Horoscop Pesti iunie 2011

In luna iunie 2011 , Pestii nu isi mai vad casa drept o structura formata din pereti si grinzi , ci ca un locas construit din sperante si visuri.

Luna noua si eclipsa de Soare de pe 1 iunie din Gemeni te focalizeaza spre afectiunea , siguranta si confortul de acasa. Intr-un fel sau altul , ai dori sa ameliorezi aspectul locuintei si sa armonizezi relatiile familiale. Pe de alta parte, uneori , o eclipsa solara este asociata cu schimbarea domiciuliului.

Din 2 iunie , Mercur patrunde in teritoriile Gemenilor , marindu-ti capacitatea de concentrare.Pentru a profita din plin de aceasta oportunitate si a duce pana la capat o munca intelectuala , s-ar putea iti fie necesara o perioada de solitudine.Memoria pare a-ti excela si ea , iar gandurile ti se indreapta adesea catre chestiunile personale , trecut si persoanele apropiate.In acelasi timp, acest tranzit indica o perioada aglomerata cu o multime de treburi , mai ales pe plan domestic.

Neptun trece in aspect retrograd in Pesti si intaia ta casa (casa inceputurilor , personalitatii , aspectului exterior si vietii personale ) incepand cu ziua de 3 iunie .Ai tendinta sa iti schimbi modul in care simti si gandesti despre tine insuti , si poti ajunge sa te derutezi pe tine dar si pe altii fata de autenticitatea fiintei tale.Felul in care te exprimi , imaginativ , spiritual si idealizat , iti permite sa te joci cu multe fatete ale personalitatii tale , fara a incerca sa te stabilesti intr-una si aceeasi forma exterioara si interioara.

Oportunitati tinand de educatie si comunicare se ivesc de pe 4 iunie , gratie intrarii lui Jupiter in Taur si a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii) .Ai sansa sa iti imbogatesti cunostiintele si sa iti perfectionezi abilitatile printr-o preocupare in care studiul se imbina cu placerea. In timpul acestui nou ciclu , cunostiintele , vecinii si rudele par a juca un rol benefic in viata ta. Iti exprimi ideile cu entuziasm si ele sunt primite aproape in acelasi fel de cei carora li te adresezi. Nu este deloc exclus sa apara posibilitatea unor calatorii de studii sau a continuarii studiilor la un nivel foarte avansat. Esti mult mai sociabil si amuzant , iar cei din jur iti apreciaza intr-o mai mare masura compania.Elevii si studentii par a se bucura de succese, la fel ca si scriitorii sau cei ce activeaza in domeniul comertului. In general norocul si satisfactia au drept sursa comunicarea , invatarea si socializarea.

Sextilul dintre Neptun si Jupiter din 8 iunie iti confera o atitudine mult mai generoasa si toleranta , astfel incat esti mereu gata sa ierti greselile celor din jur si partile slabe ale personalitatii lor.

Debutul tranzitului lui Venus in Gemeni si a patra ta casa te apropie si mai mult de casa si familie.Daca apare vreun conflict acasa, esti gata sa faci aproape orice pentru a-l aplana. Esti supus unei influente calme , relaxante , in care doar placerile simple par a fi esentiale.

Cuadratul dintre Venus si Neptun din 10 iunie da nastere unei judecati cetoase , deviate de imaginatie si fantezie , atat in dragoste cat si in plan financiar.

De pe 12 iunie , Saturn trece in aspect direct in Balanta si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , fortandu-te cumva sa iti examinezi cele mai adanci dorinte si placeri , legate de relatiile sexuale, finante si nevoia noastra de a detine controlul.In acelasi timp, Saturn pare a te pune in fata adevarului crud al mortalitatii noastre.

O conexiune mentala cu felul in care iti exprimi sinele apare odata cu 16 iunie, drept urmare a calatoriei initiate de Mercur in Rac si a cincea ta casa. Mandru de ideile tale , ai abilitatea de a le expune cu gratie.Conversatia si simtul umorului nu au cum sa nu ii atraga pe cei din jurul tau.Dornic de a-ti stimula intelectul, esti mereu gata sa iei parte la jocuri de strategie sau perspicacitate.

Trigonul dintre Mercur si Neptun din 17 iunie iti stimuleaza din plin intuitia si imaginatia si le antreneaza in deciziile pe care le iei.Astfel, poti descoperi , la un moment dat , ca ai ajuns fara sa stii cum in locul potrivit la momentul potrivit pentru a profita de o anumita oportunitate.Acest eveniment astral favorizeaza artele , poezia , fictiunea , spiritualitatea , publicitatea si promovarea unor idei.

