Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Pestilor

In luna octombrie, Pestii profita de darurile intuitiei si creativitatii, dar se lasa furati de ispitele imaginatiei si idealurilor inselatoare , cautand adesea in lumea lor interioara comoara de pret pe care o pot descoperi numai in afara lor.

Simtul intuitiv si agerimea mintii se impletesc cu dorinta de a soca sau provoca incepand din 2 octombrie, cand Mercur intra in opozitie cu Uranus. Energia mentala si fizica cunoaste fluxuri variabile datorita predispozitiei de a te lasa influentat de pornirile instinctuale. Ai tendinta de a fi imprastiat si atentia ti se poate muta cu usurinta de la un subiect la altul, fara a-ti lasa timp sa aprofundezi.Nu este un interval potrivit pentru examene si teste care presupun capacitate de concentrare.

Al saptelea simt al intuitiei isi intra cu adevarat in drepturi din 3 octombrie , gratie debutului tranzitului lui Mercur in Balanta. Ai putea avea acum capacitatea de a descoperi dintr-o privire intentiile ascunse ale oamenilor sau de a citi printre randuri ceea ce se vrea tinut tainic.

Luna noua rasarita in Balanta pe data de 7 octombrie iti sustine spiritul patrunzator , oferindu-ti posibilitatea de a investiga nu numai lumea exterioara , ci si pe cea interioara, dandu-ti la iveala astfel motivatiile intime , confuze pana acum , dar si ambitia de a-ti dezvolta abilitatile neglijate o vreme.

Tranzitul retrograd al planetei Venus in Scorpion iti pune sub semnul intrebarii, incepand cu 8 octombrie , directia destinului tau, facandu-te sa te chestionezi care iti sunt cu adevarat obiectivele , incetosate pana in prezent intr-o aura de maretie si idealism. Odata ce ajungi sa afli cu precizie destinatia spre care te indrepti , poti sa pornesti cu toata viteza spre ea , alegand caile cele mai scurte si mai ferite de obstacole.

Visul si imaginatia iti strecoara pe sub piele o incredere si un optimism fara masura , ce pot sa te arunce in prapastia dezamagirii la primul hop intalnit in viata , sub influenta conjunctiei dintre Mercur si Jupiter din 17 octombrie. Atitudinea de siguranta te imboldeste sa te deschizi in fata tuturor, animat de vorbe generoase si entuziaste. Desi unora s-ar putea sa nu le fie pe plac talentul tau de a exagera , oamenii te apreciaza pentru dorinta ta de a le sari mereu in ajutor.

Dupa 20 octombrie , latura mundana a vietii iti repugna aproape cu desavarsire , asa ca pornesti intr-o calatorie cu balonul , si incerci sa distingi din nacela imaginea de ansamblu a destinului tau , dar si idealurile si marile viziuni conturate in miscarea schimbatoare a norilor. Aceasta predispozitie , conferita de parcursul lui Mercur in Scorpion , iti insufla dorinta de a invata lucruri noi, mai ales in domeniul stiintelor si artei spiritului. Poti primi vesti de la cineva indepartat dar drag , iar visurile din minte te fac mai uituc ca niciodata , mai ales in privinta amanuntelor cotidiene.

Descoperirea unui sens mai inalt al vietii tale continua sa te preocupe, dar este insotita si de iesirea la suprafata a dorintei tale de aventura , odata cu debutul tranzitului Soarelui in Scorpion , in ziua de 23 octombrie. Tot ce are calitatea de a-ti imbogati experienta te atrage , asa ca ar putea fi o perioada potrivita pentru a-ti lua o mica vacanta si a descoperi noi meleaguri , apte de a se asorta cu peisajul tau interior. Lipsa de contact cu realitatea cruda dar necesara iti poate furniza , pe mai departe, niste surprize neplacute.

Pe 24 octombrie, trigonul dintre Marte si Uranus iti aduce o perspectiva originala si entuziasta asupra vietii. Creativitatea iti musteste asemenea strugurilor toamnei , si iti infuzeaza nevoia de spatiu de miscare si libertate fara vreo ingradire. Ai putea fi inclinat sa te apuci de mai multe lucruri deodata , fara a tine cont daca le vei putea finaliza pe toate , iar nerabdarea de a te implica in cat mai multe actiuni te poate incarca cu o stare continua de nervozitate.


Horoscopul dragostei Pestilor in octombrie 2010


Daca dupa data de 3 octombrie, tranzitul lui Mercur In a opta ta casa te indeamna sa abordezi chestiunile intime si relatia de cuplu prin prisma luciditatii si simtului practic , putand dezbate cu echilibru eventualele probleme din viata in doi . Luna noua , ivita in aceeasi casa pe 7 octombrie , desteapta impulsurile pasiunii si creeaza conditiile aparitiei unei comunicari la toate nivelurile fiintei.

Dupa o vreme de incordare spirituala si intelectuala , ai nevoie de o perioada de liniste si delectare in bratele iubitului/ iubitei. Este exact ceea ce iti daruieste Luna plina din Berbec si a doua ta casa (casa resurselor) in preajma zilei de 23 octombrie. Reverbatiile lunare ar trebui sa te inspire catre un echilibru al oferirii si primirii placerii , al impartasirii dragostei impreuna cu fiinta indragita.

Trigonul dintre Marte si Uranus iti strecoara in sange , din 24 octombrie, o apriga dorinta sexuala , pe care ai vrea sa o regasesti si la partenerul tau. Pe de alta parte , setea nesatioasa de libertate te poate determina sa iti arogi mai multe drepturi fata de tovarasul tau de cuplu . Nu este exclus sa cedezi tentatiei de a calca pe de alaturi.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in octombrie 2010


Tranzitul lui Mercur prin a a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) iti ofera , din 3 octombrie , o perioada excelenta pentru planuri si strategii financiare. O noua idee despre cum ai putea face niste bani in plus poate incepe sa dea roade.

Luna noua , poposita in ziua de 7 octombrie in a acelasi sector astrologic , sprijina demersurile financiare anterioare si creeaza auspicii favorabile celor ce doresc sa obtina un imprumut in conditii avantajoase .

Incepand cu 28 octombrie, parcursul lui Marte in Sagetator iti starneste ambitiile si dorinta de a-ti fi recunoscute realizarile. Placerea de a iesi in fata si a te afirma poate fi tulburata de conflicte cu superiorii. Pentru unii dintre Pesti este o perioada favorabila lansarii intr-o noua cariera sau inceperii unei afaceri pe cont propriu.


Horoscopul sanatatii Pestilor in octombrie 2010


Starea de sanatate nu pare a-ti fi influentata de aspecte astrologice majore in decursul acestei luni , dar comportamentul distrat sau concentrarea interioara te pot face victima unor stangacii sau usoare accidente.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Pestilor Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.