Infidelitatea | Cum sa-i spui barbatului tau ca stii ca te insala?

Bun venit in in clubul femeilor inselate, care stiu mai mult decat si-ar dori despre infidelitatea partenerilor lor. Cum sa-i spui barbatului tau ca te insala? Multi barbati incep prin a se purta urat cu sotiile lor in lucruri aparent marunte: le vorbesc intr-o doara,sunt mai putin atenti sau isi fac un obicei din a le acuza ca sunt necredincioase (de obicei, fara a avea dreptate). Unii barbati devin cu totul lipsiti de respect, lipsesc de acasa cate o noapte intreaga (sau mai multe nopti ), recurg la abuzuri verbale si fizice.

Confuze, femeile se intreaba ce anume a degradat dragostea initiala si, uneori, cad prada unor grave caderi psihice. Unele dintre ele ajung in clinici specializate in tratamente antidepresive si aceasta pentru ca nu au stiut cum sa-si elibereze furia intr-o maniera sanatoasa, datorita temerii ca ii vor indeparta si mai mult pe partenerii lor de viata.

Sunt femei care nu vor sa arunce deoparte ani intregi de casnicie sau nu vor sa ia masuri care le pot face sa se simta responsabile pentru distrugerea familiei sau a viitorului copiilor lor. In acest fel, ele aleg sa nu se implice in nici un fel si accepta resemnate faptul ca sunt inselate de sotii lor. Alte (mai putine) femei sunt atat de devastate de durere si atat de manioase incat pun capat pe loc mariajului lor. Desi , mai tarziu, pot incepe sa regrete ca au fost atat de pripite si nu au recurs la un compromis.

Unii barbati insala o singura data si nu o mai fac apoi niciodata. Probabil ca astfel de casnicii pot fi salvate.
Altii si-au facut un adevarat obicei de a se intalni cu alte femei si nu au nici o intentie de a se implica intr-o relatie de incredere reciproca cu sotia sau de a trai casatoria la un nivel spiritual. Pentru acesti barbati, casatoria este doar o convenienta sociala, ceva ce trebuie facut pentru avea relatii sociale cu alte cupluri casatorite sau pentru a da o impresie de respectabilitate . Ce fel de mariaj poate fi acesta ?

Infidelitatea este un semn ca ceva nu merge cum trebuie.
Sa admitem ca unii barbati sunt afemeiati si ca au o problema cu increderea reciproca si cu intimitatea necesara unei casatorii, astfel ca evadeaza, din cand in cand, in relatii capricioase cu alte femei. Altii simt ca le lipseste ceva in raporturile intime cu sotia...

Femeile isi doresc, adesea, sa stie cum isi pot verifica banuielile, cum pot afla daca, intr-adevar, barbatul lor le insala.

Despre infidelitatea barbatului


Iata cateva lucruri care va pot sugera /confirma ca sotul va insala :

- Nu mai doreste sa faca dragoste cu tine.
- Incepe dintr-o data sa intarzie la serviciu si are o multime de noi obligatii care il tin departe de casa.
- Primeste apeluri telefonice misterioase.
- Dintr-o data, are nevoie de un nou telefon mobil, iar tu esti, implicit sau explicit, descurajata sa te apropii de el.
- Soseste acasa emanand discret (sau strident) un parfum al altei femei.
- Cand vine acasa, se duce direct la baie si face un dus.
- Are fire de par straine pe haine sau in masina.
- Devine foarte/prea amabil dintr-o data.
- Nu ajunge la intalnirile cu tine sau intarzie cu orele, fara a da vreo explicatie plauzibila.
- Incepe sa-si schimbe stilul de imbracaminte sau iti cere lucruri diferite, salbatice in pat.
- Incepe sa se rasteasca la tine sau sa-ti vorbeasca urat dintr-o data si fara nici motiv.
- Pleaca la pescuit sau la meci proaspat barbierit si cu schimburi noi.
- Stabileste noi reguli in viata conjugala fara nici un motiv plauzibil.
- Incepe sa devina uituc si trebuie sa-i spui acelasi lucru de trei ori.

Daca esti sigura ca te insala, confrunta-te cu el imediat.
Nu astepta pana il prinzi asupra faptului, cu pantalonii in vine.
Nu te preface ca nu stii ce se petrece.
Cu cat astepti mai mult, cu atat el va continua sa te insele si isi va spune ca totul este in ordine;
va putea deveni astfel foarte atasat de cealalta femeie si va trai fiorul unei tentative adolescentine de fugi cu ea. Aceasta emotie trepidanta, de a retrai adolescenta , ii face pe multi barbati sa calce stramb. Din aceasta pricina, este necasar sa-i spui barbatului tau ca stii ca te insala!

Barbatii care insala isi spun intotdeauna : "Daca ea ar fi facut ceva, sa imi puna pe cap parintii, sa ma ameninte cu divortul sau cu despartirea sau orice altceva, inainte ca eu sa ma complac sa o mint, m-as fi oprit imediat."

