Dictionarul animalelor din vise | Interpretare si semnificatii – Litera A

ALIGATOR

Visul unui aligator poarta semnificatia de inselatorie , falsitate, instincte ascunse. De asemeni , acest vis poate simboliza capacitatea de a-ti armoniza aspectele din lumea reala cu cele din sfera emotiilor sau a inconstientului. Pe de alta parte , aligatorul din vis inseamna puterile si resursele tale de insanatosire , dar si faptul ca esti ignorant fata de ceva.

Intr-o alta interpretare , atunci cand visezi ca fugi din fata unui aligator , ti se transmite ca te confrunti cu un lucru incomod sau dureros in subconstient.Probabil ca exista in sinea ta o emotie negativa , potential distructiva , pe care refuzi sa o recunosti sau constientizezi.
A visa ca esti muscat de un aligator inseamna ca te simti “violat” sau fortat intr-un anume fel ; esti stapanit de sentimentul ca cineva a intrat cu bocancii in viata ta sau te-a dezavantajat.
Aligatorul este simbolul unui om grosolan , insensibil si viclean , asa ca persoana despre care este vorba in vis te stapaneste cumva impotriva vointei tale si in ciuda eforturilor de a te elibera din aceasta relatie dificila.

ANACONDA

Visul despre o anaconda simbolizeaza creativitatea si potentialul tau. De asemeni, acest sarpe iti atrage atentia asupra sexualitatii in general sau a necesitatii de a iti integra sexualitatea in mod armonios in sfera personalitatii tale.

ANIMALE

Animalele din vis simbolizeaza propriile tale caracteristici fizice , dorintele , instinctele sau natura ta sexuala , in functie de particularitatile fiecaruia.
Astfel , visul in care te lupti cu un animal semnifica o latura necivilizata , salbatica a eului tau , pe care incerci sa reprimi sau sa o impingi inapoi in oala sub presiune a inconstientului.
Daca visezi animale care vorbesc , ele reprezinta o cunoastere superioara , de tip spiritual.Intr-o diferita interpretare , animalele vorbitoare iti atrag atentia asupra resurselor tale interioare , neexploatate sau nepuse in valoare.
Visul in care salvezi un animal iti indica faptul ca ai reusit sa iti recunosti niste emotii, sentimente , trasaturi sau tendinte reprezentate de respectivul animal .Acest tip de vis poate izvori din sentimentul tau de neadecvare la realitate sau a senzatiei ca esti coplesit de responsabilitati ori necazuri.
Daca eliberezi in vis un animal , ti se transmite ca , de fapt, ai dat cale libera de exprimare dorintelor tale primare.
Un vis in care apare un animal de laborator sugereaza ca o anumta latura a personalitatii tale este suprimata sau impiedicata sa isi gaseasca o expresie.Intr-o alta varianta , ti se semnaleaza ca trebuie sa iti pui la incercare si sa te confrunti cu temerile , credintele si sperantele tale.
Atunci cand visezi blana sau pielea unui animal , aceasta semnifica o protectie fata de teama inspirata de un eveniment neplacut sau un mediu social ostil. Pe de alta parte , blana sau pielea poate simboliza rcunoasterea propriei valori , sau un impuls primitiv de autoconservare. Intr-o diferita interpretare , acest vis dezvaluie lipsa de compasiune fata de fiintele vii ori o golire , secatuire a energiei interioare.
Sexul cu animale din vis reprezinta cea mai primitiva sau mai neingradita dorinta instinctuala catre sexualitate sau senzualitate , putand marturisi uneori o mare frustrare de tip sexual.

ANTILOPA

Daca visezi o antilopa , tine seama ca ambitiile tale inalte vor putea fi atinse numai printr-un mare efort si consum de energie. Succesul tau depinde numai si numai de perseverenta.
Intr-o interpretare alternativa , antilopa din vis te poate avertiza sa fugi sau sa te retragi dintr-o anumita situatie.
Visul unei antilope cazand la pamant semnifica ca o relatie de dragoste s-a sfarsit sau este in curs de a se incheia intr-un mod nefericit din cauza ta.

