Horoscopul anului 2011 – Zodia Capricornului

Guvernati de planeta Saturn si de elementul pamant , oamenii nascuti sub semnul Capricornului sunt extrem de practici , maturi si independenti. Adeseori, dau dovada de stabilitate , agilitate , initiativa si o experienta bine fundamentata. Disciplina , perseverenta, rezistenta la efort si inteligenta sunt de obicei de partea lor. Hotararea , rabdarea si o profunda motivare determina ii face pe Capricorni cautati si apti de a ajunge la succese durabile si solide. Natura lor atenta , abordarea practica si munca dedicata ii ajuta de cele mai multe ori sa isi indeplineasca aspiratiile .Nativii din Capricorn sunt oameni demni de incredere , pe care te poti baza si care nu isi neglijeaza responsabilitatile.


Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale


Horoscop dragoste 2011 - Zodia Capricornului


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in 2011


Munca iti este incununata de succese in noul an in masura in care te implici intr-o colectivitate si te dedici muncii in echipa. Sunt , totusi, previzibile unele probleme , barfe , discutii sau confruntari mai mult sau mai putin directe . Pentru a evita o stagnare in cariera , nu va conta numai colaborarea cu cei din jur, dar si aportul tau personal, inclusiv din punct de vedere al creativitatii. Probabil ca te vei focaliza intr-o mai mare masura asupra carierei si slujbei tale. Influentele aduse de Pluton si Soare iti vor invigora realizarea obiectivelor personale.Cateva proiecte in care ai investit multa munca si timp vor fi pe cale sa iti aduca satisfactie. Incearca sa te deschizi in permanenta catre noi idei si sugestii. Daca iti doresti o schimbare in sfera profesionala , mai ales una cu mai mari perspective financiare , ai putea avea cateva oportunitati in prima jumatate a anului.
Situatia ta financiara va cunoaste o evolutie pozitiva in decursul anului 2011. Daca doresti sa iti ridici standardul de viata , va trebui sa fii mereu pe faza , gata de a profita de orice oportunitate de moment. Cuadratul lui Pluton cu Saturn pare a prevesti avantaje materiale asociate cu plata unor drepturi sau beneficii banesti sau in urma unor tranzactii comerciale. In acest an nu esti predispus sa faci schimbari radicale in strategia ta financiara , ci mai curand sa profiti de cele luate in decursul anului trecut .


Horoscopul sanatatii Capricornului in 2011

Recuperarea energiilor vitale pare a fi o prioritate in 2011. Probabil , vei intui ca trebuie sa o lasi mai moale si sa te agiti mai putin in drumul catre obiectivele tale pe termen lung. Vitalitatea ti-a fost recent afectata de catre aspectul Soarelui cu Saturn , si aceasta tendinta poate fi accentuata de catre planeta Pluton in luna iunie. Influentele lui Marte si Saturn te predispun catre o liniste interioara, departe de agitatia sociala .Oricum, starea ta de sanatate pare a fi echilibrata , cu conditia de a te tine departe de stres.Abia in octombrie vei putea profita de o intensificare a energiilor tale esentiale.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Capricornului si dragostea

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscopul anului 2011 – Zodia Capricornului Horoscopul anului 2011 – Zodia Capricornului Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Este numai de bine, imi place ce am citit aici, asta chiar daca nu am citit zodiac pana acum care sa imi spuna numai de rau :D oricum multam e bine sa citesti asa ceva despre zodia ta iti da o oarecare incredere in tine pe moment...

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt nascuta pe 16.01.1983 ora 22:30 ploiesti prahova
    ce detalii importante imi puteti furniza?
    imi primul rand ma intereseaza daca imi voi schimba locuinta si in al doilea rand casnicia mea are vesnicie?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.