Nascut pe 16 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 16 decembrie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Sagetatorului si ai drept planete guvernatoare Jupiter si Neptun.

Aflat sub influenta miticului zeu Neptun , esti la fel de plin de neastampar ca si oceanul , capricios si dornic de schimbare si calatorii. Iti place apa si tot ce este conectat cu ea.

Probabil ca ar trebui sa te deprinzi mai mult cu arta autoapararii in viata , evitand astfel sa te retragi mereu in propria carapace. Energiile tale interioare apr a fi foarte fluctuante , poate si datorita faptului ca , uneori, dai o mai mare atentie nevoilor celor din jur , fara a tine seama de necesitatile imediate din inima si mintea ta.

Elementul caracteristic al apei te inzestreaza cu abilitati psihice sau comunicationale foarte dezvoltate , pe care le poti folosi nu numai in propriul tau avantaj ci si in beneficiul altora. Par a ti se potrivi aproape toate profesiunile implicand vindecarea sau ajutorul acordat semenilor . Principala lectie pe care ar trebui sa ti-o insusesti se refera la necesitatea de a avea o mai mare preocupare fata de starea ta materiala, astfel incat sa te poti bucura din plin de tot ce iti rezerva viitorul.

Culorile tale norocoase sunt nuantele intunecate de verde.

Pietrele tale norocoase sunt turcoazul , crisoberilul ochiul pisicii si ochiul de tigru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocose si anii tai de cruciale transformari sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 16 decembrie : Arthur C. Clarke, Eugenie Blanchard , George Santayana, Ion Barbulescu , I. Valjan , Jane Austen, Kós Károly , Liv Ullmann , Ludvig van Beethoven , Mihai Traistariu , Noel Coward, , Vasili Kandinski , Walther Meissner.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 14 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 15 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Parfumurile zodiilor | Parfumul semnului tau zodiacal
Nascut pe 16 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 16 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 15, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. eu am 9 ani adica 10 implinesc 10 pe 16 si chiar iubesc apa si zilele sunt chiar joi si luni dar in rest nu am apflat inca

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.