Din 20 iunie , Marte isi face aparitia in Gemeni si a patra ta casa , furnizandu-ti un plus de energie pentru proiectele si activitatile domestice. Intrucat actiunile par a-ti fi guvernate mai ales de instincte in aceasta perioada , este posibil sa fii foarte defensiv si prudent.Ai predispozitia sa te implici serios in asigurarea sigurantei caminului si familiei tale. Esti tentat sa instaurezi o dictatura in casa, iar lucrul asta este de natura a da nastere mai multor conflicte si dispute.

Dupa o perioada de relativa izolare, incepand cu 21 iunie , esti gata sa iesi din carapacea ta si sa te exprimi intr-un mod cat mai creativ.In acest fel se manifesta influenta Soarelui patruns in regatul Racului in ziua marcand solstitiul de vara din 2011.Mult mai spontan, esti dispus sa iti asumi mai multe riscuri pentru a profita de libertate si a te cufunda in placere.Iti doresti sa fii remarcat si esti foarte sensibil la ceea ce spun oamenii despre tine.

Cuadratul lui Marte cu Neptun din 22 iunie te face nerabdator fata de tot ce pare practic, mercantil , comun sau vulgar in viata de zi cu zi.Iti doresti sa simti ca traiesti cu adevarat , visezi dupa scene dramatice, asa ca s-ar putea sa actionezi potrivit unui capriciu de moment, fara a lua in seama consecintele .Incearca sa te indepartezi o vreme de zona activitatilor cotidiene, dar renunta sa iti asumi riscuri prostesti.


Horoscopul dragostei Pestilor in iunie 2011


Din 2 iunie , prezenta lui Mercur in a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) iti confera o perspectiva mult mai rationala fata de chestiunile personale, asa ca ai putea fructifica aceasta perioada prin conversatii sincere si deschise cu persoana iubita.

Tranzitul planetei Venus in a patra ta casa iti daruieste receptivitate si tandrete , tendinta catre sentimentalitate si nostalgie.In astfel de conditii, esti mereu pe punctul de a-ti exprima si dovedi dragostea fata de partenerul tau de cuplu.Sensibilitatea si fidelitatea reprezinta valori prioritare pentru tine in acest ciclu.

Odata cu 10 iunie, cuadratul lui Venus cu Neptun este de natura a crea miraje romantice materializate in variatii bruste ale sentimentelor de afectiune. Ai predispozitia sa vezi ceea ce iti doresti sa vezi , asa ca te poti inalta pana la un efervescent extaz pentru a cadea apoi in prapastia intunecata a dezamagirii si negativismului.Aceasta conjunctura astrala este asociata de obicei cu respingerea sau blazarea in dragoste.

Incepand cu 12 iunie , trecerea lui Saturn in aspect direct in a opta ta casa poate avea de a face cu unele probleme sexuale asociate cu tine insuti sau cu partenerul tau de cuplu.Totul in vederea unei constientizari si , in concluzie, a unei vindecari.

Vizita lui Mercur in a cincea ta casa poate atrage din 16 iunie o persoana speciala catre tine, dar adeseori nu este vorba despre pasiune , cat despre o stimulare pe plan intelectual.

Copilul din interiorul tau iese la suprafata , din 21 iunie , ca efect al tranzitului Soarelui in a cincea ta casa, dornic de joaca si iubire. Soarele te umple de indrazneala si te indeamna sa iti asumi mai multe riscuri pentru a cuceri o persoana mult visata sau pentru a flirta de dragul flirtului.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in iunie 2011


Un castig banesc in locuinta ta sau prin intermediul casei tale se intrevede din 9 iunie, ca urmare a calatoriei lui Venus in a patra ta casa.

Cuadratul dintre Venus si Neptun pare a-ti insela mintea si judecata si in domeniul finantelor.Ceea ce ti se pare la un moment dat drept o achizitie extrem de avantajoasa se poate dovedi ulterior a fi doar o pierdere nechibzuita de bani.Incearca sa nu te lansezi in mari cheltuieli sau achizitii pe termen lung.

Luna noua si eclipsa de Luna din Sagetator si a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti atrage atentia din 15 iunie asupra necesitatii de a-ti revizui si schimba telurile din zona profesionala.Vei fi chemat sa arati ceea ce poti, probabil fara vreun avertisment prealabil , asa ca pastreaza-ti sangele rece si da din tine tot ce ai mai bun.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2011 - Toate zodiile

 Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Pesti mai 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Pesti iunie 2011 Horoscop Pesti iunie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 05, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. imi pare rau ca postezi mereu despre zodia pesti atat de tarziu...adica acum,cu ce ma mai ajuta pe mine ce a FOST in 1 sau 2?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.