Horoscop Taur ianuarie 2011

In ianuarie 2011 , Taurul se straduieste sa se avante catre cerurile spiritualitatii dar, asemeni lui Icar , se prabuseste pe pamantul de care incerca sa scape , iar grijile , responsabilitatile si ambitiile nu il mai lasa aproape deloc sa contemple inaltimile azurului pana catre sfarsitul acestei luni.

Luna noua si eclipsa partiala de Soare din 4 ianuarie are darul de a-ti indreapta gandurile catre zone ezoterice, spirituale , spre chestiuni religioase sau filozofice avand toate scopul de a-ti lamuri sau reorienta pozitia ta in lume ori societate.Chiar daca nu ai tendinta de a te aspira catre astfel de inaltimi conceptuale, poti fi cuprins de o stare de neastampar sau nemultumire fata de rutina cotidiana. Nu este exclus sa faci un efort de a te lansa in noi proiecte , apte de a-ti satisface imaginatia sau spiritul de aventura.

Din 13 ianuarie , prezenta lui Mercur in Capricorn iti reinvigoreaza influentele anterioare, adancindu-ti intr-o si mai mare masura inapetenta fata de lumea de zi cu zi , si purtandu-te spre ambitioase idealuri. Detaliile nu te mai multumesc si esti insetat de largi ori marete perspective .Poti fi atras catre perfectionarea personala sau marirea orizonturilor cunoasterii tale. Simtul tau practic are de suferit, asa ca ai putea neglija aspecte cotidiene nu chiar lipsite de importanta.

In fine , Marte reuseste in cele din urma sa te aduca cu picioarele pe pamant , gratie tranzitului sau in Varsator , initiat pe data de 15 ianuarie. Fie ca este vorba despre sfera profesionala sau cea personala , simti nevoia sa fii remarcat de cei din jur.

Luna plina din Rac de pe 19 ianuarie iti adanceste si mai mult contactul cu realitatea cotidiana .Ai de facut o groaza de comisioane sau drumuri , oamenii nu inceteaza sa iti ceara cate ceva si apar niste sarcini sau responsabilitati urgente. Nu ai ce face si , daca vrei sa nu dai rateuri, trebuie sa renunti o vreme la fantezii sau visari eterice pentru a te concentra asupra cerintelor realitatii imediate.

Aproape tot ce faci este observat cu o mai mare pregnanta iar reputatia ori locul tau in lume si societate devine o chestiune cruciala ca efect al tranzitului initiat de Soare in Varsator incepand cu 20 ianuarie. Pari a tine cu tot dinadinsul sa faci un lucru important , care sa doveasca ca nu ai trecut degeaba prin viata !

Atentia pe care o acordai lumii exterioare devenea deja covarsitoare, astfel incat , din 22 ianuarie, Jupiter isi face aparitia in Berbec si te orienteaza catre interioritate , incercand sa echilibreze cat de cat balanta din fiinta ta. Ai tendinta de a deveni mult mai sensibil fata de viata celor din jur , iar Jupiter pare sa iti ofere o protectie spirituala , scapandu-te de multe temeri sau tulburari inconstiente si eliberandu-ti sufletul de un impovarator balast. Poti fi tentat sa te retragi o vreme din efervescenta lumii dinafara , pentru a te dedica unei meditatii invigoratoare. In astfel de conditii , ai sansa de a trai intr-o armonie aproape perfecta cu universul.

Incepand cu 26 ianuarie , Saturn retrograd in Balanta si a sasea ta casa are pornirea de a te aduce in cateva posturi sociale jenante sau neplacute , care ii pot determina pe unii oameni sa se indeparteze de tine. Te-ai putea simti, la un moment dat, respins sau izolat.Pentru a scapa de efectele negative ale acestei conjuncturi trebuie sa iti dai deoparte egoismul si sa te dedici , plin de sinceritate, semenilor din jurul tau. Rabdarea si intelegerea impulsurilor tale intime iti pot fi, de asemenea, de un mare ajutor.


Horoscopul dragostei Taurului in ianuarie 2011


Incepand cu 7 ianuarie , Venus in tranzit prin Sagetator si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) iti anunta o profunda si intima conexiune cu iubitul / iubita , de-a lungul unui interval a carui tandrete si senzualitate iti poate vindeca vechi rani sufletesti sau dureroase angoase. Intr-o astfel de conjunctura, esti inclinat sa netezesti drumul iubirii , inlaturand prin tact si diplomatie orice posibilitate a unor neintelegeri.

Sensibilitatea si deschiderea sincera spre lume iti favorizeaza din 22 ianuarie, sub impactul parcursului lui Jupiter in a douasprezecea ta casa , o poveste de dragoste de un farmec aparte , cu o nuanta oarecum spirituala sau platonica.Chiar si prin mijlocirea senzualitatii sau erotismului pari a te inalta spre ceruri cu aripile iubirii.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in ianuarie 2011


Parcursul lui Venus in a opta ta casa iti creeaza din 7 ianuarie posibilitatea unui mare si neasteptat castig financiar , posibil prin intermediul unui partener sau a unei persoane apropiate.

Ambitia stimulata de tranzitul lui Marte in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te face odata cu ziua de 15 ianuarie sa aspiri a ajunge sub lumina reflectoarelor. Este o perioada favorabila pentru a incepe o afacere sau o actiune lucrativa personala. Iti poti canaliza energia spre o promovare sau evidentiere a capacitatilor tale profesionale, dar nu sunt excluse conflictele cu superiorii.

Luna plina in a treia ta casa (casa radacinilor si caminului) te cufunda din 19 ianuarie intr-o munca acerba sau acaparatoare. Poate apare un document ori un act de o mare importanta sau o calatorie in interes de serviciu pe care nu o poti evita.

Nu vrei sa renunti cu nici un pret in a-ti afirmi competenta , iar lucrul asta nu iti da deloc pace. Acesta este efectul ce se face simtit din 20 inauarie , ca urmare a tranzitului Soarelui in a zecea ta casa. Iti doresti ca actiunile tale sa aiba efecte cat mai rapide , iar contactele productive cu superiorii sau persoane aflate in functii de autoritate sunt pe cale sa aiba loc.


Horoscopul sanatatii Taurului in ianuarie 2011


Stradaniile de a tine pasul cu lumea sau cerintele profesionale si sociale extrem de impovaratoare isi pot spune cuvantul asupra starii tale generale de sanatate.Grija ta continua fata de conditia fizica si echilibrul mental pot compensa aceste impacturi negative. Din 26 ianuarie, Saturn retrograd in sectorul sanatatii tale iti poate afecta dramatic obiceiurile alimentare.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme
Horoscop Taur ianuarie 2011 Horoscop Taur ianuarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.