Compatibilitatea in dragoste pentru zodia berbecului.

BERBECUL IN DRAGOSTE

Berbecul este prin natura puternic , indraznet , si navalnic.Ambitia , una din caracteristicile sale de baza , il impulsioneaza si in viata amoroasa.Energia si entuziasmul il insufletesc pe intreg parcursul unei relatii romantice.Berbecului ii place sa castige.El are nevoie de afectiune pentru a-si reconfirma increderea in sine.Personalitatea si farmecul , in masura in care si le cultiva , sunt armele esentiale ale berbecului , atunci cand este implicat intr-o relatie cu sexul opus.

Berbecul nu este un visator romantic ; pentru a castiga afectiunea celui dorit , el recurge la actiunea directa , practica .Isi doreste libertate si aventura in viata amoroasa , ii place sa se lase prada dorintelor de moment ; tocmai de aceea ,daca isi doreste o iubire statornica , el trebuie sa isi infraneze pornirile impulsive.

Semnul zodiacal al bebecului este marcat de temperament , graba si nerabdare.Pentru a pastra alaturi un partener , el trebuie sa invete sa isi stapaneasca natura navalnica.Atunci cand se angajeaza intr-o relatie de iubire , berbecul o face din toata inima , inflacarat de pasiune si afectiune.Tinde totusi sa preia conducerea in cuplu , sa isi impuna punctul de vedere , lucru care poate duce la frictiuni atunci cand are un partener sigur pe el.
Berbecul are tendinta de a fi nestatornic , de a se implica in multe relatii amoroase , insa atunci cand isi gaseste perechea , se dedica intru totul partenerului/partenerei , si poate pune bazele unei legaturi sincere , bazate pe incredere reciproca , si de lunga durata.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - BERBEC

Amandoi partenerii isi doresc sa fie pe primul loc , sa ia deciziile , sa isi impuna punctul de vedere.Daca cei doi invata cum sa isi lase deoparte ambitia , exista sanse ca relatia sa fie compatibila.Fiecare dintre membrii cuplului trebuie sa invete ca partenerul are nevoie de atentie si libertate.In caz contrar , relatia dintre cei doi va fi presarata cu dueluri incrancenate , care pot scapa de sub control , distrugand astfel fiorul iubirii.Daca fiecare dintre cei doi isi sprijina si isi apreciaza partenerul ,si este capabil de a face compromisuri , se poate inchega o poveste de dragoste plina de pasiune si de loialitate.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - TAUR

Barbatii si femeile din zodia taurului poseda rabdarea datorata elementului "pamant".Ei au tendinta de a se aseza la casa lor , cautand in primul rand stabilitatea.Taurul este puternic , plin de echilibru si de chibzuinta.Uneori poate fi lent in actiune, cu mania de a tergiversa lucrurile.Pe de alta parte , berbecul este animat de nerabdarea elementului "foc" ; foarte energic , el tanjeste dupa actiune , putand ajunge chiar si la agresivitate.
Intr-un astfel de cuplu , taurul poate modera inflacararea si senzitivitatea exacerbata a berbecului ; el poate constitui fundatia constructiei unui relatii de lunga durata.La randul lui, taurul poate invata cum sa isi reinvigoreze si sa confere ritm actiunilor sale , cum sa isi condimenteze viata cu cu spontaneitate si satisfacere a placerilor.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - GEMENI

Aflati sub semnul zodiacal conducator al "intelectului " , gemenii sunt plini de idei , de energie si poseda excelente capacitati de comunicare.Ei il pot antrena pe berbec in incursiuni exotice , il pot imbia catre nevoia de cunoastere , de experiment si explorare.Sub influenta unui nativ din zodia gemenilor , berbecul are sansa de a se delecta cu o adevarata efervescenta intelectuala , isi poate trai viata la maximum , dand la iveala tot ce are mai bun.Alaturi de cineva din zodia gemenilor , berbecul nu va avea parte nici de liniste , dar nici de plictiseala.
Pe de alta parte , gemenii nu sunt inclinati sa acorde o mare atentie nevoilor berbecului , nu sunt preocupati sa il rasfete sau sa ii ofere atentia dupa care tanjeste acesta.Gemenii pot fi mai curand reci si lipsiti de afectiune.Daca doresc sa mentina relatia cu un berbec , gemenii vor trebui sa isi pastreze pentru ei opiniile prea categorice , sa invete sa ofere caldura si afectiune.
Viata alaturi de un nativ din zodia gemenilor poate fi o aventura plina de suspans , de calatorii si noi provocari.Un cuplu solid intre berbec si gemeni poate fi realizat numai prin respect si apreciere reciproca a naturilor diferite ale celor doi , prin sprijin acordat unuia celuialt in aspiratiile aparent divergente.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - RAC

