Horoscop Gemeni martie 2011

In luna martie 2011 , Gemenii se bucura din plin de beneficiile prieteniei si a unei efervescente vieti sociale, dar pot primi si o lectie usturatoare despre necesitatea de a nu neglija oamenii care le sunt aproape.

Monotonia vietii cotidiene devine apasatoare iar gandurile ti se indreapta spre taramuri stranii dar atractive , catre perspective inedite situate atat in plan real cat si imaginar. Aceasta tendinta te insoteste aproape intreaga luna ca urmare a tranzitului inceput de Venus pe 1 martie in Varsator. Gustul pentru tot ce iese din comun se poate manifesta in mai multe aspecte ale vietii tale , inclusiv in lucrurile spre care esti atras , in ceea ce cumperi sau in diverse forme de petrecere a timpului liber. Sunt favorizate contactele cu strainii sau cu femei care au darul de a-ti dezvalui secrete ademenitoare sau incarcate de mari semnificatii.

Un interval potrivit focalizarii asupra unor elemente importante ale personalitatii tale , legate de modul in care esti perceput in plan social si profesional , se anunta din 4 martie , gratie Lunii noi ivite in Pesti. Drept urmare , este probabil sa iti indrepti atentia asupra perfectionarii felului in care iti controlezi si iti disciplinezi sinele.

Din 9 martie , Mercur isi incepe calatoria in sectorul Berbecului , asa ca mintea iti devine mai iute, mai agila si mai alerta , capturand cu abilitate orice subiect complicat si dand nastere unor idei novatoare.Impartasirea gandurilor tale devine o prioritate , la fel ca si necesitatea de a asculta parerile celorlalti. Intr-un astfel de context , nu este deloc exclus sa acorzi un mai mare timp reflectiei asupra propriei fericiri si a aspiratiilor pe termen lung.

Uranus te indeparteaza de conventionalism si limitari, mai ales in ceea ce priveste prietenia si cercul tau social.Tranzitul acestei planete in Berbec este gata , incepand cu 11 martie , sa aduca transformari profunde in relatiile tale cu oamenii.Esti incantat de persoanele inzestrate cu un spirit liber , iar amicitiile care lancezeau in obisnuinte si tabieturi pot fi lasate deoparte fara nici o ezitare.Ai sansa de a intalni oameni noi, neobisnuiti sau sa te alaturi unui grup unit de pasiunea pentru un subiect inedit , care nu are de a face cu existenta comuna sau cu tendintele generale ale societatii. Esti stapanit de capacitatea de a descoperi unicitatea ascunsa in fiecare om, iar lucrul asta iti poate trezi simpatie fata de persoane aparent insignifiante.

Daca , in ultima vreme, ai fost acaparat de munca si de stradaniile de a-ti materializa obiectivele , Luna plina aparuta pe 19 martie in Fecioara iti subliniaza necesitatea de a te apleca asupra cerintelor vietii personale. Trebuie sa iti prioritizezi sarcinile si preocuparile , astfel incat sa poti cuprinde deopotriva sfera profesionala si cea intima.

Incepand cu 20 martie , Soarele insufleteste si el sectorul prieteniei si aspiratiilor , ca urmare a tranzitului sau in Berbec , dar o face intr-o maniera mai deschisa si mai putin partinitoare decat Uranus. Ar trebui sa te simti printre oameni la fel ca pestele in apa ! Sociabilitatea iti da aripi si te face sa te bucuri de orice noua conexiune umana.A fi parte a unui grup sau a unui cerc de amici este esential pentru tine in aceasta perioada. Agenda iti este plina de proiecte si evenimente , iar relatiile cu cei din jur iti ofera mereu prilejuri de satisfactie si incitatie. Esti stimulat de tot ce ocoleste conventionalul , iar ideile tale sunt incarcate de originalitate si inspiratie.Este vremea sa iti urmezi idealurile si sa iti lasi sperantele sa teasa noi oportunitati pentru viitor.

Ambitiile sociale nu iti dau deloc pace iar succesul iti poate fi asigurat gratie capacitatilor tale manageriale sau, indirect , prin intermediul tovarasului tau de viata. Sansele de a trage foloase prin socializare si prin largirea retelei tale de cunostiinte sunt tot mai mari ca efect al prezentei lui Venus , din 27 martie, in regatul Pestilor.

