Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Sarpelui in anul Tigrului de metal

-Ani de nastere pentru zodia sarpelui : 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

-Personalitati din zodia sarpelui : Pierce Brosnan, Casanova, Stephen Hawking, Sir Alexander Fleming, Mahatma Gandhi, Tony Blair, Feodor Dostoievski si Gong Li.

-Trasaturi pozitive ale personalitatii : hotarare , romantism , bogatie , profunzime a gandirii

-Trasaturi negative ale personalitatii : neliniste , sarcasm , nesiguranta , amanare.

-Compatibilitatea sarpelui : bivol ,cocos.

Previziuni generale pentru Sarpe in 2010

In acest an vei trece prin cateva faze de idealism , pe parcursul carora vei avea tendinta de a-ti pierde simtul realitatii si de a cadea prada unor dezamagiri greu de indurat.Incearca sa privesti cu realism oamenii si lucrurile care te inconjoara.Nu pune la inima prea mult comportamentul insipid sau irational al celor din jur . La urma urmei , viata este facuta pentru a fi traita si nu gandita.

Pentru a profita din plin de influentele benefice ale stelelor si a limita impactul negativ al acestora , iti va fi de folos sa tii de cont de pozitiile stelei Thien Quan.In 2010 , steaua Thien Quan / Tian Guan (steaua fericirii) se va pozitiona in sectorul financiar si al involutiei Sarpelui.Nu incerca sa treci cu vederea provocarile sau angoasele care te vor asalta ; intampina-le cu curaj si luciditate , astfel incat sa iti poti recupera linistea si optimismul.In domeniul financiar trebuie doar sa te multumesti in a-ti adapta comportamentul la idealurile tale.Daca spre exemplu , nu suporti risipa din jurul tau , incepe prin a-ti reduce propriile tale cheltuieli.


Dragostea Sarpelui in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

In ciuda realismului care te caracterizeaza vei incepe sa visezi la o dragoste romantica. Desigur , aceasta fantezie iti va da o perspectiva sumbra asupra vietii conjugale si a partenerului tau de cuplu.Tovarasul tau de viata va ramane corect si iti va reprosa injustetea atitudinii tale.Atentie la climatul de neintelegere care se poate fixa asupra relatiei tale de cuplu !
Daca esti singur , vei astepta mai mult decat oricand aparitia printului mult visat ( sau a femeii perfecte).Totodata , iti vei asuma riscul de nu acorda destula atentie persoanei cu care te vei intalni in acest interval de timp , desi aceasta este inzestrata cu tot ce iti trebuie pentru a te ferici.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Complexitatea planetara specifica acestui trimestru iti va oferi una din cele mai promitatoare perioade ale anului din perspectiva vietii amoroase , mai ales daca esti singur.O intalnire neasteptata a unei persoana te va putea surprinde cu garda jos.
Daca faci parte dintr-un cuplu , trebuie sa fii prevazator : aceasta perioada iti poate exacerba dorinta de a fi mai liber fata de partenerul tau sau poate trezi aceleasi impulsuri in cel/cea de langa tine.Incearca sa nu pui in pericol viata de cuplu din cauza unor motive neintemeiate .Evalueaza corect ceea ce faci si ia in calcul pretul pe care trebuie sa il platesti pentru fiecare actiune riscanta.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Vei fi pe cale de a intra intr-o perioada calma din punct de vedere sentimental.Daca esti legat de un partener , relatia ta cu el/ea va fi plasata sub semnul tandretii si armoniei.Chiar daca in trecut viata ta conjugala a trecut prin niste incercari grele , acestea trebuie sa fie deja destul de indepartate in timp.
Daca esti singur , regele stelelor Tu Vi/ Tzi Wei va deveni favorabila pentru tine si vei avea parte de o viata sociala efervescenta.Vei cunoaste multi oameni si , cine stie , poate ca unul dintre ei iti va atrage atentia !

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Acest interval de timp va fi ,cu siguranta , unul memorabil.Vei fi relaxat , te vei simti bine cu tine insuti , si acest echilibru benefic va avea repercursiuni fericite asupra vietii tale de cuplu.Vei fi cuprins de dorinta de a intari legatura cu partenerul tau si de a construi impreuna cu el o fericire durabila de-a lungul timpului.Viata de zi cu zi iti va oferi posibilitatile de a face acest lucru.
Pentru cei singuri , acest trimestru poate marca inceputul unei mari pasiuni.O pasiune ce se va putea transforma intr-o dragoste durabila , pe altarul careia veti fi tentati sa va sacrificati libertatea.

