Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale

In anul 2011 , influentele astrale vor darui Capricornului o viata mai usoara si mai placuta , reflectata intr-un mai larg spectru de activitati. Egocentrismul sau perseverenta concentrarii in ceea ce parea esential vor lasa loc implicarii pline de satisfactie in domenii virgine ale lumii.Receptivitatea renascuta va inlesni inocenta redescoperirii existentei si toleranta fata de lucruri si fiinte neacceptate pana acum. Aceasta reorientare a perceptiei va aduce o atitudine de calm si liniste in contactul cu oamenii si natura. Nativii din Capricorn vor reusi sa culeaga roadele experientei , vor trage invataminte din tot ce li se intampla si vor avea harul de a descifra intentiile ascunse ale celor din jur. Nu este exclusa o apropiere mai adanca fata de arta si cultura.

Capricornii se vor putea bucura de materializarea unor proiecte care au necesitat multa munca si dedicare. Cariera va trece printr-o perioada de stagnare sau mici reusite , si ar putea fi cutremurata de mici rivalitati , barfe sau lovituri sub centura. Problemele financiare vor fi prin preajma in majoritatea timpului , iar in prima parte a anului pot apare dificultati legate de unele investitii. Relatiile sociale si personale au tendinta de a fi armonioase si echilibrate , cu conditia ca cei nascuti in Capricorn sa reuseasca sa-si stapaneasca temperamentul uneori vulcanic in noul an. Starea de sanatate va profita de pe urma inseninarii spirituale si va da nastere arareori unor vulnerabilitati sau afectiuni.

In curand , in blogul Dianei : Horoscopul dragostei , horoscopul carierei & banilor si horoscopul sanatatii Capricornului in anul 2011.


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale Reviewed by Diana Popescu on iulie 10, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.