Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Sagetatorului

In luna noiembrie, Sagetatorul paseste la inceput intr-un labirint de oglinzi in care realitatea poate fi confundata adesea cu imaginatia , dar influentele mercuriene si , mai ales , cele solare il indruma treptat catre afirmare si succes.

Luna noua rasarita in Scorpion pe 6 noiembrie te poate indemna sa te retragi in barlogul interioritatii pentru o vreme , efluviile selenare avand darul de a-ti reincarca bateriile spirituale si fizice.

O vreme in care ar trebui sa inveti cum sa te lasi condus de intuitie iti anunta intrarea lui Neptun , pe 7 noiembrie , in Varsator si a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu).Este destul de probabil sa ai mintea cumva imprastiata , sa treci prea usor peste detalii , sa uiti de intalniri sau alte mici responsabilitati cotidiene. Cu toate acestea , ai sansa de a descoperi metode mult mai inspirate de a te exprima.Este un interval favorabil pentru cei pasionati de poezie si alte forme de fructificare a imaginatiei.

Desprinderea de realitatea imediata poate fi si influenta tranzitului retrograd al planetei Venus in Balanta si a unsprezecea ta casa , incepand cu aceeasi zi de 7 noiembrie.Intr-un context de acest fel , ai tendinta de a “lua” lucrurile si oamenii “de-a gata” , de a te implica in orice apare in calea vietii tale , fara a sta prea mult pe ganduri. Tocmai de aceea , ar fi indicat sa te dedici cernerii graului de neghina , si sa iti dai seama care din persoanele din jur tau sunt cu adevarat pe masura si gustul tau .

Din 8 noiembrie , Mercur traverseaza regiunile Sagetatorului si ale celei dintai tale case (casa aspectului exterior si a vietii personale) provocandu-te sa dai glas problemelor sau ideilor care te framanta de catava vreme. Esti intr-o dispozitie intelectuala de zile mari, observi cu o mai mare usurinta ce se intampla in jurul tau si iti poti aseza mai bine in cuvinte gandurile care dau navala peste tine. Poate fi un interval de neastampar , in care preocuparea pentru felul in care arati in ochii celorlalti te impinge de la spate catre diverse si numeroase contacte .Este timpul sa iti comunici dorintele si aspiratiile interioare.

In ziua de 15 noiembrie , sextilul dintre Marte si Saturn te inzestreaza pentru o vreme cu o mai mare perseverenta , cu dorinta te a te implica serios in proiectele prin care iti poti atinge obiectivele. Esti gata sa te focalizezi asupra fiecarui amanunt si sa iti fixezi teluri realiste si practice.

O revenire catre valorile si stabilitatea caminului si familiei este de natura sa aiba loc incepand cu 18 noiembrie, gratie tranzitului direct al lui Jupiter in Pesti si a cincea ta casa.Simtul proprietatii si atentia acordata securitatii tale si a celor apropiati iti acorda o senzatie de echilibru si multumire interioara. Este posibil sa participi la o reuniune de familie in care se vor pune la punct cateva lucruri importante pentru viitor.

Venus paraseste aspectul retrograd odata cu 18 noiembrie , si revine intr-un tranzit direct in Balanta , vestind un interval al prieteniei, integrarii in grupuri sau colectivitati care iti impartasesc interesele sau ambitiile.

Pe 20 noiembrie, Mercur intra in conjunctie cu Marte , un eveniment astral capabil sa iti ofere curiozitate, entuziasm si energie in tot ce faci, dar mai ales in sfera comunicarii cu cei din jur.Preferi sa spui acum lucrurilor pe nume , sa nu te mai impiedici de vagi retineri , iar dialogul iti stimuleaza mai mult decat de obicei pornirile intelectuale.Atitudinea ta directa iti inlesneste cateva realizari, dar poate deranja pe unii.

O vreme a hotararilor decisive , a exprimarii unor ganduri care de mult timp iti macinau sufletul , este prefigurata de Luna plina rasarita in Taur pe data de 21 noiembrie. Nu este cazul sa ii acuzi pe ceilalti pentru toate neimplinirile tale .Incearca sa iti canalizezi aceasta energie proaspata pentru a initia cateva proiecte personale cu un mare impact in viitor.

Soarele aparut pe 22 noiembrie in Sagetator si prima ta casa aduce in prim plan aspecte legate de identitatea , aparenta si exprimarea ta. Esti situat in cel mai inalt punct al ciclului tau solar , asa ca iti poti desfasura personalitatea dincolo de limitele obisnuite. Plin de spontaneitate , emanand energie si incredere in sine , esti gata sa te lansezi in ceva nou , mai ales ca soarta este gata sa te sprijine in orice initiativa. Nu este cel mai potrivit interval pentru cooperare sau munca in echipa, dar actiunile personale au tendinta de a fi incununate de succes.

