Horoscopul anului 2010 . Zodia berbecului

Previziuni astrologice pentru anul 2010 - Zodia Berbecului (Aries)

21 martie - 20 aprilie

Previziuni generale 2010

Anul 2010 va fi pentru Berbec un an al schimbarilor.Vei fi capabil sa iti pui in valoare , cu o mai mare usurinta , personalitatea fata de cei care te concureaza.Anul 2010 iti va fi mult mai favorabil , intrucat tensiunile si nemultumirile pe care le porti in sinea ta de aproape trei ani nu te vor mai apasa.Lucrurile importante pe care doreai sa le schimbi de cativa ani de zile vor putea fi indeplinite.

Cariera / slujba in 2010

Anul 2010 iti aduce oportunitatea de a-ti lansa proiecte de mult visate , dar inca neinitiate.In acest an creativitatea va fi de partea ta , asa ca punerea in practica a idealurilor va fi mult mai usoara.Nu indrazni sa eziti ! Exprima-te cu sinceritate si vei fi inteles ! Esti pe valul planetei Jupiter , asa ca iti poti permite sa pretinzi aproape orice .Echilibrul te insoteste in orice actiune.Viata ta profesionala va fi cu mult mai dinamica , asa ca va fi timpul sa pui in discutie pozitia ta in ierarhie , sa ai acces la mai multe informatii , sa iti stabilizezi statutul social si sa ai parte de mai mult sprijin.In 2010 nu vei fi de unul singur.Vrand-nevrand , colaboratorii vor fi langa tine , te vei asocia in vederea obtinerii succesului si vei fi mentinut la curent de catre cei de colegii de breasla.Interesele tale vor coincide cu cele ale celor din jurul tau ; de aceea , va fi nevoie sa ierti si sa fii iertat , sa comunici interactiv cu ceilalti si sa acorzi concesii.

Dragostea / iubirea in 2010

Oceanul framantat al sentimentelor tale va capata in acest an seninatatea unei oglinzi.Indoielile care te-au rascolit pana acum vor dispare atunci cand vei descoperi anumite adevaruri / realitati .Chiar daca noutatile nu te vor satisface pe deplin , vei face tot ce iti sta putinta pentru a capta atentia iubitului tau / iubitei tale si pentru a ramane apropiat de oamenii care ti se potrivesc cu adevarat.Spontaneitatea care iti lipsea pana acum iti va netezi drumurile vietii , astfel incat vei fi cu mult mai sociabil si mai atent fata de cei din jurul tau.2010 este un moment de cotitura in care fie trebuie sa te dedici intru totul iubirii tale , sau (in cazul in care esti singur) sa arunci o provocare destinului si sa iti gasesti partenerul pe masura.Se pare ca , daca stii sa iti joci cartile , aproape totul va fi de partea ta : noi amicitii sincere sunt pe cale de a fi incheiate , prietenia poate deveni dragoste , iar dragostea poate capata noi forte datorita prieteniei.Nu pierde nici o ocazie ! La jumatatea anului vei avea sansa de a intalni o mare , mare dragoste ! Sentimentele tale vor fi alimentate de un combustibil pur si eficient , care te poate provoca la ispitele unei iubiri pasionale.Cu toate acestea , nu trebuie sa urci mai multe trepte deodata pe scara iubirii ! Fii rabdator si lasa-ti timp de gandire pentru o relatie ce ar putea debuta chiar la inceputul noului an.Daca esti angajat intr-o relatie de durata , este cazul sa iti decantezi sentimentele de afectiune , sa ti le intelegi si sa le faci intelese ; planurile amanate datorita nesigurantei , pot incepe a fi schitate.Tensiunea iubirii de pana acum va putea fi eliberata , ocazie cu care te vei putea lasa in voia placerilor.

Bani sau afaceri in 2010

Inceputul anului 2010 te va face sa pui punctul pe "i" in privinta situatiei tale financiare.Cu toate acestea , iti vei gasi cu greu timpul de a face asa ceva.Aceasta , pentru ca activitatea ta va deveni atat de febrila incat iti vei dori sa faci dintr-o data prea multe schimbari capitale .Ai mare grija ! Vei avea oportunitatea de a face un imprumut in conditii foarte favorabile , insa , criza are surprizele ei , asa ca gandeste de zece ori inainte de a face un pas.Pe de alta parte , luciditatea va fi de partea ta , vei deveni constient cum sa iti cheltui banii intr-un mod cat mai eficient si vei pune capat risipei.

Relatii / socializare in 2010

Acest an va fi plin de suspans in toate privintele , asa ca este necesar sa iti asiguri o supapa de siguranta catre exterior ; nu va fi un timp favorabil pentru solitudine , va trebui sa profiti cat mai mult de ajutorul pe care ti-l pot da cei de langa tine.Fa-ti timp sa aprofundezi solutii la care te gandeai de mult si extinde-le catre un viitor mai indepartat .Afectivitatea te va tenta sa te angajezi in planuri premature , mai ales in ceea ce priveste proiectele de perspectiva.Fereste-te de tentatiile care sunt la limita legalitatii ; nu ai nevoie de probleme in plus.Din acest punct de vedere , este de recomandat sa iti faci ordine in hartii si sa nu amani nici o chestiune asupra careia nu esti sigur.

Energie / sanatate / vitalitate in 2010

Pana in luna aprilie 2010 , energia ti se va situa pe o panta ascendenta,Vitalitatea te va sprijini in toate deciziile pe care le vei avea de luat si vei fi insufletit de optimism.In anumite momente energia covarsitoare din fiinta ta te va putea aduce in pragul euforiei ; nu trebuie sa eziti , vei fi pe drumul potrivit.Cu toate acestea , nu trebuie sa uiti ca energia isi are limitele ei ; nu te angrena in activitati supradimensionate , pastreaza-ti resursele pentru a doua si chiar a treia zi.

Va fi benefic sa te dedici activitatilor in aer liber , mai ales in luna iunie , pentru a-ti elibera stressul acumulat datorita unei implicari profesionale prea intense .Contactul cu pamantul - mama , cu ritmurile si armonia naturii iti vor putea mentine starea de vitalitate pe parcursul intregului an , un an cu provocari majore ce pot fi controlate atat timp cat iti tii in frau impulsurile subconstiente.

Copyright © diane.ro

In curand , pe site-ul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" , horoscop lunar al zodiilor europene pentru anul 2010 !

Alte articole de referinta din blogul Dianei referitoare la Zodia Berbecului si la astrologie :

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Semnificatiile semnelor zodiacale.Ciclurile zodiilor


Zodia Berbecului si Dragostea

Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime
Horoscopul anului 2010 . Zodia berbecului Horoscopul anului 2010 . Zodia berbecului Reviewed by Diana Popescu on august 01, 2009 Rating: 5

4 comentarii:

  1. unde este zodia capricorn ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol despre zodia Capricornului in anul 2010 va fu publicat chiar astazi .Ms pt. interes.

    RăspundețiȘtergere
  3. super tare horoscopu..si f realist in acelasi timp....sunt berbec si....dupa cum zice anul 2010 ar trebui sa fie un an bun si...interesant si multe provocari...complimente!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut la toata lume......sunt berbec...si azi am citit zodiacu anului "2010" si mie personal cel putin am fost intampinat de tot ce este scris...poate fi o coincidenta dar...nu..si in anul 2009 este prea precis, totul sa adeverit...in general eu nu cred in "horoscop", deobicei citesc horoscopul aproape de sf anului si de multe ori sunt surprins ce vad, in fine viata are multe surprize pentru toti.....Multumesc......succes in continuare tuturor

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.