Odata cu 30 martie, sub influenta aspectului retrograd al lui Mercur in Berbec , poti descoperi ca prietenii nu iti mai sunt aproape atunci cand ai nevoie de ei sau ca iti raspund ezitant si confuz ori de cate ori le ceri sprijinul.Poate ca , in ultimul timp , ai dat o prea mare atentie propriilor teluri si interese , neglijand astfel autenticele legaturi cu oamenii din preajma.O analiza la rece a aspiratiilor tale cele mai intime te poate ajuta sa iti revizuiesti comportamentul si sa identifici cele mai eficiente mijloace de a-ti asigura un necesar sprijin.


Horoscopul dragostei Gemenilor in martie 2011


Felul in care apreciezi persoanele de sex opus poate suferi transformari ca efect al parcursului intiat de Venus , pe 1 martie, in teritoriile Varsatorului si in cea de-a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii).Exista posibilitatea sa fii atras de cineva caruia nu i-ai acordat o prea mare atentie pana acum , descoperindu-i deodata calitati impresionante si o frumusete aparte.De altfel , Venus iti daruieste un farmec deosebit , care iti inlesneste o cucerire romantica , cu atat mai mult cu cat ai predispozitia de a fi generos si deschis in dragoste.

Relatia ta de cuplu a avut de patimit in ultima vreme din cauza concentrarii excesive asupra preocuparilor profesionale sau sociale ? In acest caz , Luna plina din a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) te conjura sa descoperi un echilibru benefic intre cele doua importante aspecte ale vietii tale.Incearca sa te focalizezi pe ceea ce este cu adevarat esential si lasa deoparte lucrurile marunte care iti ocupa prea mult timp.

Incepand cu 27 martie , tranzitul planetei Venus in a zecea ta casa (casa evolutiei exterioare si a carierei) aduce dragostea in preajma locului in care muncesti sau studiezi.O persoana de sex opus , conectata cumva cu sfera ta profesionala , asteapta cu sufletul la gura sa o abordezi.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in martie 2011


Vizita planetei Venus in cea de-a noua ta casa (casa transformarii si sexualitatii) favorizeaza , incepand cu 1 martie , Gemenii care isi desfasoara activitatea in zona relatiilor cu publicul .Unii nativi din Gemini se bucura de perspectivele unei avansari sau a recunoasterii meritelor si eforturilor lor. De-a lungul intregii luni martie , ai parte de beneficii in sfera profesionala , nu atat datorita a ceea ce comunici cat mai ales din cauza felului in care te exprimi.

Cateva zile marcate de o intensa activitate la serviciu sau in viata sociala par a se prefigura din 4 martie , sub influenta Lunii noi rasarite in a zecea ta casa.Poti fi insufletit de o improspatare si o reinvigorare a parcursului tau catre obiective ambitioase legate de cariera.Este momentul potrivit pentru dezvoltarea unor noi planuri in afaceri.

Chestiuni asociate cu o proprietate , cu o vanzare , cumparare sau inchiriere , pot da nastere unor framantari sub impactul Lunii pline prezente pe 19 martie in a patra ta casa.

Din 27 martie, tranzitul lui Venus in a zecea ta casa iti vesteste o atmosfera cordiala si placuta la serviciu.Oportunitatile ivite in cariera sunt mai mult decat promitatoare , cu conditia de a profita de ele imediat ce iti apar in cale.Persoane aflate in functii de conducere sunt gata sa te remarce si sa iti faca favoruri , impresionate de simtul tau responsabil si de autoritatea prin care iti impui punctele de vedere.


Horoscopul sanatatii Gemenilor in martie 2011

Nici unul din evenimentele astrale din aceasta luna nu isi pune in mod decisiv amprenta asupra starii tale de sanatate.Bucura-te de viata , dar ocoleste excesele.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui

Horoscop Gemeni februarie 2011
Horoscop Gemeni martie 2011 Horoscop Gemeni martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 15, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Multumesc frumos pentru horoscop. Unele lucruri chiar mi se potrivesc si sper sa mi se indeplineasca in luna martie

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de curand va apare si horoscopul lunii martie pentru pesti ...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.