Un entuziasm fierbinte , impartit intre aprecieri realiste si utopice ale realitatii , pare a te caracteriza sub influenta cuadratului dintre Mercur si Jupiter din 25 noiembrie. Intentiile , in general bune, te indeamna adesea sa exagerezi si sa faci promisiuni pripite,greu de dus la indeplinire.

Un alt cuadrat , intre Mercur si Uranus , iti provoaca din 27 noiembrie strafulgerari de inspiratie , adesea zadarnice din cauza gandurilor care tind sa ti se imprastie .Tocmai aceasta impresie de neseriozitate poate face ca ceilalti sa iti primeasca cu neincredere initiativele si ideile . Cu atat mai mult, ai predispozitia sa te lasi in voia unor izbucniri temperamentale si unui egocentrism deloc benefic.

Incepand din 29 noiembrie , Venus paseste in Scorpion, dand nastere unor tendinte ce vor putea fi regasite si in luna decembrie. Atractia catre mister si secrete te poate purta intr-o lume guvernata de teoria conspiratiei .Atentie la granitele imperceptibile dintre realitate si imaginatie.

Indrazneala , impulsivitatea si dorintele insatiabile par a fi impulsurile principale aduse de cuadratul dintre Marte si Jupiter din 29 noiembrie.Ai nevoie de mai mult spatiu si libertate , iar nazuintele tintesc adeseori imposibilul.Incerci mereu sa dovedesti ceva, tie si celorlalti , iar lucrul asta iti creeaza o stare de nervozitate si tensiune ce poate conduce pe nesimtite la conflicte.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in noiembrie 2010


Mai mult ca in celelalte pozitionari, Luna noua din a douasprezecea ta casa te copleseste pe 6 noiembrie cu o sensibilitate extrema fata de lumea din jur .Unii Sagetatori , purtati de o stare de empatie neobisnuita , pot rezista tentatiei de a se scufunda in strafundurile sufletului lor, cautand un suflet pereche , o persoana ideala pe care ar fi bine totusi sa nu o intalneasca , intrucat le-ar aduce in mod sigur, cu vremea, dezamagire si neimplinire.

Formarea de noi contacte , invigorate de caldura prieteniei este una din influentele parcursului direct al planetei Venus in a unsprezecea ta casa , inceput pe data de 18 noiembrie.Intr-o astfel de conjunctura poate apare o noua legatura cu o persoana de sex opus, dar aceasta relatie va fi guvernata mai curand de camaraderie decat de o pasiune inflacarata ori nebuneasca.

Venus te poarta din 29 noiembrie catre o dragoste implinita doar in spatele usilor inchise , la adapost de barfele si privirile iscoditoare ale celor din jur.O parte dintre nativii din Sagetator se pot perpeli in tacere din cauza unei iubiri pe care timiditatea o face sa para imposibila.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in noiembrie 2010


Parcursul lui Jupiter in a patra ta casa ( casa radacinilor si familiei) iti poate favoriza , odata cu 18 noiembrie, vanzarea sau cumpararea in conditii avantajoase a unei case sau proprietati. Te poti muta intr-o locuinta mai comoda sau mai spatioasa. Nu este exclus un ajutor financiar din partea familiei sau aparitia unei mosteniri la care nici nu indrazneai sa speri.

Nevoia de schimbare insuflata de Luna plina aparuta pe 21 noiembrie in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) ar putea fi valorificata prin reasezarea relatiilor cu colegii sau colaboratorii , prin instaurarea unui climat sanatos si productiv de armonie si comunicare.Totodata , este foarte posibil ca in aceasta perioada sa te bucuri de finalizarea sau fructificarea unui proiect de lunga durata.

Incepand cu 30 noiembrie si in decursul lunii decembrie, Mercur tranziteaza Capricornul si a doua ta casa , anuntand un interval de analizare la sange a balantei tale de venituri si cheltuieli.Mult mai practic si mai rational , te focalizezi asupra banilor , o sursa financiara suplimentara putand apare gratie felului in care te implici in comunicarea cu partenerii de afaceri.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in noiembrie 2010


Luna plina din a sectorul sanatatii iti ofera , incepand cu 21 noiembrie , conditiile interioare si exterioare aproape ideale pentru initierea unor transformari benefice ale regimului de viata, prin diete sau programe de exercitii fizice.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Sagetatorului

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Sagetatorului Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Sagetatorului Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Cum fac sa imi incadrez sotia in perioada "Incepand cu 18 Noiembrie..." macar sa primeasca mostenirea aia neasteptata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. offtopic ... mai am o parere...pierzi prea mult timp cu aprobatul comentariilor :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.