5 secrete pe care sa nu le dezvalui iubitului

Probabil ca arzi de nerabdare sa ii marturisesti prietenului totul despre tine si viata ta. Te-ai gandit vreodata ca mitul dragostei perfecte , eliberate de orice taine sau secrete , ar putea fi totusi fals ? Multi psihologi si psihanalisti sunt de parere ca succesul unei relatii de cuplu depinde de mentinerea unei teritoriu intim privat , nedezvaluit partenerului. In plus, unele lucruri din viata ta pot sa-ti raneasca iubitul , astfel incat neaducerea lor pe tapet poate impiedica aparitia unor tensiuni nedorite in legatura ta de dragoste. Expertii in relatiile de cuplu sunt de acord asupra a 5 secrete importante pe care iubitul nu ar trebui sa le stie despre tine.

Trecutele legaturi /iubiri

Partenerul tau isi da seama , desigur, ca nu ti-ai petrecut zilele dinainte de a-l cunoaste in spatele zidurilor unei manastiri , dar asta nu inseamna ca vrea sa-si stimuleze imaginatia cu fierbintile scene de dragoste din trecutul tau. Iubitul poate intreba despre trecutii tai prieteni , dar ceea ce isi doreste cu adevarat sa auda este ca el se ridica deasupra tuturor. Evita sa minti , dar nu aduce la iveala amintiri ale vietii tale romantice sau sexuale. Daca insista sa afle amanunte , raspunde-i ca el este singurul om la care te poti gandi cand este vorba despre dragoste.

Ce simti fata de familia lui

Avertisment : criticile despre familia prietenului tau au potentialul de a-ti distruge relatia de iubire. Astfel incat , chiar daca mama lui este insasi Vrajitoarea cea rea , tine-ti gura ferecata. Chiar in clipa in care ii spui ceva usor negativ , el se poate simti ca si cum l-ai forta sa aleaga intre tine si familie , iar lucrul asta ii poate provoca resentimente. Daca rudele lui sunt cu adevarat insuportabile , evita sa ramai in preajma lor ori de cate ori poti.

Flirturile inocente

Desigur ca iti iubesti prietenul, dar asta nu inseamna ca trebuie sa incetezi cu totul sa vorbesti cu barbatii din jurul tau. De fapt, flirtul poate fi sanatos atat timp cat nu se ajunge mai departe. Ai putea fi tentata sa te lauzi ca baietii continua sa iti dea tarcoale , mai ales daca simti ca iubitul tau tinde sa creada ca esti a lui indiferent de ce face el , dar a-i marturisi despre amicul lui care pare mereu sa te dezbrace din priviri poate sa il scoata din tatani. Pastreaza lucrurile astea pentru tine si delecteaza-te cu faptul ca esti apreciata de alti barbati.

Ce crezi despre cadourile lui

Probabil ca , vrand – nevrand , te vei alege cu cateva cadouri groaznice din partea prietenului tau. In loc sa il pui imediat la punct , dandu-ti pe fata oroarea , incearca sa spui cate ceva dragut despre fiecare cadou. Barbatii nu sunt din cale afara de priceputi in a-si exprima sentimentele , iar un dar este felul lor de a-ti spune ca le pasa de tine. Data viitoare, fa-i niste sugestii voalate , astfel incat sa iti daruiasca ceva care iti place cu adevarat .

Cum iti cheltuiesti banii

Atata timp cat nu aveti un buget comun , prietenul tau nu are nevoie sa afle pe ce se duc banii tai. Barbatii pot fi usor stresati atunci cand vad ca iti cumperi lucruri considerate de ei inutile , precum haine sau pantofi. Un mic sfat : atunci cand el iti apreciaza o rochie , nu te grabi sa ii dai amanunte despre magazinul de unde ai cumparat-o sau despre cat de mult a costat. Daca insista totusi sa afle, raspunde-i ca ai dat pe rochie mai putini bani decat a cheltuit el pentru ultimul sau dispozitiv electronic trendy.


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

De ce fetele adora baietii rai ?

Simbolurile dragostei / simbolismul iubirii
5 secrete pe care sa nu le dezvalui iubitului 5 secrete pe care sa nu le dezvalui iubitului Reviewed by Diana Popescu on iulie 04, 2010 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Cred că sinceritatea absolută este baza oricărui tip de relaţie. Atât timp cât eşti legat de cineva, indiferent sub ce formă, problemele se rezolvă împreună. Singurul ei dezavantaj este că, uneori, poate fi dureroasă...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai bine spui adevarul decat o minciuna ca e mai dureroasa minciuna ca adevarul .. o vezi pe prietena ta intro fusta ea iti zice ca o costat 5 lei si o vezi a 2 zi in magazin la 500lei :))dupaia sa mai ai incredere in ea

    RăspundețiȘtergere
  3. diana am impresia ca ai o problema grava cu gindirea ta...ai enumerat mai sus cele 5 secrete probabil ale tale .,prieteni ce au comentat mai sus au perfecta dreptate,sinceritatea este mai presus decit minciuna...tu asa il minti pe iubitul,sotul sau fraerul cu care esti.pa...pa...atentie dauneaza grav sanatatii!...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma pot abtine sa comentez desi nu fac asta decat foarte rar. Trebuie spus insa, in relatie cu cele trei opinii ale domnilor care s-au pronuntat anterior, ca exista si barbati care au suficienta minte incat sa inteleaga ceea ce spune articolul. Da, sfaturile sunt pertinente si se adreseaza oamenilor sanatosi psihic, care traiesc in secolul XXI, au un anumit nivel de educatie, o anumita tipologie sociala si stil de viata specific mediului urban. Confirma un barbat.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.