Berbecul este un semn de foc , racul este un semn al apei.Nu este o combinatie tocmai favorabila , si pentru ca aceasta legatura sa dureze sunt necesare eforturi din partea ambilor parteneri.Racul este coplesit de simtul responsabilitatii , poseda un adevarat talent in ceea ce priveste investitiile si securitatea financiara ; are un spirit constructiv , este practic , conservator , ii place stabilitatea.
Pus in fata impulsivitatii , agresivitatii , setei de libertate a berbecului , racul poate incerca sa canalizeze fortele pline de energie ale partenerului sau catre realizarea unui proiect constructiv.El va tinde sa aiba o afectiune pseudomaterna fata de berbec , si nu va intelege tendinta acestuia catre dramele fanteziste si lipsite de continut.Atractia fizica poate fi un factor de mentinere a acestui tip de cuplu.Insa pentru o relatie pasionata de lunga durata este nevoie de multa rabdare si dorinta de acceptare a compromisurilor.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - LEU

O potrivire excelenta , cu conditia mentinerii egoismului (sau egocentrismului) sub control . Amandoua semnele zodiacale poseda o anumita calitate astrala , amandoua sunt inclinate catre actiune , dramatism si nevoie de apreciere.Sub auspiciile semnului regalitatii , leul este egocentrist , autoritar, iritabil , pasionat , generos si independent.Berbecul este caracterizat de aproape aceleasi trasaturi.Combinatia celor doi poate da nastere unei relatii incarcate de atractie fizica , fidelitate , afectiune , patima , si magie.Construirea unui astfel de cuplu merita toate eforturile intrucat acesta va fi unul extrem de bogat in traire emotionala si in creativitate.
Cei doi trebuie sa invete sa isi acorde pe rand primul loc pe podium , sa isi echilibreze pornirile autoritare , si sa isi stapaneasca pasiunile si temperamentele vulcanice.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - FECIOARA

Celor nascuti in zodia fecioarei le place sa aiba grija de toata lumea si sa se achite pana la capat de toate indatoririle ; sunt simpli , sensibili , practici si responsabili. Aceste trasaturi ii fac potriviti pentru berbeci , care sunt iresponsabili , impulsivi , avand obiceiul de a-si neglija sarcinile.Fecioara poate avea o influenta foarte benefica asupra berbecului : ii poate asigura stabilitatea , il poate tempera , proteja si ajuta in desfasurarea completa a potentialului sau .
Insa , incapatanarea si comoditatea il pot tenta pe berbec sa isi lase toate responsabilitatile pe seama supra-constiincioasei fecioare ; daca nativul din zodia fecioarei realizeaza ca se profita in vreun fel de el , exista probabilitatea ca resentimentul sau sa duca la ruperea grabnica relatiei.Adaptarea si compromisul sunt mai mult decat necesare in mentinerea viabilitatii acestui tip de cuplu.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - BALANTA

Berbecul este agresiv si poate strica totul prin nevoia lui de confruntare.Balantei ii place pacea , linistea , are abilitati de fin diplomat , ii place sa ii impace pe toti.Aceste semne sunt opuse pe roata zodiacala , si se pot echilibra intr-o maniera extrem de eficienta.Daca apare sansa unei potriviri , intr-un astfel de cuplu se poate dezvolta o nemaipomenita atractie fizica , caldura afectiva si convietuire armonioasa.Pentru ca relatia sa functioneze , berbecul trebuie sa invete sa-si stapaneasca pornirile impulsive ; nativii din zodia balantei sunt foarte rabdatori , dar au si ei o limita dincolo de care cuplul nu mai poate fi mentinut.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - SCORPION

