Culoarea parului si personalitatea femeilor

Exista o corelatie intre culoarea parului si personalitatea sau caracterul unei persoane ?

Specialistii s-au dedicat adesea unor studii legate de culorile pe care le purtam sau le preferam .Care sunt , insa , implicatiile culorilor cu care ne-a inzestrat natura ?

Culoarea parului a fost dintotdeuna asociata cu tipurile de personalitate , iar , pe de alta parte , schimbarea unei parti a infatisarii noastre poate sa ne releve un aspect ascuns al sinelui nostru.Se impune , de aceea , o intrebare .Daca ne vopsim parul , ne transformam oare si personalitatea sau comportamentul ?

Specialistii au demonstrat ca atat culoarea tenului , cat si cea a parului , influenteaza presiunea sangelui.Asemeni adrenalinei , care joaca un rol important in modul de manifestare al sentimentelor si starilor noastre emotionale.In concluzie , daca iti vopsesti parul in rosu , vei capata caracteristicile specifice unei roscate ? Oamenii de stiinta spun ca da , intrucat ori de cate ori te privesti in oglinda , in viata de zi cu zi , psihicul tau primeste semnale care iti influenteaza comportamentul .Desigur , totul depinde particularitatile fiecarei persoane , de cat de multa este deschis cineva catre sugestiile exterioare sau de cat de inradacinat a devenit un anumit tip de comportament.

Culoarea rosie /roscata a parului
Femeile cu par roscat sunt percepute ca fiind indraznete , pasionale , seducatoare si extrem de personalizate.Se remarca , de obicei, prin idei originale , pot fi explozive , iritabile si impulsive.Din punct de vedere al caracterului , analistii sustin ca aceste femei au o fire sensibila , sunt incapatanate , directe si hotarate sa realizeze orice obiectiv isi asuma.Au nevoie in continuu de noutate si se plictisesc foarte repede.

Specialistii de la Harvard afirma ca persoanele cu par roscat au un nivel scazut al hormonului antistres , motiv pentru care traiesc mereu la o altitudine emotionala inalta.

Culoarea castanie a parului

Femeile din aceasta categorie sunt considerate , in genere , femei responsabile , de incredere.Specialistii francezi au atras atentia ca majoritatea castigatorilor premiilor Nobel au avut parul castaniu.Sunt oamenii acest tip de par mai inteligenti decat ceilalti ? Nu , insa se apleaca cu o tenacitate si o constanta mult mai mare asupra lucrurilor pe care le fac si nu se dau in laturi de la o munca sarguincioasa.Femeile cu parul castaniu pot fi foarte preocupate de ele insele si foarte incapatanate , lasand-se acaparate de nervozitate cu greu sau renuntand la ideile lor doar in ultima instanta.

Oamenii de stiinta au pus la punct un grup de lucru ipotetic care ar da rezultate optime si care ar arata cam asa : roscatele ar fi cele care sugereaza ideile , brunetele ar avea rolul de a le transpune in practica , blondele ar prezenta publicului rezultatele , iar femeile cu parul negru ar pune la punct aspectele financiare .

De ce sunt femeile cu parul de culoare castanie atat de dedicate muncii si materializarii unor obiective ? Pentru aceasta este culoarea pamantului si are darul de a le aduce cu picioarle pe pamant ? Specialistii asa cred si ne asigura ca aceste femei sunt demne de incredere , increzatoare in fortele lor si extrem de greu de invins de catre blonde , roscate sau brunete.

Culoarea blonda a parului

Blondele sunt considerate a fi , adesea , adevarate bombe sexuale , dar si persoane ingradite de stereotipuri legate de ingrijirea continua a frumusetii lor si de o viata sociala si intelectuala de suprafata.Cu toate acestea , ele sunt cu mult mai inteligente decat isi imagineaza barbatii. Un sondaj de opinie a aratat ca blondele divorteza mai des , fiind in continuu inconjurate de atentie si coplesite de propuneri.

De obicei, ele se marita mai devreme fata de celelalte femei.De ce sunt , insa , barbatii atat de atrasi de blonde ? Aceasta culoare a parului pare sa indice tineretea si feminitatea , sugerand , pe de alta parte , supunerea si naivitatea.

Femeile blonde par impresionabile si usor de manevrat , dar , in realitate , au o vointa puternica , o memorie demna de invidiat , sunt talentate in ale lingvisticii si dau dovada , de multe ori, de perspicacitate la matematica.Pe langa acestea , te pot surprinde cu un simt al umorului iesit din comun.

Culoarea neagra a parului
In vreme ce blondele par a fi mai usor abordabile , apropierea de femeile cu par negru impune o strategie mai lenta si mai graduala.Aceste femei se inconjoara cu o atmosfera greu de descifrat , care impune in fata barbatilor , determinandu-i sa le abordeze cu mai mult respect.

Femeile cu parul negru sunt caracterizate de o personalitate puternica , si sunt interesate , de obicei, de mecanismele subtile ale umanitatii si de evolutia lor spirituala.Acesta este motivul pentru care se orienteaza , adesea , catre domenii precum psihologia , medicina sau terapeutica.Specialistii afirma ca ele sunt mult mai serioase suratele lor , au simtul masurii si se concentreaza pe persoana lor , insa au o tendinta catre melancolie si se indoiesc , uneori, de capacitatile lor.

Femeile cu par negru sunt interesate, de multe ori, de istorie, spiritualitate, religie , poezie si pictura, dar dau dovada de un mare talent si in domeniul finantelor.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Culoarea ochilor iti dezvaluie personalitatea

Semnificatia culorilor unghiilor

Culoarea rosie mareste atractivitatea femeilor
Culoarea parului si personalitatea femeilor Culoarea parului si personalitatea femeilor Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2009 Rating: 5

10 comentarii:

  1. foarte tare articol dar mie imi plk si mi s epare ca femile cu parul brunte sunt cele mai sexy le dau o aura darck si sexy dar si inteligenta suprema ,

    RăspundețiȘtergere
  2. brunetele sunt cele mai frumoase

    RăspundețiȘtergere
  3. blondele sunt cele mai frumoase femei

    RăspundețiȘtergere
  4. brunetele sunt femei puternice frumose si destepte

    RăspundețiȘtergere
  5. blondele sunt cele mai frumoase,mai sexy si mai smechere femei....PS-adeseori e mai bine sa te faci putin mai prostut in fata cuiva pentru a observa cine in realitate este persoana respectiva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Femeile cu par negru sunt interesate, de multe ori, de istorie, spiritualitate, religie , poezie si pictura, dar dau dovada de un mare talent si in domeniul finantelor.

    astas io :x :)) :d

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru blog si pentru stilul articolelor!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.