Nascut pe 21 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti aniversezi ziua de nastere  pe data de 21 decembrie , esti un Sagetator guvernat de planeta Jupiter .

Saturn , un alt astru influent asupra celor nascuti pe 21 decembrie , iti accentueaza predispozitia catre o stare energetica stabila si echilibrata. Uneori , este nevoie sa treci peste o atitudine intunecata , de extrem pesimism , si sa incerci sa te deschizi spre bucurie si seninatate a spiritului. Trebuie sa faci eforturi pentru a te indeparta de perspectiva cinica asupra vietii si sa destrami sarma ghimpata cu care iti inconjori , cu o prudenta exagerata , fiinta, astfel incat sa te poti apropia de noi oportunitati ale destinului.

Probabil ca esti foarte socotit in privinta banilor , iti gestionezi cu intelepciune resursele si iti iei toate masurile de siguranta posibile in tot ceea ce intreprinzi. O vointa de fier si o ambitie arzatoare , canalizate eficient spre materializarea aspiratiilor , par a fi cele mai mari atuuri ale tale in drumul spre succes.

In dragoste pari a nu te sincroniza intotdeuna cu afectiunea partenerului sau oportunitatile vietii si , dezamagit de unele esecuri, tinzi sa te lasi prada insingurarii. Ar trebui sa iti indrepti intr-o mai mare masura atentia catre aceste aspect, mai ales datorita faptului ca ai foarte mult de oferit in prietenie si iubire , in relatia cu familia si oamenii apropiati .

Culorile tale norocoase sunt galben si nuantele nisipii.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul , topazul auriu si safirul galben.

Zilele tale norocoase sunt joi, duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 21 decembrie : Adela Marculescu , Benjamine Disraeli , Dan Zamfirescu , Denis Buican , Frank Zappa, Gheorghe Tatarascu , Heinrich Böll , Jane Fonda, Jean Henri Fabre , Jean Racine, John McCormack, Petru Movila , Samuel L. Jackson , Stela Popescu , Thomas Becket.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 19 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 20 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii
Nascut pe 21 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 21 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

  1. credeam ca sunt capricorn.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu stiam ca-s capricorn...eu una ma consider Capricorn pt ca nu mi se potriveste nici o predictie a zodiei Sagetator

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.