Horoscop Leu martie 2011

In luna martie , Leul isi doreste sa joace un alt rol pe scena vietii , dar parteneriatul si dragostea il pot aduce intr-un mod foarte placut cu picioarele pe pamant si sufletul in paradis.

Gratie tranzitului lui Venus in Varsator, incepand cu 1 martie esti inconjurat de atentie si pretuire de catre parteneri sau asociati , indiferent daca este vorba despre viata profesionala sau cea personala.Activitatile de grup ori intalnirile cu simpli cunoscuti raman in umbra datorita predispozitiei tale catre contactele in doi , invaluite de afectiune ori interes reciproc.

Ceata care adasta in preajma ta se ridica si poti vedea cu claritate oamenii din jur , precum si punctele lor forte.Acesta este efectul Lunii noi , ivite pe 4 martie in cerurile Pestilor.De fapt, privirea catre lumea exterioara nu este decat un prilej de a-ti examina atuurile si slabiciunile interioare.

Nemultumit de cenusiul vietii de zi cu zi , odata cu 9 martie , sub impactul tranzitului lui Mercur in Berbec , iti indrepti gandurile spre largi orizonturi si aspiratii extrem de ambitioase.Detaliile par a-si pierde din importanta , cedandu-si semnificatiile unor perspective mai ample.Este probabil sa iei legatura cu o persoana aflata pe un taram indepartat , iar atentia ti se focalizeaza spre largirea bagajului de cunostiinte.Preocuparile inalte te fac sa plutesti cu capul in nori si nu sunt deloc excluse unele gafe sau neglijente in existenta cotidiana.

Intrarea lui Uranus , in ziua de 11 martie , in Berbec , este cat pe aci sa-ti implineasca unele dintre visurile datorate influentelor mercuriene.Sansa de a pleca intr-o calatorie apare ca din senin , surprinzatoare dar imbucuratoare.Daca ramai totusi acasa , nu esti scutit de niste experiente neobisnuite , capabile sa iti deschida ochii catre sfere subtile ale existentei , spre abordari neconventionale ale religiei ori filozofiei. Oamenii cu care te intalnesti in aceasta perioada pot si ei sa te indrepte catre un nou fel de a gandi.Unii Lei sunt inclinati sa inceapa sau sa isi reia , dintr-o data, studiile universitare.

Luna plina aparuta pe 19 martie in Fecioara are capacitatea sa iti starneasca dorinta de a lamuri mai clar relatia dintre tine si cei apropiati , mai ales din punct de vedere al autoritatii si puterii.Totodata , pari a fi preocupat intr-o mai mare masura de asigurarea confortului personal si satisfacerea placerilor vietii , fara a incalca insa , in vreun fel , nevoile si zonele de confort ale altora.

Incepand cu 20 martie , urmeaza circa o luna de zile in care framantarile interioare se domolesc , lasand locul unei orientari clare catre lumea dinafara. Tranzitul Soarelui in sectorul Berbecului iti trezeste spiritul de aventura , te ispiteste sa iti ocolesti responsabilitatile si obligatiile .Iti doresti sa evadezi din lumea conformismului si normelor impuse de altii si sa te descoperi intr-un alt timp si pe un alt taram.In astfel de conditii, ar fi mai mult decat indicat sa iti iei o mica vacanta , care sa te salveze eventual de erorile de judecata si izbucnirile temperamentele tinzand sa isi faca aparitia in aceasta perioada.

Privelistea de care ai parte atunci cand esti pe un varf de munte iti mareste raza vizuala , te face sa te simti asemeni unui Dumnezeu , dar iti rapeste acuitatea distingerii detaliilor .Din 30 martie, Mercur devine retrograd in Berbec si are puterea de a te aduce in niste situatii nu tocmai placute , ce te avertizeaza asupra necesitatii de a lua in consideratie lucrurile marunte , aparent nesemnificative. Numai prin revitalizarea partilor poti da consistenta intregului. Desi s-ar putea sa sovaiesti si sa te impiedici inainte de a ajunge pe drumul potrivit al destinului tau, ai toate sansele de a o face , mai ales daca te lasi stapanit de rabdare si precautie.


Horoscopul dragostei Leului in martie 2011


Din 1 martie , Venus calatoreste in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) , asa ca apelezi la compromisuri si negocieri si ai plati aproape orice pret pentru a mentine armonia in viata de cuplu.Leii singuri isi calca si pe inima , fiind pregatiti sa ingenuncheze umili in fata iubirii.

4 martie, data pe care Luna noua straluceste complice in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , iti ofera o perioada de profunda intimitate cu fiinta iubita.Senzualitatea pune stapanire peste tine , inlesnind o fierbinte si dedicata impartasire in relatia de cuplu.

Necesitatea descoperirii unui echilibru stabil intre daruirea si primirea placerii in viata intima se intrevede din 19 martie, ca urmare a Lunii pline din a doua ta casa (casa resurselor si banilor).

Erotismul te tenteaza si iti desteapta simturile din 27 martie , de vreme ce Venus isi face apartia in Pesti si in sectorul sexualitatii tale. Relatia ta cu partenerul de cuplu se imblanzeste si se indulceste , mai ales ca nu ai de gand sa lasi pe cineva sau ceva sa stea in calea iubirii si armoniei unei contopiri depasind carnalul.


Horoscopul carierei si banilor Leului in martie 2011


Din 4 martie , Luna noua din a opta ta casa anunta o vreme promitatoare pentru angajarea intr-un nou proiect financiar , vizand economisirea sau un imprumut contractat in conditii foarte avantajoase.

Asocierea financiara sau modul de impartire a resurselor banesti dintr-un parteneriat capata importanta odata cu 19 martie , cu prilejul Lunii pline rasarite in cea de-a doua ta casa. Este nevoie , cumva , de o reformulare , mai precisa , a valorilor materiale si a sferelor de influenta cuvenite fiecarui partener.

Vizita planetei dragostei in a opta ta casa preveste , odata cu 27 martie, o spectaculoasa revenire financiara sau un castig banesc intermediat de catre partenerul tau.


Horoscopul sanatatii Leului in martie 2011

Desi nu exista influente astrale majore asupra starii tale de sanatate , influentele aduse de catre Mercur si Uranus te expun mai mult decat de obicei unor accidente sau unei neglijari a regimului alimentar.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu februarie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Leu martie 2011 Horoscop Leu martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 22, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Zodia de nastere a prietenului meu. Se tot mandreste ca s-a nascut in acesta zodie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac foarte mult previziunile postate de tine, Diana. Sunt mult mai complete decat alte previziuni ale altor sit-uri, lucru care ma face sa iti vizitez des blog-ul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo,un asa horoscop DEMUUULT nu am mai citit ! Bravo once again !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.