Cand prietenia se transforma in dragoste

4 semne ca sunteti mai mult decat amici

Poate ca sunteti prieteni de foarte mult timp. Obisnuiati sa va spuneti unul altuia tot ce va trecea prin minte , uneori chiar secrete ascunse cu grija fata de ceilalti.Probabil ca va impartaseati cu cine va intalniti si cum mergea relatia voastra amoroasa cu altcineva.
Dintr-o data , insa , aceasta camaraderie relaxata si sincera pare sa se preschimbe in altceva , tinzand sa devina o legatura de dragoste patrunsa de romantism si / sau chiar senzualitate. Amicitia lasa loc atractiei , iar parteneriatul baietos capata nuante afective neasteptate. Inca putin , si va descoperiti ca un cuplu infierbantat de o coplesitoare iubire reciproca ... Iata cateva semne sigure ca sub deghizarea prieteniei dezinteresate de altadata dintre un baiat si o fata da sa se infiripe o adevarata poveste de dragoste ...

- Prietenii vostri incep sa faca comentarii si aluzii fara perdea. De la o vreme incoace , de fiecare data cand iesiti amandoi impreuna cu un grup mai mare de amici , apar pe neasteptate comentarii despre cat de bine aratati impreuna ca si cuplu sau despre cat de mult se potrivesc personalitatile voastre. Adeseori, prietenii intrezaresc debutul unei relatii romantice inainte ca tu insati sa iti dai seama.

- Incepi sa realizezi ca ii telefonezi sau primesti un telefon de la el / ea in fiecare seara , de obicei chiar inainte de ora de culcare. Ca din senin , fara sa bagi de seama , te intalnesti zilnic cu el / ea si sunteti absorbiti in conversatii interminabile despre totul si nimic . O singura zi fara aceste dialoguri aparent lipsite de sare si piper pare sa iti dea viata peste cap. Descoperi ca incepi sa visezi ca iti marturiseste iubirea pentru tine , sau te surprinzi gandindu-te le el / ea cu afectiune si patima.

- Fara vreo intentie premeditata , incepeti sa va inventati nume sau porecle cu o tenta amoroasa. Daca pana acum va adresati unul celuilalt cu apelative amicale de tip "mai" , "bai" , pot apare spontan adresari de genul "draga" , "iubitule / iubito" .Aceste epitete nu sunt insotite de o tonalitate afectiva corespunzatoare , asa ca lucrurile nu ajung sa fie stanjenitoare. Pur si simplu , iti lasi buzele sa marturisesca dorul neconstientizat inca al inimii.

- Bataile pe spate sau umar tind sa se transforme in impletiri ale manilor si bratelor. Indiferent daca stati unul langa celalalt la un film sau sunteti antrenati intr-un joc camaraderesc , mana pe umarul celuilalt nu mai este doar o simpla atingere , ea tinde sa intarzie mai mult decat altadata in contactul fizic ; minile intinse intr-un salut tovarasesc se dezlipesc greu una de alta , iar joaca fizica nevinovata de altadata este cat pe ce sa se preschimbe in imbratisare.

Daca recunosti aceste semne in relatia ta prieteneasca cu o persoana de sex opus , in mod sigur dragostea pluteste in aer ... si nu va mai dura mult pana cand va cobori pe pamant si va va inlantui in magia si deliciile ei.


Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Suavele sacrificii si erori ale dragostei

De cate feluri este dragostea ?

Molia indragostita de o stea | O poveste cu talc
Cand prietenia se transforma in dragoste Cand prietenia se transforma in dragoste Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 20, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Semnele sunt vizibile si cei doi simt o atractie mai diferita. Este frumos sa te indragostesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate semnele sunt adevarate...dar inca nu avem curajul sa trecem la faza urmatoare si sa devenim un cuplu asta pentru ca ne este frica sa sticam prietenia...dar avem momente foarte ciudate in care ne comportam ca un cuplu nu stiu ce sa fac, sunt speriata...

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai calmă! Totul va fi bine! Poate că te simti ciudat, deoarece încă nu ai mai trecut prin asta.😊

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.