Nascut pe 12 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Cei care isi sarbatoresc ziua de nastere pe data de 12 ianuarie fac parte din zodia Capricornului si au drept planete guvernatoare pe Saturn si Jupiter.

Planetele care te conduc sunt prietenoase si indica un echilibru armonios intre aspectul feminin si cel masculin. Probabil ca esti inzestrat cu optimism si generozitate , iar relatiile cu cei din jur au loc intr-un mod sincer si intim. Esti capabil sa iti ascunzi partea negativa sau indoielnica a naturii tale , dar de multe ori nu te poti abtine sa nu critici lucruri marunte sau de detaliu.

Esti strabatut de inalte idealuri si probabil ca esti in stare sa dai lectii despre acest idealism , pus in slujba unor idei globale su umanitare.

Trebuie sa ii apreciezi intotdeuna cu grija pe cei cu care ai de a face intrucat exista tendinta ca unii oameni sa incerce sa te foloseasca sau sa profite de tine pentru a-si satisface egoistele lor interese. Aceasta observare lucida , precum si studiul caracterului uman sunt in masura sa te sprijine in valorificarea intregului tau potential.

Culorile tale norocoase sunt galbenul si griul.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul , safirul galben si topazul auriu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt joi , duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 12 ianuarie : Fritz Kimm , Howard Stern , Jack London, Joe Frazier, Johann Heinrich Pestalozzi , Lurenţiu Profeta , Rodica Tapalaga.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 10 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 11 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 12 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 12 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 12, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. ai foarte mare dreptate :) sunt nascuta pe 12 ianuarie 1992 si tot ceea c ai spus chiar ma descrie si reprezinta :) felicitari ! estio foarte competenta in ceea ce faci :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu sunt născut pe 12 ianuarie 1992 și în mare parte mă regăsesc în ce scrie mai sus

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.