Nascut pe 4 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 4 februarie , faci parte din zodia Varsatorului si esti sub ocrotirea lui Uranus .

Posezi o gandire extrem de metodica , dar trebuie sa inveti sa iti temperezi tendinta de a pune pe primul plan propriile opinii si sa ai rabdarea de a asculta si punctele de vedere ale celorlalti. Intrucat obisnuiesti sa te avanti fara menajamente in munca , ai tendinta sa iti depasesti limitele fizice si , nemultimit de tine insuti, sa ai un imbold exagerat de a-ti face autocritica. Cifra 4 este un numar al extremelor, in special in privinta dorintei de a te bucura de succes material. Nu supraevalua importanta activitatii practice si a realizarilor materiale. Incearca sa acorzi o sansa spiritualitatii si sinelui tau interior.
Impletirea de energii specifica zilei tale de nastere arata ca esti dominat cu precadere de catre Uranus si, uneori, de catre Dragon , cunoscut si sub numele de nodul nord. Aceste influente revolutionare iti releva natura neconventionala si impulsiva si te inzestreaza cu niste energii pe care ar trebui sa le folosesti pentru a crea lucruri apropiate de latura practica , familiara a lumii , in loc de a te focaliza catre arii virgine sau necunoscute ale existentei.
Probabil ca esti daruit cu o aura speciala , care te face atragator si placut nu numai fata de sexul opus .Un atu in plus pentru a-ti implini visurile si a iti insemna propriul drum in aceasta lume.

Culorile tale norocoase sunt albul intens si albastrul electric.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 4 februarie : Alfred Mendelsohn , Alice Cooper, Charles Lindbergh, Constantin Piliuta , Denisa Comanescu , Jacques Prévert , Natalie Imbruglia , Octav Bancila , Oscar De La Hoya , Pierre Carlet de Chambain de Marivaux , Serban Cantacuzino , Vasile Carlova.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 2 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 3 februarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 4 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 4 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 04, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.