Horoscop Leu aprilie 2011

In luna aprilie, Leul se aventureaza impetuos spre noi taramuri si provocari, reale ori imaginare, care ii ofera oportunitatea de explora si a descoperi comorile tainuite in propria sa fiinta.

Incepand cu 2 aprilie , tranzitul lui Marte in Berbec iti daruieste indrazneala ,neastampar si sete de aventura.Intr-un fel sau altul , vrei sa te dedici unor lucruri inedite , care sa te poarte pe taramuri ori stari emotionale trepidante.Energia efervescenta ce te caracterizeaza se poate indrepta mai ales spre calatorii si studiu.Nu este exclus si un efect negativ , manifestat sub forma unei incapatanari si pasiuni in sustinerea punctelor de vedere proprii , dand nastere unor izbucniri temperamentale , dispute si certuri.

Nevoia de a-ti orienta fiinta , fizic sau mental , spre noi orizonturi , de a evada din monotonia activitatii cotidiene , se intensifica din 3 aprilie , ca urmare a Lunii noi din Berbec. Esti gata sa faci un efort in plus pentru a initia noi actiuni sau proiecte capabile sa iti ofere o viziune mai larga asupra vietii si sa iti extinda granitele imaginatiei.

O pacla de confuzie si ambiguitate se asterne peste viata ta din 4 aprilie , datorita calatoriei pornite de Neptun pe taramurile Pestilor.Sub aceasta influenta pot apare conexiuni si interdependente surprinzatoare intre propria-ti persoana si oamenii de care esti , mai mult sau mai putin, atasat , in special in relatiile de cuplu si in domeniul financiar.

Din 9 aprilie , trecerea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn iti inspira nevoia launtrica de a-ti transforma fiinta , de a te elibera de imperfectiuni , mai ales in stilul de viata si in sfera profesionala.

Luna plina se iveste pe 17 aprilie in Balanta , asa ca , daca in ultimele doua saptamani ai fost incercat de dorinta de a te ridica deasupra rutinii cotidiene , acum vine vremea ca responsabilitatile existentei zilnice sa te prinda aproape intru totul in plasa lor insidoasa. Treburile se aglomereaza pe capul tau , oamenii nu inceteaza sa iti pretinda si ceara diverse lucruri , si drumurile prin oras ori comisioanele abia iti mai permit sa iti tragi rasuflarea.Se intrevede o scurta calatorie sau o veste importanta sub forma unei scrisori sau a unui document.

Lumea exterioara continua sa iti focalizeze preocuparile , mai ales spre statutul social si reputatie , sub impactul Soarelui ce isi incepe pe 20 aprilie tranzitul in regatul Taurului. Ai dispozitia necesara pentru a te concentra asupra indeplinirii unui obiectiv foarte important pentru tine, pe care , poate , l-ai amanat indelung .De altfel, efluvilie solare au capacitatea sa iti puna si mai mult in valoare abilitatile sau talentele native. Nazuiesti sa stralucesti in mijlocul semenilor tai, iar dorinta este pe cale sa iti fie materializata , intrucat toate actiunile tale sunt mult mai vizibile in aceasta perioada.

De pe 21 aprilie , Venus isi face aparitia in Berbec si iti starneste din nou pofta de a intra in contact cu aspecte si lucruri neobisnuite sau chiar exotice. Inca o data , nu te mai multumesti cu cenusiul vietii zilnice si aspiri catre ceva care sa iti ofere o ampla perspectiva , atat pe plan fizic cat si mental. Esti atras de fiinte ori locuri straine , iar persoane de sex feminin necunoscute inca sunt in masura sa iti insemne destinul , in special in cazul in care calatoresti.

Intrarea planetei Mercur in aspect direct in Berbec iti accentueaza odata cu 23 aprilie influentele anterioare , intorcandu-ti privirea de la chestiunile practice in favoarea celor spirituale, mentale ori sufletesti. Detaliile par a nu-si mai avea locul in viata ta , de vreme ce nu te poti focaliza decat asupra unor inalte ganduri si idealuri , asupra unor perspective cat mai cuprinzatoare. Tocmai de aceea, ar trebui sa ai grija sa nu iti neglijezi peste masura responsabilitatile si indatoririle, fie ele sociale, profesionale sau personale.


Horoscopul dragostei Leului in aprilie 2011


Odata cu 4 aprilie , relatiile amoroase sunt pe cale de a capata tendinte inedite dar fermecatoare sub efectul prezentei lui Neptun in a opta ta casa ( casa transformarii si sexualitatii) .Dragostea pare a se inalta deasupra vulgarului si banalului , dar formele pe care le imbraca sunt cumva ambigue si naucitoare.

Intrarea planetei Venus , pe 21 aprilie, in cea de-a noua ta casa (casa filozofiei, explorarii si calatoriilor) te inconjoara cu o aura de farmec si te predispune unei cautari a aspectelor inedite si, de aceea, cu atat mai delicioase, ale fiintei iubite .Leii solitari au sansa unui nou inceput in dragoste, in special daca sunt pe alte meleaguri sau se aventureaza catre intalnirea unei persoane avand un alt temperament, nivel cultural sau social.


Horoscopul carierei si banilor Leului in aprilie 2011



Tranzitul neptunian inceput pe 4 aprilie in a opta ta casa este pe punctul de a izvodi probleme si provocari legate de niste sume de bani sau unele proprietati impartasite cu persoane apropiate ori parteneri de afaceri.In acelasi timp , se poate ivi un imprumut binevenit sau un alt tip de ajutor financiar chiar atunci cand nu te astepti si de acolo de unde nu sperai ca o sa apara.Potrivit unui confuz principiu al dominoului , pierderile banesti ale unor oameni din preajma te pot afecta , in mod neasteptat , si pe tine.

Ca urmare a turnurii retrograde a lui Pluton in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) devii dornic de a-ti eficientiza eforturile printr-o schimbare profunda a obisnuintelor ce isi pun amprenta asupra ta la serviciu.Daca reusesti sa faci cel putin jumatate din ceea ce iti propui , ai sansa de a te impune cu o proaspata autoritate in viata profesionala.

Viziunea practica conferita de parcursul Soarelui in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te sprijina, din 20 aprilie , sa ajungi la rezultate clare, tangibile ale eforturilor tale. Favorizarea contactelor cu persoane influente nu poate decat sa iti dea o sansa in plus in realizarea telurilor profesionale. Recunoasterea competentelor ori stradaniilor pare a se apropia, fiind insotita , totusi, de marite responsabilitati si angajamente.



Horoscopul sanatatii Leului in aprilie 2011


De pe 9 aprilie , sub efectul parcursului retrograd al lui Pluton in sectorul sanatatii tale , intri intr-un ciclu extrem de auspicios examinarii si schimbarii dietei si tabieturilor.Detaliile asociate cu starea de sanatate iti captiveaza atentia , mai ales daca nu ti se par a fi bun augur.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu martie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Leu aprilie 2011 Horoscop Leu aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Nu le prea am cu zodiile, dar știu că dacă sunt născut pe 5 august înseamnă că sunt leu :)).

    Pe 15-17 aprilie voi fi prin Cluj. 17 pare o zi cam ocupată, din relatările tale. Dar 15-16? ai idee cum va fi? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da sunt nascuta pe 24 iulie..deci sunt leu nu ? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da , zodia Leu sau Leo cuprinde persoanele nascute intre 22 iulie si 22 august.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.