Cariera Sarpelui in 2010

Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010)

Vei fi insufletit de mari ambitii , si vei avea mai putine eforturi de facut pentru a-ti implini obiectivele.Vei face tot ce iti sta in putinta pentru a-ti transforma dorintele in realitate.In unele cazuri , insasi viata iti va oferi oportunitati neasteptate.Situatia va evolua in directia cea buna si vei fi apreciat de catre superiori.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Posibilitatile evolutiei in cariera sunt pe cale de a deveni realitate.Steaua Cu Mon / Chu Men (steaua imensei porti) iti va conferi dorinta de a controla totul si iti va trezi nevoia de stabilitate.Cu toate acestea , nu este cazul sa adopti o atitudine rigida , care a fost potrivita in trecut , dar nu si acum.Pentru a evolua , trebuie sa gasesti o cale de a inova pe baze solide si sa te adaptezi fara a uita sa iti mentii realizarile trecute.Acest lucru iti va cere mari eforturi, dar ai capacitatea necesara.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Viata profesionala ar trebui sa nu iti creeze nici o problema de vreme ce nici o stea importanta nu iti va influenta sectorul carierei din harta ta natala.Complexitatea planetara iti va da , insa , impulsul de a te extinde , de a-ti asuma mai multe responsabilitati si , mai presus de toate , de a decide care este directia optima in care trebuie sa te indrepti pentru a-ti implini visele.De aceasta data , tu vei lua initiativa si vei pasi catre progres.Nu te grabi , nu forta lucrurile , caci timpul va lucra in interesul tau.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Prezenta stelelor Thai Duong / T'ai Yang (soarele) si Hong Loan / Hung Luan (steaua cordonului / braului) in sectorul carierei tale ar trebui sa te ajute in viata profesionala.Nu totul va merge , insa, ca pe roti.Desi vei avea dorinta de a reusi si te vei bucura de un oarecare noroc , va fi necesar sa te lupti si sa te afirmi.Impactul stelei Thieu Duong / Hui Qi (steaua Yang) te va incita sa fii prea pretentios si sa cauti o perfectiune imposibila.

Sanatatea Sarpelui in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

In genere , vei avea o stare buna de sanatate.Stelele prezente in sectorul sanatatii tale iti vor aduce o mai mare precautie temperamentala si te vor stimula sa adopti un stil de viata dominat de mentinerea formei fizice.Fereste-te de influenta stelei Thien Rieu / Tian Yao (steaua visului) , care te poate impinge catre o dieta prea severa ; anorexia nu face bine nimanui !

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

O sanatate satisfacatoare pentru majoritatea Serpilor.Unii nativi vor fi insa vulnerabili fata de dureri de cap si insomnii.Nu te lacomi la sedative sau tranchilizante.Tot ce trebuie sa faci pentru a lupta impotriva influentei nefaste a stelei Thien Khong / Tian Kong (steaua golului / vidului) este sa iti acorzi un timp mai mare pentru odihna si relaxare.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Numeroasele planete ale acestui interval de timp pot sa iti influenteze intrucatva sanatatea.Nu este , insa, cazul sa te ingrijorezi : conjunctura iti va fi favorabila.Poate ca vei trece printr-o scurta faza de nervozitate si dificultati in a te relaxa.Mai presus de orice , evita orice posibilitate de stres ; practica yoga sau exercitii fizice viguroase.Daca ai probleme legate de hipertensiune , fii ceva mai prevazator in aceasta perioada.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Stare generala de sanatate buna.Totusi, ficatul , pancreasul , vezica urinara sau splina vor fi ceva mai vulnerabile decat de obicei din cauza influentei stelei Thai / Tai (steua fetusului) , aflata in opozitie cu soarele.Infraneaza-te de la mancaruri prea picante si bea cat mai multa apa minerala intre mese .O perioada in care riscul diabetului este marit.

Banii Sarpelui in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Visul tau dintotdeuna de a castiga la loto ar trebui sa iti fie satisfacut deocamdata de cat castigi acum cu slujba ta.Nu ai , totusi, de ce sa te plangi ; chiar daca stelele nu iti promit o mare lovitura norocoasa , ele nu iti prevestesc nici o mare catastrofa financiara.Desi vei fi nevoit sa iti reverifici contul bancar inainte de a face niste cheltuieli dorite , pastreaza-ti pe fata zambetul si gandeste-te la cei mai putin norocosi.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

In mare , influxurile planetare vor fi favorabile domeniului tau financiar.Cu toate acestea , va trebui sa tii situatia sub control.Daca vei cheltui prea mult sau te vei arunca in niste investitii riscante , norocul ar putea sa iti intoarca spatele.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Ouale de aur din cuibul tau vor devei mai mari fara a fi nevoit sa faci mari eforturi.Nu te astepta ca un munte de bani sa se pravaleasca peste tine ! Aceasta perioada iti va creste usor situatia financiara in comparatie cu cea din trecut.Cu toate acestea, unii Serpi vor avea sansa de a-si inalta nivelul de viata in mod semnificativ.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011)

Stelele te vor ajuta sa iti consolidezi sau imbunatatesti situatia financiara.Multi dintre Serpi vor beneficia de o marire de salariu sau venit.Nu trebuie , insa, sa va culcati pe lauri si sa uitati ca profiturile din aceasta perioada pot fi investite pentru viitor.Va fi , de exemplu, momentul de a cumpara sau nu o casa , de a acorda sau nu un imprumut in conditii foarte avantajoase.


Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul Tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright © diane.ro

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Sarpelui in anul Tigrului de metal Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Sarpelui in anul Tigrului de metal Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2009 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Foarte interesant blogul tău. Il urmăresc frecvent.Ma face mult mai increzotor in fortele proprii.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.