ARICI

Ariciul este binecunoscut pentru felul in care reactioneaza in fata unei amenintari , adica facandu-se ghem si indreptandu-si in afara acele ascutite. Asadar , visul despre un arici semnifica autoprotectia sau granitele puternice ale teritoriului tau personal. Poti fi caracterizat si de o maniera artagoasa, ostila de a trata cu cei din jur , folosindu-ti negativismul pentru a te distanta de ei.
Pe de alta parte , ariciul visat poate personifica pe cineva din viata reala , caracterizat de trasaturile de mai sus.
Intr-o diferita interpretare , atunci cand visezi un arici , ti se poate sugera ca esti suprasensibil fata de tot ce inconjoara , ca ai tendinta de a considera ca toate lucrurile rele care ti se intampla sunt indreptate in mod voit impotriva ta.
Dintr-o alta perspectiva , ariciul visat reprezinta pierderea sau ratacirea sufletului .

ARMASAR

Visul despre un armasar simbolizeaza puterea , darzenia , masculinitatea , curajul si independenta. Atunci cand calaresti in vis un armasar inseamna ca posezi sau ca vei fi patruns de toate acest calitati.

ASIN

Asinul dintr-un vis reprezinta incapatanarea si individualismul personalitatii tale.Probabil ca nu vrei sa cooperezi cu cei din jur.
Asinul semnifica, adesea , munca trudnica si monotona.Poate ca te simti supraincarcat de sarcini, coplesit de oboseala si stres.
Daca asinul din vis este mort , asta inseamna ca atitudinea ta constiincioasa , perseverenta , tinde sa se disipeze , lasand loc comoditatii sau neglijentei.
Atunci cand visezi cum cazi sau esti aruncat de pe spatele unui asin , ti se semnaleaza separarea sau lipsa de armonie dintr-o relatie de dragoste.
Visul in care esti lovit cu copita de catre un asin sugereaza ca iti este teama sa nu fii prins in timpul unei activitati ilegale sau imorale. Este posibil sa fii inconjurat de un nor de suspiciune.
Daca te vezi in vis tragand sau conducand un asin dupa tine , aceasta este o reprezentare a calitatilor tale de lider sau bun organizator. Probabil ca ai darul de a convinge oamenii sa vada lucrurile in felul tau sau sa actioneze asa cum iti doresti.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Visele in aforisme, citate, maxime

Cele mai visate visuri | Semnificatia viselor

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie
Dictionarul animalelor din vise | Interpretare si semnificatii – Litera A Dictionarul animalelor din vise | Interpretare si semnificatii – Litera A Reviewed by Diana Popescu on septembrie 04, 2010 Rating: 5

29 de comentarii:

  1. Ce s-a intamplat cu fata mai intunecata, a blogului tau?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandeam de mult sa o schimb.Pe de altaparte , unii cititori mi-au transmis ca le este greu sa citeasca caracterele albe stralucitoare de pe fundalul negru. M-am obisnuit si eu cu "fata mea intunecata".Sa revin oare la ea ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm...asta e in totalitate decizia ta, mie personal imi placea foarte mult, sa citesc scrisul alb pe fundal negru :D
    Oricum, eu voi citi in continuare cu placere blogul oricum ar arata. Continutul nu ambalajul conteaza dupa parerea mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. arata mai bine da rubricile
    Articole din acelasi domeniu in blogul si RELATED POSTS BY CATEGORIES
    sunt prea lungi(jumate de pagina?!)si romgleza asta...
    alt anonim :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. M am mai linistit un pic va multumesc batrinii nu au dreptate

