Cum sa cuceresti o femeie

Ai aura unui print exotic, abdomenul plat, bicepsi bine conturati s.a.m.d. Ce pierdere, insa, daca nu poti seduce o femeie! In fapt, "look"-ul sau infatisarea fizica nu reprezinta totul. Chiar si tipii cu alura de prostanaci pot cuceri cele mai dragute fete daca sunt la curent cu secretele de seductie a sexului frumos. In caz ca faci parte dintre barbatii care nu au nici o idee despre aceasta tehnica, ai nimerit la locul potrivit.

Aprofundeaza urmatoarele sfaturi pentru barbati , si vei ajunge sa cuceresti femeia visurilor tale.

Perspectiva femeii

Incearca sa gandesti din perspectiva femeii. Ea prefera, de obicei, o relatie romantica, in care sa experimenteze o intrare treptata in intimitatea de cuplu.

Cucerire femei

Locul intalnirii

Alege locul perfect pentru o intalnire: un spatiu public nu foarte luminos, aglomerat sau zgomotos. Un loc care sa ofere confort si intimitate. Acordurile discrete ale unei orchestre ar putea facilita apropierea.

Ea are intotdeuna prioritate

Cand esti impreuna cu o femeie, nu iti lasa ochii sa-ti rataceasca prin jur, indiferent cat de frumoasa sau de fierbinte este tipa de la masa alaturata. Priveste-ti in ochi partenera atunci cand iti vorbeste. Contactul vizual ii poate transmite sentimentele tale cele mai adanci; ai grija, insa, sa nu te holbezi prosteste! Femeia cu care esti este speciala! Focalizeaza-te asupra ei si ii vei descoperi frumusetea aparte. Apoi ii poti spune ca o admiri fara a risca ca declaratia ta sa sune fals. Sinceritatea este esentiala atunci cand doresti sa cuceresti o femeie, iar reconfirmarea farmecului pe care il degaja iti poate creste actiunile.
Prima impresie conteaza intotdeuna : arata-i ca nu esti interesat numai de o relatie fizica.

Iesi din carapace

Fii creativ, indiferent ce faci. Nu te jena sa iti expui ingeniozitatea; femeile adora asta. Foloseste deopotriva limbajul trupului sau actiunile directe. Incearca sa-i atragi atentia facand ceva deosebit atunci cand ea iti este in preajma. Cumpara-i un cadou frumos, si ofera-l cu sinceritate si cu entuziasm moderat. Nu te purta ca si cum ai fi fortat sa faci asta. Chiar si atunci cand discutati, treci putin peste tine si apropie-te de subiecte care stii ca o intereseaza. Incearca sa afli care sunt preocuparile voastre comune, si vorbeste-i despre asta. Nu aborda subiecte ordinare, cum ar fi plictiseala pe care o induri la serviciu sau fostele tale prietene, si nu incearca sa te lansezi in lungi peroratii despre tine.
A iesi din carapace nu inseamna a te lasa purtat de un entuziasm nestavilit, lucru care ar putea-o indeparta de tine. Lasa lucrurile sa avanseze normal. Fii incitant, incearca mereu sa iti intarzii putin actiunile, gesturile.
Tachineaz-o in gluma. Femeile sunt atrase de barbatii le provoaca. Tachinarea le pune in miscare dorinta instinctiva de a cuceri.
Incearca sa ai o atitudine potrivita: nici timida , nici aroganta. Nu vorbi foarte tare si si nu lasa sa te copleseasca nervozitatea. Pastreaza-ti simtul umorului si autocontrolul. Convinge-o ca esti sigur de tine in tot ce faci.

Igiena elementara

Pentru a cuceri o femeie nu trebuie sa arati ca Brad Pitt. Incearca doar sa fii tu insuti si sa arati ingrijit. Nici unei femei nu ii place un partener cu parul in dezordine si cu hainele murdare. Inainte de o intalnire, fa un dus, barbiereste-te si improspateaza-te cu o colonie de calitate. Nu trebuie neaparat sa apari imbracat intr-un costum la patru ace. Chiar si o pereche de blugi curati, un tricou simpatic , si un ceas deosebit pot oferi indicii pretioase asupra stilului tau .

