Nascut pe 14 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza nasterea in ziua de 14 decembrie sunt nascuti sub semnul Sagetatorului si au ca astre guvernatoare planetele Jupiter si Mercur.

Daca esti nascut pe 14 decembrie , poti fi pasionat de speculatiile filozofice si de teoriile care se centreaza pe idei si concepte abstracte. Esti interesat de perspective largi , de principii si sisteme universale , fiind gata mereu sa descoperi conexiuni si asemanari intre aspecte aparent disparate si preferand sa te orientezi mai curand asupra intregului decat partilor unui subiect. Posezi un adanc respect fata de invatatura si o sete mereu neostoita pentru cunoastere si educatie , fiind de multe ori un vesnic invatacel. Poti, de asemeni, avea un talent innascut de a preda sau impartasi cunoasterea ta ; ca profesor sau invatator, nu esti adeptul unei posturi autoritare ci preferi sa te integrezi printre cei pe care ii inveti si sa participi alaturi de ei la explorarea si descoperirea unor noi lucruri.

Exista posibilitatea sa te implici in televiziune, jurnalistica sau alte domenii care presupun impartasirea ideilor cu un mare numar de oameni. Excelezi in preocupari necesitand o planificare sau o previzionare pe termen lung si , din acest motiv , ai avea mari sanse de a avea succes in afaceri daca nu ai fi oarecum neglijent sau distrat in implementarea in practica a ideilor tale. In astfel de cazuri , este bine sa lasi in seama altora grija pentru detalii. Calatoriile , contactele cu persoane de pe alte meridiane ori comunicarea la mare distanta pot reprezenta repere majore in viata sau profesia ta.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt smaraldul , acvamarinul si jadul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 14 decembrie : Aura Urziceanu , Dumitru Solomon , Jane Birkin , Morihei Ueshiba , Nostradamus, Paul Eluard , Petru Caraman , Radu Beligan , Raj Kapoor , Virgil Madgearu .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 12 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 13 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc
Nascut pe 14 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 14 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.