      Ștergere
  6. buna o prietena de a mea a visat ca cineva i-a aruncat un serpe veninos pe mana
    c inseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Mana reprezinta in vise relatiile cu oamenii apropiati. Acest vis poate fi o reflectare a faptului ca cineva din preajma ei i-a facut un rau sau a barfit-o ori ca se poate intampla asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ! Am visat 2 lupi mari ,care se chinuiau sa coboare de pe un varf de deal abrupt ,au coborat si au trecut pe langa mine fara sa-mi faca nimic , apoi am visat multe animale care fatau pui, urs polar ,urs koala , porc ,dar le fatau in apa , apoi isi duceau puii pe uscat ! Imi poti spune ce inseamna toate astea !?Multumesc mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lupii chnuindu-se sa coboare de pe un deal abrupt reprezinta barierele care iti sunt puse in caleea dorinelor tale cele mai nestaviite de cei din jurul tau. Animalele care fata semnfica un nou ideal ori un nou obiectiv de-al tau ce are un inceput aparent usor (animalele "fata" in apa") dar care iti va cere sa te lupti pentru el.

      Ștergere
    2. Va multumesc nespus !!! Da ,ceea ce ati spus cu lupii se confirma ! Sa speram ca faptul ca, au trecut in liniste pe langa mine , este totusi cu izbanda in viata reala . In ceea ce priveste idealul , ramane ca Universul sa-mi dea puterea ,de a-mi da seama care e ( caci la ce furtuna e in viata familiei mele acum ...of ) ! Va multumesc tare mult inca o data ! Eu sunt o mare iubitoare de animale si ma tot gandeam ,ca din cauza asta visez atat de des animalute ! A fost o reala surpriza raspunsul dumneavoastra ! Multumesc din suflet !

      Ștergere
  9. Ce semnifica pisica rosie in vis? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Semnificatia pisicii rosii depinde foarte de mult si de alte elemente din vis. In general, o pisica rosie simbolizeaza o fierbinte senzualitate feminina.

      Ștergere
  10. Buna ziua! Aseara am visat cum urcam sau ma cataram pe niste stanci si la un moment dat am vazut niste ursi bruni. unul sau doia au inceout sa ma urmareasca, dar am scapat de ei intrand intr-o apa limpede. Tot aseara soacra mea m-a visat pe un cap cu zapada, care s-a transformat intr-un camp cu iarba verde....ma puteti lamuri si pe mine ce semnificatii au? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elena. Visul tau poate semnifica faptul ca incerci, nazuiesti sa ai o mare realizarea sau sa faci ceva nou in viata ta, insa cineva incearca sa te impiedice. Pentru a scapa de impotrivirea respectivei persoane trebuie sa distingi cu claritate ceea ce ai de facut si sa nu te opresti din drumul pe care ai pornit. Visul soacrei poate reprezenta simtamantul sau speranta ei ca vei da nastere unui copil ori ca vei indeparta un anume fel de raceala afectiva fata de ea.

      Ștergere
    2. Multumesc mult!
      Chiar voi da nastere unui copil, in primavara :)
      Ma gandesc ca poate de asta am un somn atat de adanc si visez tot felul de lucruri.
      Multumesc inca o data :)

      Ștergere
  11. Draga Diana.. de ceva vreme.. luni bune as putea spune visez doar cai..de fapt e un cal alb. Cateodata se plimba prin fata casei mele, cateodata e pe o poiana verde, cateodata ma alearga dar tot ma prinde din urma. Ce sa fie oare? sincer nu cred ca trece vreo luna in care sa nu visez calul acesta alb; sincer nu imi dau seama daca e unul si acelasi cel pe care il visez..dar ma urmareste demult acest vis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general, un cal alb vazut in vis semnifica puritate, prosperitate si noroc.In cazul tau, poate fi vorba si despre un fel de avertisment trimis de subconstient prin care ti se atrage atentia sa nu te implici in situatii ori conjuncturi "murdare", pe care le-ai putea regreta mai tarziu.

      Ștergere
    2. Mersi mult pentru raspuns. İncredibil sau nu, chiar noaptea trecuta am visat din nou un cal alb şi un cal negru.. amandoi pe un drum intins inzapezit.. intro padure. Totul era alb in jur.. doar unul din cai era negru. Unde aş putea sa citesc mai multe despre interpretarea viselor de acest tip? Multumesc.

