Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Gemenilor

Desi la inceputul lunii decembrie Gemenii nu isi pot infrana aspiratia catre libertate , calmul si intelegerea necesitatii de a interactiona cu cei din jur ii stapanesc din ce in ce mai mult, inspirandu-i atat pe plan personal cat si social.

O perioada de mari schimbari iti este vestita de tranzitul planetei Uranus in Pesti, inceput pe 5 decembrie. O stare de impulsivitate si nerabdare , generata de necesitatea de a simti din plin libertatea , mai ales in plan spiritual , te poate indrepta catre decizii neasteptate. Talente sau abilitati de care nu erai constient au posibilitatea de a iesi brusc la iveala , relevandu-ti noi asteptari de la viata.

Luna noua aparuta in aceeasi zi de 5 decembrie in sectorul Sagetatorului iti strecoara pe sub piele abilitati de fin negociator sau diplomat. Se anunta un interval favorabil crearii de noi contacte si relansarii unora mai vechi.

Tranzitul lui Marte in Capricorn, initiat in ziua de 7 decembrie , anunta de obicei o criza sau finalizarea unui etape sau unui eveniment din viata. Mult mai atent la subtilitatile relatiilor dintre oameni, ai inclinatia de a-ti planifica cu grija actiunile si proiectele. Recunoasterea necesitatii sprijinului din partea unor persoane apropiate are darul de a-ti aduce multe beneficii. Nu este exclus ca un zvon ajuns la urechile tale sa te descumpaneasca sau sa iti innegureze o vreme pespectiva despre viata.

O analiza a esecurilor si a capacitatii tale de a iti imparti eforturile in mai multe directii pare a se instala din 10 decembrie, ca urmare a tranzitului lui Mercur retrograd in Capricorn. Este vremea sa recurgi la lucruri si la abilitati pe care le-ai neglijat, dar care iti pot fi mai mult decat de ajutor in viitor. Desi ai sansa de a-ti face noi prieteni, nu trebuie sa ii neglijezi pe cei mai vechi, care ti-au fost adesea alaturi in momentele de cumpana.

Mercur isi continua parcursul retrograd si intra , pe 18 decembrie , in teritoriile Sagetatorului , indemnandu-te pe mai departe catre revizuiri ale felului cum abordezi viata. In acest caz , ar trebui sa iti reevaluezi imaginea pripita pe care ti-ai facut-o despre unii oameni apropiati si sa analizezi unele lucruri pe care le-ai acceptat de-a gata , fara a le pune la indoiala valabilitatea.

Regasirea unui echilibru intre independenta si dependenta fata de ceilalti este marea provocare pe care ti-o aduce eclipsa de Luna din 21 decembrie, in Gemeni si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior). In acest sens , este probabil ca vei distinge mult mai bine granita dintre nevoile tale si cele ale oamenilor apropiati. De asemeni, aceasta conjunctura astrala este propice unor preocupari de autoperfectionare si ameliorare ale unor trasaturi ale personalitatii.

Din 30 decembrie 2010 si in decursul lunii ianuarie 2011 , revenirea planetei Mercur in aspect direct in Sagetator continua tendintele anterioare , propunandu-ti sa iti asezi interesele proprii pe acelasi talger cu cele ale celorlalti. Aceasta predispozitie iti poate conferi o oarecare lipsa de hotarare si tentatia de a intelege puncte de vedere cat se poate de diferite. Esti strabatut de nevoia fierbinte de a comunica cat mai direct cu oamenii si a-ti impartasi ideile care te framanta.Pozitia de negociator sau diplomat ti se potriveste ca o manusa in acest interval .


Horoscopul dragostei Gemenilor in decembrie 2010


Impactul parcursului lui Uranus in a zecea casa (casa dezvoltarii exterioare) se resimte cu prisosinta in sectorul vietii amoroase.Relatia ta de cuplu poate evolua in directii incerte si , mai mult decat atat , se poate intersecta, nu intotdeuna benefic, cu sfera profesionala sau sociala.

Un interval foarte favorabil inceperii unor noi relatii de cuplu sau reinvigorarii altora , care ajunsesera cumva la un impas , se prefigureaza incepand cu 5 decembrie, sub influenta Lunii noi din a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului). Poti deveni mult mai constient de nevoile si dorintele partenerului tau , fiind gata sa il sprijini si sa ii faci concesii. Daca te simti frustrat din cauza senzatiei ca tovarasul de cuplu nu pare a fi indeajuns de mult langa tine, ai putea sa te intrebi cat de placuta este atmosfera pe care o aduci tu insuti in relatia ta de iubire.

Intimitatea si sexualitatea sunt stimulate gratie parcursului lui Marte in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , din ziua de 7 decembrie. Dragostea pare a-si gasi cea mai potrivita expresie in senzualitate.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in decembrie 2010


Nerabdarea si vointa de a te afirma au capacitatea de a aduce modificari in relatiile cu superiorii , indreptandu-se in special catre o atmosfera tensionata. Ca urmare a parcursului lui Pluton in a zecea ta casa , odata cu 5 decembrie , ai tendinta de a nu mai respecta cu strictete litera si spiritul ordinelor si sarcinilor primite , abordand intr-un mod mai degraba neconventional aspectele diverse din sfera profesionala.

Din 7 decembrie , tranzitul planetei Marte in a opta ta casa isi poate manifesta aspectele negative prin conflicte aparute pe fondul unor neintelegeri privitoare la bani sau proprietati.

Parcursul retrograd al lui Mercur in a opta ta casa iti aseza inainte , din 10 decembrie , o cale de-a lungul careia ai face bine sa iti platesti mai vechi datorii si sa iti creezi niste rezerve financiare. Nu vei avea de regretat !


Horoscopul sanatatii Gemenilor in decembrie 2010


Potrivit conjuncturii astrale din luna decembrie , Gemenii nu de intampinat nici o dificultate in privinta sanatatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Gemenii 2011 – Previziuni generale

Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Zodia Gemenilor si Dragostea
Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Gemenilor Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Gemenilor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.