018 Taur

Conjuncturile exterioare și interioare din ianuarie 2017 te îndeamnă să te dedici unei transformări notabile a vieții, să ajungi, cu orice preț, la miezul lucrurilor în tot cea ce privește destinul tău. Posezi capacitatea de a extrage din gesturile și vorbele altora ceea ce este semnificativ, și de a-i convinge astfel pe oameni să se alăture crezurilor și intereselor tale. Uneori, se impune totuși să nu forțezi nota în acest sens, să te dezbari de o tendința excesivă de a-ți impune gândurile și opiniile, astfel încât să nu fii purtat către certuri, dispute neproductive pe termen lung.

Pe 2 ianuarie 2018, Luna plină poposită în Rac poate să te îndrepte și ea către o viziune cu totul diferită despre existența ta, să-și cutremure credințele, să te forțeze să arunci peste bord balastul unor idei preconcepute. Poți avea senzația că viața îți scapă de sub control și, pentru a desluși cu luciditate ce ai de făcut, este necesar să te consulți cu prietenii tăi, cu persoane în care te poți încrede pe deplin.

Horoscop Taur 2018

Orientarea spre țeluri ambițioase, de durată, îți este accentuată în data de 17 ianuarie 2018, sub vibrațiile Lunii noi ivite în Capricorn. Poți să-ți relevi căi cât se poate de concrete de a-ți împlini visurile, să fii îmboldit să intri cât mai repede în acțiune în loc să aștepți apariția unor oportunități improbabile.

Luna plină găzduită pe 31 ianuarie 2018 în Leu poate să acutizeze niște probleme din familie. Este de așteptat să fii pus în situația de a lua niște decizii majore din acest punct de vedere, poate unele având scopul de a-ți armoniza relațiile familiale cu cele sociale și profesionale.

Horoscop Taur ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu




Dragostea își află un fundament solid, este călăuzită spre stabilitate și seriozitate.

Dacă ești parte a unui cuplu, tinzi să pui deoparte, să elimini mici conflicte, neînțelegeri cu tovarășul tău de viață, să te concentrezi, împreună cu acesta, pe ceea ce vă definește și vă fortifică esențial conexiunea afectivă.

În caz că nu ești căsătorit încă, dar eșți implicat într-o relație în doi ce a rezistat încercărilor timpului, îți poți cere în căsătorie partenerul ori poți fi cerut de acesta, eventual cu prilejul unei petreceri sau a unui alt eveniment social ori familial. Această lună este, de asemeni, excelență pentru planificarea unei nunți ori a unei logodne.

Dacă ești singur, poți porni o idilă cu cineva cunoscut într-o împrejurare socială sau într-una ținând de activitatea ta profesională.

Horoscop Taur ianuarie 2018 - Muncă și bani


Ajungi, vrând-nevrând, să ieși din culise și să joci un rol principal pe scena vieții profesionale. Realizările tale și compentența ta ies la iveală, așa că ai sorți mari de izbândă să obții o promovare sau o mărire de salariu. Simțul tău practic te sprijină să ai rezultate impresionante în sarcinile care îți sunt încredințate. Comunicarea apropiată cu șefii și persoane influențe îți poate garanta deschiderea spre noi și promițătoare orizonturi din carieră, inclusiv în prima parte a lunii februarie.

Horoscop Taur decembrie 2017


Horoscop Taur ianuarie 2018 Horoscop Taur ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.