Farmece de iubire din magia Wicca

Farmecul de dragoste al trecerii peste prag

Cand te afli intr-un loc in care te astepti sa intalnesti persoana a carei dragoste ti-o doresti , trebuie sa ai pregatite din timp cateva maini de pudra de rozmarin si de mirt.Tot ce ai de facut este sa presari aceste prafuri pe pragul peste care va trece persoana dorita , indreptandu-ti in acest timp gandurile binevoitoare catre ea si imaginandu-ti placerea de a fi impreuna.Daca cel/cea pe care il/ o iubesti va pasi peste aceste ierburi pentru a intra in locul in care il/ o astepti, o dragoste plina de pasiune il / o va cuprinde.

Farmec de castigare a iubirii

Ingrediente :

-O lumanare din fucsina
-Doua lumanari roz
-Un cazan
-O bagheta
-Tamaie de dragoste

Procedura :

Cazanul trebuie asezat pe altarul magicianului wicca , intre cele doua lumanari roz , iar lumanarea de fucsina trebuie sa fie amplasata in interiorul cazanului.Se aprind lumanarile si tamaia de dragoste, apoi se loveste de trei ori in cazan cu bagheta.
Apoi se rosteste urmatoarea incantatie :

Una care sa o/il caute , una sa o/il gaseasca,
Una care sa o/il aduca , una care sa o/il lege.
Inima langa inima , in veci impreuna.
Asa am zis , iar vraja e-ncheiata.

Loveste din nou de trei ori cu bagheta in cazan , apoi aprinde lumanarea din fucsina pentru ca farmecul sa isi urmeze calea.Vraja are cel mai mare efect cand luna este in crestere.


Farmec de aducere a iubirii in viata ta

Ingrediente :

-Un cazan
-O lumanare rosie
-Un mic bol de ardere a ingredientelor
-O lingurita de petale de trandafir (pentru dragoste)
-O lingurita de petale de filimica (pentru putere)
-O lingurita de verbian (pentru transmitere)
-Numele tau scris pe o foaie de hartie in forma de inima
-Cateva picaturi de alcool
-O picatura din sangele tau (optional)

Procedura :

Se masteca in bol petalele de trandafir si filimica impreuna cu verbina.Langa bol se aseaza lumanarea rosie , pentru a aduce dragostea catre tine.Tine strans in maini hartia in forma de inima pe care ti-ai scris numele si imagineaza-ti ca este inima ta , o inima fericita, aparata , echilibrata si plina de pofta de a trai.Poti scurge pe hartie o picatura din sangele tau.Se pune , apoi , hartia in bol , se adauga cateva picaturi de alcool si i se da foc amestecului.

Farmec de starnire a dorintei

Atentie : Acest farmec are efect numai asupra cuiva pe care il cunosti deja , pe care il doresti si care , de asemenea, te doreste dar este prea timid(a) pentru a-si declara sentimentele.

Ingrediente :

-Trei fire de par ale persoanei dorite
-O lumanare in forma de falus (pentru un barbat dorit) sau pantec (pentru o femei dorita).Lumanarea trebuie sa fie rosie pentru sex si pasiune , sau verde pentru iubire si afectiune.
-Ulei de masline
-O foaie neteda de hartie

Procedura :

Daca vrei sa iti faci singur(a) lumanarea , asteapta pana vineri pentru a prepara ceara.Apoi amesteca cele 3 fire de par cu ceara , framantand ceara cu mainile.Daca ai deja o lumanare , incalzeste-o usor pentru a putea introduce in ea firele de par.
Intr-o vineri in care luna este in crestere , prinde in maini lumanarea si gandeste-te cu profunzime la relatia pe care ti-o doresti alaturi de cel iubit / cea iubita.Imagineaza-ti ca esti impreuna cu persoana dorita chiar in acele momente , si ca te-ai lasat in voia dorintelor pe care vrei sa le implinesti.
Unge apoi lumanarea cu uleiul de masline , cu miscari senzuale , mangaietoare , asa cum ai face daca ti-ai atinge iubita/ iubitul.Nu inceta sa te gandesti cum te-ai simti daca ati fi unul langa celalalt.
In cele din urma , aprinde lumanarea si roaga-te ca iubitul / iubita sa vina catre tine.Scrie de 3 ori pe hartie numele iubitului / iubitei , apoi arde hartia in flacara lumanarii.In timp ce foaia de hartie este carbonizata recita de 3 ori cu tarie numele iubitului/ iubitei.Stinge cu o suflare lumanarea si asteapta ca dorinta sa ti se implineasca.

Sursa : village.fortunecity.com

Articole din acelasi domeniu :

Magia neagra.Farmece de dragoste

Farmece de dragoste.Incantatii si retete

Plante magice folosite in vrajitoria Wicca
Farmece de iubire din magia Wicca Farmece de iubire din magia Wicca Reviewed by Diana Popescu on aprilie 25, 2009 Rating: 5

6 comentarii:

  1. va roggg suneti-mi daca aceste lucruri sunt adevarate

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai aste snt adevarate,dar.....te inasti cu asa ceva,mostenesti.Este un har de la D-zeu iara ca sa te apuci de aceste ritualurii trebuie sa fii pregatit fizic si psihic.

    RăspundețiȘtergere
  3. da.ai dreptate trebuie sa ai har sa poti face ritualurile astea ca dau rezultate ,dar.....dar....cu ce pret??al sufletului vandut diavolului?nici un ritual,incantatie,veneratie,nu se face asa pur si simplu.platesti pt.asta si ma intreb merita???merita un barbat sa ti dai sufletul dracului pt.a l tine langa tine sau a l aduce inapoi?nu merita!!!!!never!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate! Respect pentru rationamentul tau si faptul ca esti cu picioarele pe pamant!

      Nu exista mese gratuite, iar cu fortele raului NU E DE JOACA.

      Ștergere
  4. Nu ai nevoie de nici un har. Wicca e un curent neopaganist, care are in prim plan inchinarea la zei si intoarcerea la magie. Da sunt adevarate magiile si chiar au efect, totusi sint periculoase din punct de vedere spiritual. A practica wicca inseamna a te lepada de Hristos sau asa cum a spus persoana dinainte, a i te dedica diavolului.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt aiureli, am incercat majoritatea din cele spuse si sunt fara efect.Cam tot ce este fie este incomplet fie sunt spuse pentru a induce in eroare .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.