      Ștergere
  12. Ma simt aiurea.. Nu pot sa scot visul asta din cap. Am visat azi dimineață ca am intrat într-un lan de porumb și erau mulți tauri negri.. Nemișcați.se odihneau. când sa ies m.am apropiat de unul..s.a uitat ma mine și după a întors capu. parca am făcut ''sex''cu el. Nu știu cum sa zic ca mi se pare ciudat. M.am trezit imediat amintindu-mi de penetrare. În ultimu timp ma gândesc mult ca as putea fi insarcinata. Are vreo legătură?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Da, acest vis poate avea legatura cu gandul de a fi insarcinata, dar poate fi si o reflectare a unei intamplari urate din viata reala, in care cineva te-a jignit sau te-a barfit.

      Ștergere
  13. Buna Diana,
    am visat ca eram fugarit de un pitbull pe o alee, iar deodata a aparut un porc mistret care a oprit acel pitbull si am scapat,
    Ai idee ce reprezinta visul meu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mircea. Pot fi doua variante. 1- In pofida faptului ca un dusman incearca sa-ti faca rau, ai un prieten/un aliat puternic in stare sa te apere, sa-ti cu adevarat alaturi. 2- Un impuls, un simtamant pe care credeai ca-l poti stapani ti-a scapat de sub control si s-a intors impotriva ta. Pentru a nu fi afectat de el, trebuie sa apelezi la forta ta interioara, la forta ta primara, de dincolo de zona constienta a mintii tale.

      Ștergere
  14. Buna, Diana! Am visat ca m-a urmat un dalmațian cu care ma imprietenisem si am hotarat sa il adopt. In joaca noastra aparuse un rinocer alb, parca era din polistiren foarte bine sculptat, extrem de alb. Cainele l-a simtit amenintator, ii spuneam ca e inofensiv, dar cu toate astea, am fugit de el, iar el ne-a urmarit si a prins cainele de o labuta. Eu am scapat cainele si rinocerul a disparut. Nu-mi amintesc sigur, dar cainele parca vorbea. Ce crezi ca semnifica visul? Mai visasem o data un catelus de talie mica, tot alb, la fel, ma urmase si l-am adoptat...

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Diana,
    Am visat ca iubitul meu era un cal negru care vorbeste. Nu a cerut ajutor iar eu am uitat sa am grija de el si a devenit slab si a murit. Cand am ajuns la el am incercat sa il hranesc cu graunte dar era prea tarziu.
    Ce crezi ca semnifica visul? Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Diana,
    Iubitul meu viseaza in unele nopti ca a calatorit in timp, in trecut , iar noi nu ne mai cunoastem si acum incearca sa ma caute. Ce crezi ca inseamna acest vis care se tot repeta?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Diana. Am visat asta noapte ca eram intr-o casa mare , stil mai vechi , cu niste porti uriase la intrare. Cand am deschis portile erau 2 sau 3 tauri uriasi, inalti , semeti ce pazeau intrarea catre mine. Se zareau niste oameni ce vroiau sa treaca de ei catre mine , dar ei ni ii lasau… se puneau in fata lor si atat. M-am trezit numai cu aceasta secventa din vis, restul nu il mai tin minte. Dimineata eram linistita cu o stare de fericire, fara motiv. Ce vroiau sa imi transmita prin acest vis? Multumesc anticipat draga mea Diana. Astept cu nerabdare raspunsul tau.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bună!
    Am visat ca margeam printr-o jungla cu multe animale salbatice. Toate dormeau. La un moment dat am întâlnit o felină care tocmai se trezise din somn. Parcă stătea pe un deal, la înălțime. Mă privea și încerca să-și revină din somn.Mi-a fost teamă și m-am grăbit sa ies din acea pădure dar cu grija sa nu trezesc celelalte animale fioroase.
    Poți să-mi spui care este semnificația acestui vis?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.