Nativul din scorpion sta sub semnul intrigii.El poate zdruncina sufletul adormit al berbecului , facandu-l sa isi puna la indoiala pana si cele mai intime convingeri.Scorpionul poate provoca berbecul catre cai mistice sau spirituale nebanuite , ii poate implini cele mai intime dorinte , il poate opri din drum pentru a-l pune in fata intrebarilor esentiale si a cautarii raspunsurilor la acestea.
Introspectia , autoanaliza poate fi un lucru benefic pentru un nativ berbec cu o fire superficiala.Berbecul trebuie insa sa ramana in garda : scorpionul se poate dovedi adesea a fi sufocant de posesiv , gelos , ranchiunos , siret sau ipocrit.
Daca berbecul ajunge alaturi de scorpion la un echilibru al mandriei si al
pornirilor autoritariste , se poate naste o poveste de dragoste sublimata de spiritualitate , incarcata de pasiune si mister.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - SAGETATOR

Atunci cad se intalnesc doua semne de foc , exista posibilitatea unor impliniri marete.Sagetatorul este filozof , el este in cautarea libertatii si a onestitatii supreme.Gandirea lui in perspectiva poate fi de folos berbecului.Nativii din zodia scorpionului au spirit organizatoric , sunt preocupati permanent de noi proiecte , pasiunea lor de a redefini lucrile poate fi antrenanta si agreabila pentru partenerii lor.
Atunci cand se angajeaza intr-o relatie cu un sagetator , berbecul trebuie sa faca un efort pentru a-si tine atentia treaza asupra aspectelor practice ale vietii , precum timpul si banii.Sagetatorul il va ajuta sa isi largeasca orizontul , si va imprima relatiei o nota reconfortanta de buna dispozitie.
Daca sagetatorul are rabdarea de a petrece mai mult timp alaturi de berbec , satisfacandu-i acestuia nevoia de atentie si de afirmare , se poate ajunge la o relatie insufletita de o veritabila aventura spirituala.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - CAPRICORN

Prin nevoia lui de a i se face poftele si de a i se acorda atentie , berbecul poate fi considerat "copilasul " semnelor zodiacale .Tocmai de aceea , relatia berbecului cu un capricorn se poate dovedi armonioasa , intrucat cel din urma poate fi numit "taticul/mamica" zodiacala , datorita nevoii sale de a cauta pe cineva de care sa aiba grija.Capricornul este nitel greoi , disciplinat , prudent , "regulamentar" , traditionalist.Poate fi apreciat ca usor depresiv si prea rigid de catre impulsivul berbec.Pe de alta parte , orientarea sa practica poate fi utila pentru berbec , canalizandu-i acestuia energiile catre un tel sau o cariera solida.Capricornul poate tempera si responsabiliza berbecul , satisfacandu-i in acelsi timp nevoia de apreciere si de atentie.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - VARSATOR

Varsatorul poate impulsiona viata unui berbec in mai multe feluri.Visator impulsiv , plin de idei marete , promisiuni inalte si impulsuri romantice , varsatorul va incuraja aspiratiile berbecului , ii va potenta sperantele , dar il va si dezamagi adesea prin neimplinirea fagaduintelor.Varsatorul este mult mai rece si mai distant decat berbecul , dar poate fi o companie agreabila datorita energiei sale excitante si a prieteniei incarcate de vitalitate.
Daca nativul din zodia berbecului este realist si nu este subjugat de farmecele varsatorului , intre cei doi se poate infiripa o relatie placuta si romantica.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR BERBEC - PESTI

Poate fi o relatie dificila , necesitand mult efort si maxima atentie.Pestii pot scoate la iveala tot ce este mai rau in berbec , ii pot trezi in suflet simtaminte de frica si vinovatie.Pe de alta parte , nativii din zodia pestilor pot aduce a stare de echilibru in viata berbecului , il pot stimula atat intelectual cat si spiritual.
Alaturi de cineva din pesti , berbecul poate experimenta o atmosfera de mister si visare , lucru ce poate fi placut si revelator sau infricosator si intunecat pentru un berbec.
Pestii pot fi secretosi si aluzivi , in contradictie cu exprimarea directa , spontana a berbecilor.Pentru a mentine o astfel de relatie , berbecul trebuie sa invete sa respecte intimitatea "pestelui" , sa accepte atitudinea sa linistitoare , sa faca apel la un mare numar de compromisuri.

Copyright © diane.ro . 2008
Compatibilitatea in dragoste pentru zodia berbecului. Compatibilitatea in dragoste pentru zodia berbecului. Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.