Horoscop Rac mai 2018

Potrivit horoscopului Racului din luna mai 2018, ești avantajat de o înaltă agilitate mentală, te bucuri de popularitate, prestigiu, în plan social, deguști cu nesaț plăcerile traiului, dar te dedici și unei explorări profunde a sinelui. Atât viața sentimentală, cât și activitatea financiară îți sunt de bun augur, dacă ești capabil să îți ții sub control anumite tendințe negative.

Horoscop Rac mai 2018: Previziuni astrologice generale


Angrenajele minții ți se rotesc cu repeziciune izvodindu-ți idei originale, ingenioase, pe care ții neapărat să le împărtășești altora. Efervescența gândirii și abilitatea de a înțelege intuitiv ce-și doresc alții ii determina pe oameni să-ți aprecieze tovărășia, conversațiile purtate cu ei.

Te simți nemaipomenit de bine în pielea ta, știi să te pui în cea mai favorabilă lumină în plan social, să alegi cele mai bune variante de a scoate la lumină frumusețea, atractivitatea ta. Nazuiești să te înfrupți din plin din plăcerile existenței, să te relaxezi, deconectezi. Pari să nu reziști tentației de a te răsfăța, a-ți oferi un masaj, un tratament de excepție la spa, mâncăruri și băuturi fine, selecte!
Horoscop mai 2018 Rac

În ultima decadă a lunii, tinzi totuși să te retragi nițel din lume, să nu mai aspiri să joci un rol principal pe scena acesteia. Străbătut de o intensă sensibilitate emoțională, uneori îți poate fi greu să comunici cu alții, posibil și din cauza temerii căai putea fi interpretat greșit.

Mesajele subconștientului îți indică să te desprinzi de balastul trecutului, să te purifici fizic, mental, sufletesc, spiritual.

Horoscop Rac aprilie 2018

Luna nouă găzduită pe 15 mai 2018 în Taur îți înlesnește extinderea rețelei sociale și creșterea popularității, prestigiului. Ai prilejul să îți fortifici relații umane existente, să-ți inchegi o legătură nouă, de durată, de prietenie.

Ziua de 19 mai 2018 îți rezervă surprize plăcute, ca efect al sextilului dintre Venus și Uranus. Bucuriile par să-ți apară de acolo de unde te aștepți mai puțin, din împrejurări ce sfidează rutina cotidiană.

Ușor introvertit, îți poate fi dificil să te opui unor persoane care atentează să se bage cu de-a sila în sufletul tău, în viața ta privată, ca urmare a opoziție lui Venus cu Saturn din 16 mai 2018. În acest context, poți să-ți reduci la minimum interacțiunea socială.

Pe 29 mai 2018, sub efluviile Lunii pline din Săgetător, ai capacitatea să ieși din zona ta de confort, să dai glas unor gânduri secrete oamenilor îndrăgiți, astfel încât să-ți armonizezi relația cu ei. Sinceritatea ta, atitudinea ta deschisă pot face minuni în stabilizarea acestor conexiuni.

Horoscop Rac mai 2018: Dragoste și cuplu


Dacă ești solo, aura ta de farmec, încrederea în tine, siguranța ta în tot ceea ce faci te sprijină să te implici într-o poveste de dragoste promițătoare, cu cineva în stare să-ție alături multă vreme. Este necesar, totuși, să-ți înfrânezi tendința de a fi prea năvalnic, agresiv chiar, în apropierea acestei  persoane.

În caz că ai deja un tovarăș de viață, apare oportunitatea să-ți adâncești conexiunea afectivă cu el, cu condiția să te străduiești mai mult să-i indeplinești vise, dorințe pe care ezită să ți le mărturisească direct...

Horoscop Rac mai 2018: Muncă și bani


Îndrăzneala de care dai dovadă în domeniul financiar este cu două tăișuri. Ești pe cale să ai câștiguri consistente, dar și pierderi de asemenea. Pari să fii favorizat de asumarea unor mai mari riscuri într-o tranzacție sau într-o afacere, dar tebuie să ți le cântărești cu grijă înainte de a acționa!

Horoscop Rac 2018
Horoscop Rac mai 2018 Horoscop Rac mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.