In concluzie, gandeste-te bine la ce ai de facut in cazul in care ai certitudinea ca sotul te insala.

Trebuie sa stii cu ce ai de a face, apoi sa iti schitezi un plan de actiune care poate include despartirea temporara sau chiar divortul.

Daca, insa, iti este teama sa ai o confruntare cu barbatul tau sau sa te lupti pentru casnicia ta, poti sa nu spui nimic si sa astepti pana cand el se va plictisi fie de tine, fie de cealalta femeie. Tu alegi daca este bine sau nu sa ii spui barbatului tau ca stii ca te insala!


Articole din acelasi domeniu pe blogul Dianei:

Infidelitatea barbatilor, o chestiune de genetica ?

Semne ca te insala sotia / Banuieli si certitudini
Infidelitatea | Cum sa-i spui barbatului tau ca stii ca te insala? Infidelitatea | Cum sa-i spui barbatului tau ca stii ca te insala? Reviewed by Diana Popescu on iulie 09, 2008 Rating: 5

10 comentarii:

  1. hmmm ok si cum ii spui EI ca stii ca te inseala???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt.voi nu e mare problema asta.un barbat fie se bucura ca scapa de ,,ea,,fie este afectat doar la,,orgoliu,,asa ca si inselati sa fiti nu i mare scofala!pt.o fem.insa impactul emotional al acestei situatii,este mult mai crunt si dureros.mai ales sa ai si copii.Esti cumva inselat?si daca da,ea stie mai bine de ce te inseala!

      Ștergere
    2. Scuzama.dar tote fem sunt o apa. Si gaura

      Ștergere
  2. De obicei,cand aflam sau stim sau vedem ca suntem inselate,izbucnim violent verbal,cu furie,cu certitudine,reprosuri,tendinta este de a lovi,de a ne razbuna mai apoi si este total gresit. dar facem asta pt.ca depindem emotional ,psihic,fizic de confortul din cadrul cuplului si cand asta dispare socul,panica,teama,uneori disperarea isi fac jocul ,sub cele urate ,,forme,,si auspicii.De spus?toti si fem.si barb.ne dorim sa ii spunem celuilalt in primul rand din ideea,,orgoliului,,.dar cum o spunem, conteaza enorm!De obicei reactionam exact cum am scris mai sus.Sa nu ne incredem niciodata in partener total si absolut.Il iubim,dar....dar.....sa lasam permanent portita aceea cu(?).in sensul ca, nu stim niciodata ce ne aduce ziua de maine!Atunci ,aceasta situatie nu ne va soca si zdrobi ,sufletul.Dependenta de celalat este f.grava si ne aduce probleme.Am vz.cazuri,in care fem.a fost inselata si cu toate astea nu putea renunta la el.(la dependenta)desi vede ca nu i mai dorita sau iubita si nu vrea sa renunte,totusi.......

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este!reactionam violent la infidelitati,din cauza increderii totale in partener si nu trebuie deloc sa mergem pe increderea asta nebuna si totala,pentru ca in viata se intampla multe ce ne lasa,,masca,,asa ca ....moderatie in orice relatie si fara dependenta,bine spus ca asta este cauza dezamagirii crunte si a imbolnavirii pana la urma din cauza socului!nu merita,deloc!absoult deloc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana esti tare desteapta
    cu drag,
    t

    RăspundețiȘtergere
  5. TRAIM VREMURI IN CARE ,,INSELATUL,,este la ordinea zilei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Exista 2 variante de succes de a-i spune barbatului:"stiu ca ma inseli".
    1.Stiu ca ma inseli.E din vina mea:am mancat compulsiv si m-am ingrasat peste masura.In plus am devenit teribil de "acra"cu toti cei din jurul meu.N-am depus niciun efort sa-mi cresc valorile morale.Si am renuntat complet la fuste si rochițe.Detest sa citesc carti si ador barfa.Deci,merit ce mi se intampla...
    2.Dragule,stiam ca o sa ajungem la asta,prin urmare ti-am luat-o inainte,gasindu-mi un amant imediat dupa ce ne-am casatorit.Deci,nu ma afecteaza..
    :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GROZAVE variante ati spus aici!Poate chiar asa este!Dar sincer?Cunosc multe femei maritate,frumoase,intretinute,care nu si arata anii.....si tot sunt inselate poate chiar cu femei mai urate,mai barfitoare(ca astea au timp)si unde este morala,pana la urma?BARBATII AU DOAR STOMAC SI PENIS,,,,IUBESC FEMEILE LA PLURAL,,ei ,,nu inseala,,ci...,,ISI PUN ORDINE IN GANDURI,,cine crede ca barbatii iubesc.....o pateste!

      Ștergere
  7. Mare adevar graiti!sunteti femeie in mod cert si aveti mare drepatate sa spuneti asa despre barbati.N as fi stiut sa o spun asa,dar vazand scris recunosc ca,doar trecand prin viata ,prin experiente ati ajuns l a concluzia asta.Poate aveti si o varsta,dar bine ziceti !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.