Ciocolata preferata iti destainuie personalitatea ?

Esti cumva dependent de ciocolata , un fan al ciocolatei sau un subtil "connoisseur " al ciocolatei ? Ei bine , eu sunt toate astea la un loc ... Probabil ca am ajuns pe punctul de a fi acceptata in asociatia ciocoalcolicilor anonimi ! Pasiunea pentru ciocolata m-a insotit de cand ma stiu . Aproape sigur , primul cuvant pe care l-am rostit a fost "ciocolata" , urmat in curand de imperativul "Da-mi !"

In urma cu catva timp am citit un articol intitulat "Ce iti releva ciocolata despre tine insuti ?" Alan Hirsch , initiatorul "Fundatiei de cercetare si tratament pentru gust si miros" a condus un studiu in care a angrenat 18.631 de participanti in scopul descoperirii legaturii intre tipul de ciocolata preferat si trasaturi specifice ale personalitatii. Concluziile acestei cercetari au avut la baza cinci feluri de ciocolata , asa ca daca nu iti regasesti aici tocmai acea specialitate de "cioco" dupa care esti innebunit , nu am ce sa-ti fac ...

- Adori ciocolata neagra ? Esti un extrovertit ! Esti , de obicei, sufletul , sarea si piperul unei petreceri , te integrezi fara nici o dificultate in orice fel de grup de persoane , marsaluiesti in viata in ritmul tobei ascunse in adancul fiintei tale si esti adeseori "cel / cea mai tare din cartier".

- Iti place ciocolata cu menta ? Esti o persoana cu mari capacitati intelectuale ! Posezi o logica fara cusur , esti un pasionat al dezbaterilor si un maestru al jocurilor de cuvinte .

- Esti indragostit de ciocolata cu lapte ? Inseamna ca esti un ganditor plin de sensibilitate ! Esti un iubitor al naturii si iti rezervi intotdeuna timpul necesar pentru a gandi inainte de a actiona.

- Poftesti mai ales la ciocolata umpluta cu caramel ? Esti o persoana motivata de o neclintita ambitie ! Te apleci cu obstinatie asupra detaliilor , esti extrem de scrupulos si atent la tot ceea ce se intampla in jurul tau , stii cum sa te focalizezi asupra unui tel si nu iti lipseste deloc rabdarea.

- Ai face aproape orice pentru o ciocolata cu alune ? Inseamna ca esti un om dedicat persoanelor din jur, gata mereu sa le sprijine evolutia ! Probabil ca preferi lucrurile bine definite si clare , in pofida subtilitatilor lipsite de consistenta , ai o inima mare si deschisa catre lume , iti place sa (te) daruiesti si esti in posesia unui dram de nebunie care te face fermecator.

Poate ca intrebi care este ciocolata mea preferata si ce poate marturisi ea despre mine ... Dintre cele cinci tipuri enumerate mai sus , nu pot niciodata sa ma abtin in fata unei ciocolate cu alune . Care este ciocolata ta favorita ?


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Semnatura iti dezvaluie personalitatea

Culoarea ochilor iti dezvaluie personalitatea

Forma mainii si personalitatea | Ghicitul in palma (1)
Ciocolata preferata iti destainuie personalitatea ? Ciocolata preferata iti destainuie personalitatea ? Reviewed by Diana Popescu on februarie 03, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Foarte tare :) My favorites: 1.ciocolata cu alune 2.ciocolata cu menta 3. ciocolata cu nuca de cocos :)..Imi plac concluziile acestor cercetari :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac cam toate. :)
    Cea mai mult... cea de caramel.

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place cicolata amaruie,cel mai mult

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.