Vorbeste


Crezi sau nu, femeile sunt pasionate sa fie antrenate intr-o discutie intelectuala. Este un lucru extrem de incitant pentru ele. Nu te gandi la partenera ta ca la o papusica fara creier. Da startul unei conversatii interesante si vei fi uimit sa afli cat de multe pot cunoaste femeile. Discutiile sparg intotdeuna gheata, iar seductia are loc mai usor atunci cand o femeie se simte confortabil. Cea mai buna metoda de a porni o conversatie de calitate este sa incepi prin a-i face un compliment sincer, daca se poate, aluziv. Ii poti spune ca iti place sa fii alaturi de femei cu mintea deschisa .Trebuie sa o faci sa se simta deosebit in mod indirect, in loc de a-i face complimente directe. Cand esti angajat intr-o conversatie, incerca sa-i rostesti mereu numele. Femeile adora sa le fie pronuntat numele de un barbat pe care il gasesc atractiv. Fii relaxat, zambeste, nu uita, insa, ca in centrul atentiei trebuie sa fie femeia.

Fii un gentleman

Femeile din ziua de azi cred ca politetea este ceva mort de mult timp. Arata-le ca nu au dreptate, comporta-te ca un gentleman. Desigur, curtoazia nu se limiteaza numai la a-i deschide usa sau la a impinge un scaun pentru a se aseza. Trateaz-o ca pe o printesa, respect-o pentru ceea ce este, si marturiseste-i cat de frumoasa este. Nu exista un grad mai mare de cavalerie decat acela in care un barbat isi respecta cu adevarat partenera.

Simtul atingerii

Nu o atinge intr-un mod grosolan. Femeile pot deveni defensive in cateva secunde daca sunt atinse intr-un fel care li se pare degradant. Ii poti atinge cu delicatete mainile sau chiar umerii. La despartire da-i o imbratisare formala si incearca sa-ti tii sub control mainile.
Chiar daca nu esti un Fred Astair, invit-o la dans, daca ai ocazia. Nimic nu conduce mai mult catre o intimitate a atingerii si a trupurilor decat un dans in doi.



Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

De ce nu te “ iubeste” femeile ? Ce nu trebuie sa faci pentru a atrage o femeie

Incapatanarea barbatului ca tactica de a cuceri o femeie ?

Secretele seductiei femeii.Limbajul nonverbal
Cum sa cuceresti o femeie Cum sa cuceresti o femeie Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2008 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Unde asi putea gasi niste carti cu aceste articole?
    Astp rasp YM:ovydyu.gabri3l@yahoo.com
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. ha,ha ... asta e articol pt cei trecuti de 30 de ani ... pentru ca daca ne uitam la specimenele de azi nici EI nici ELE nu sunt deloc "acordati" la genu asta de bune maniere ...
    defapt daca ajungi sa faci asa, vei ajunge sa le cuceresti doar in vis, si dintr-o mie de incercari, daca nu obosesti pana atunci o sa iti cada aceea femeie, care satula de toti smardoii va gusta si chiar aprecia un gentleman tarziu, asa ca tine, draga cititorule.
    Absolut toate vor spune DA, acestui articol asa cum o majoritate absoluta NU va tine cont de prea multe din acest articol, pentru ca filmele de dragoste sunt defapt cu tipi rai, dar care in fond sunt buni, si care vin pe cai albi sau motoare misto, se dau de 3 ori peste cap si trec, la propriu, pe langa moarte pentru nesabuinta celor pe care le salveaza si la final le iubesc.
    Asa e si in regnul animal ... si ca tot veni vorba de animale, o sa inchei cu o faza de care am auzit ieri : sunt niste oameni care vand fructe pe care elefantii le mananca si apoi le "elimina" - ei vand produsul eliminat - produse care sunt considerate a fi cele mai puternice afrodisiace !
    Concluzia e ca pentru femei, omul ajunge invariabil in rahat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. atatea lucrurii pentru o gaura

    RăspundețiȘtergere
  4. /agree Mr q
    si eu am incercat sa fiu politicos si romantic si am ramas in "friend zone"..si observ cum multe fete sunt atrase de tipii "rai", nesimtiti si grosolani... adica,pana mea ..chiar asa mult le place sa fie inselate si tratate ca un nimic?!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.