Nascut pe 11 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza nasterea in ziua de 11 decembrie sunt nascuti sub semnul Sagetatorului si au ca astre guvernatoare planeta Jupiter si Luna.

Daca esti nascut pe data de 11 decembrie , ar trebui sa fii spontan , direct si agreabil in relatiile cu cei din jur , gata oricand sa treci cu vedere greselile celorlalti si sa le dai o noua sansa .Te simti bine atunci cand ii faci pe oameni sa simta fericiti sau in largul lor , iar uneori sari calul in ceea ce priveste generozitatea. Se poate intampla adesea sa simti ca totul va merge bine de la sine si , increzator in sansa ta , sa te culci pe lauri sau sa nu iti clintesti nici macar un deget atunci cand se iveste o oportunitate.

Esti foarte sensibil atunci cand este vorba despre munca sau sanatate , avand inclinatia sa dai o mare atentie celui de-al doilea aspect mai ales atunci cand viata personala are tendinta sa te afecteze. Motoul tau poate fi “mai mult , mai bine , mai frumos”, dar ai predispozitia de a te feri de provocarile aparute in sfera profesionala prin incadrarea rigida in niste obiceiuri sau stereotipii .De altfel , poti deveni prea ancorat in propriile tale credinte , abilitati sau simt al valorii in aproape orice alt domeniu al vietii. Jupiter are mereu tendinta de a supraestima egoul sau a insufla o prea mare incredere , desi o face , de obicei, cu bune intentii. Cu toate acestea , supraevaluarea eului poate provoca o multime de necazuri sau neajunsuri. Urmeaza-ti calea cu pasiune si atentie fata de cei din jur , adauga o picatura de modestie in cocktail-ul arogant al personalitatii tale si acorda-i o cat mai mare libertate de miscare acelei parti a personalitatii tale care te atrage catre orice este neobisnuit sau inedit. Ai mari sanse de reusita, in special dupa varsta de 30 de ani.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt piatra lunii si perla.

Zilele tale norocoase sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 11 decembrie : Aleksandr I. Soljenitin , Alfred de Musset, Brenda Lee, Carlo Ponti, Hector Belioz, Gheorghi Valentinovici Plehanov , Jean Louis Trintignant , Jean Marais , Max Born , Naghib Mahfuz , Osho , Petre Mihai Băcanu , Robert Koch , Szobi Czeh.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 9 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 10 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Horoscopul / Zodiacul florilor | Floarea care iti corespunde in zodiacul floral
Nascut pe 11 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 11 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 10, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.