Horoscop Taur 2012

Horoscopul anului 2012 prefigureaza pentru Taur o viata sociala bogata si favorabila afirmarii , o perioada oportuna pentru studiu , creativitate si castiguri materiale.Transformari voite sau nevoite sunt gata sa puna la incercare nativii din zodia Taurului , aducandu-i la rascruci hotaratoare ale destinului .

Comunicarea si interdependenta cu ceilalti oameni capata un plus de culoare si imaginatie la inceputul lunii februarie 2012 , sub impactul tranzitului lui Neptun in Pesti si a unsprezecea ta casa (casa activitatilor de grup , a conexiunii sociale , a prieteniei , sperantelor , telurilor).De-a lungul acestui ciclu de 14 ani , te poti confrunta cu nevoia de a impune noi limite relatiilor cu prietenii si cerintelor celor din jur.Chiar daca nu esti , in mod normal , o persoana inclinata sa cedeze presiunii celorlalti , influenta lui Neptun poate fi foarte derutanta.Esti pe punctul de a renunta la vechi amicitii si a-ti indrepta atentia si loialitatea catre oameni ce nu merita lucrul acesta.Esti strabatut de dorinta coplesitoare de a fi alaturi de un prieten sau un grup capabil sa iti impartaseasca idealurile , iar aceasta aspiratie te poate calauzi spre persoane neobisnuite , inzestrate cu o aura de spiritualitate , dar nu intru totul demne de incredere.Oricum , pari a fi inconjurat de o ceata iluzorie si confuza , mai ales in ceea ce priveste apartenenta ta la o credinta ori o colectivitate.

Pe 7 februarie 2012 , Saturn devine retrograd in Balanta si a sasea ta casa (casa sanatatii , muncii, confortului in rutina si a detaliilor) .Acest tranzit poate aduce schimbari fortate ale stilului tau de viata si obiceiurilor asociate cu sanatatea.Ai predispozitia de a te simti bine in postura de binefacator al celorlalti , sau de a te distanta de oamenii care incearca , intr-un fel sau altul , sa profite de tine.

Trigonul lui Jupiter cu Pluton din 12 martie 2012 indica posibilitatea izbucnirii unei intense forte creatoare , avand drept sursa nazuinta spirituala de a te integra pozitiv in lume.Optimismul tau innascut si credinta in bine sunt in masura sa iti stimuleze inspiratia , orientand-o spre realizari stabile si impunatoare.Ai tendinta de a relationa benefic in colectivitati sociale ori profesionale si esti capabil sa le deschizi ochii celor din preajma asupra talentelor lor ascunse.Influenta pe care o ai asupra persoanelor din jur ar trebui, desigur, sa iti trezeasca simtul responsabilitatii fata de acestea.Pe de alta parte , pari a avea nevoie de o sporita liberate si a fi plictisit in a mai pasi pe caile batatorite ale existentei , fiind dispus sa te ghidezi dupa semnalele subtile ale intuitiei.Poti descoperi ca , pentru a-ti implini visurile , trebuie sa schimbi cate ceva din felul cum abordezi lumea , sau poti traversa o criza ori suferinta care sa te ridice pe o noua treapta de intelegere a vietii.

Pluton trece in postura retrograda in Capricorn si a noua ta casa (casa calatoriilor , studiului religios ori intelectual , invatarii , filozofiei) in intervalul 10 aprilie - 18 septembrie 2012 , starnindu-ti dorinta de a invata lucruri noi si a-ti mari bagajul de cunostiinte.Se anunta o perioada excelenta pentru largirea orizonturilor tale prin educatie , calatorii , religie sau filozofie.Analizarea propriului sine este in stare sa determine transformari de durata , evidentiate odata cu revenirea lui Pluton in aspect direct.

Intre 4 iunie si 11 noiembrie 2012 , Neptun devine retrograd in Pesti si a unsprezecea ta casa.Intr-o astfel de conjunctura astrala iti poti reevalua principalele directii in viata si aprecia daca obiectivele tale se armonizeaza sau nu cu prieteniile si modul tau de implicare in lume.

Catre jumatatea verii , Jupiter intra in Gemeni si a doua ta casa (casa sistemului tau de valori , a banilor si posesiunilor) , vestind o perioada favorabila beneficiilor financiare si celor derivate din resursele tale native.De obicei, o astfel de amplasare a plantei Jupiter este asociata cu un an profitabil si productiv , dar si cu o atitudine mult mai increzatoare si entuziasta fata de capacitatea ta de a te descurca in viata.Veniturile tale sunt pe cale sa creasca si poti fi purtat de tendinta de a te rasfata gratie noilor avantaje financiare.Exista posibilitatea ca problemele banesti din trecut sa se disipeze , dupa cum nu este exclusa o vanzare sau o achitie importanta.Beneficiile de care te bucuri in acest interval sunt tangibile, la vedere.Este un timp oportun primirii unui cadou valoros , obtinerii unei majorari salariale ori unui imprumut in conditii extrem de avantajoase.

Pe 26 iunie si 19 septembrie 2012 au loc doua influente cuadrate ale lui Uranus cu Pluton , capabile sa te arunce in valtoarea unor evenimente imprevizibile.Subconstinetul aduce in zonele lucide ale fiintei tale o avalansa de semnale reprimate pana acum , iar faptele trecute capata o noua perspectiva, aducand intr-o noua lumina prezentul.Transformari remarcabile se intrevad in ceea ce priveste studiile ori cunoasterea.O cutremuratoare revelatie religioasa ori filozofica tinde sa iti dezradacineze obisnuintele si starea de comoditate si siguranta.Este de asteptat ca o calatorie sau o chestiune juridica sa te puna in fata unei situatii cu totul neasteptate.In astfel de conditii , este bine sa nu te opui fortelor intense ce se revarsa asupra ta , ci sa te lasi in voia curentului , speculand orice oportunitate aparuta in cale.

Un simtamant de frustrare si nemultumire se instaleaza la inceputul lui octombrie , precedand o schimbare semnificativa a relatiilor cu oamenii apropiati , sub efectul tranzitului lui Saturn in Scorpion si a saptea ta casa (casa parteneriatelor personale si de afaceri , a casatoriei , spiritului de echipa , afirmarii publice) .Incepe o perioada de definire, intelegere si inchegare a legaturilor esentiale cu cei din jur.Daca initial poti fi gata sa rupi o relatie amicala sau amoroasa de durata , mai apoi poti redescoperi valoarea atasamentului si a compromisului.Adeseori, acest tranzit scoate la iveala necesitatea de a ne angaja serios intr-o conexiune cu o persoana draga sau importanta pentru noi , intrucat responsabilitatile dintre parteneri si nevoile celuilalt sunt pe punctul de a se evidentia cu claritate.

Odata cu 4 octombrie 2012 , Jupiter retrograd in Gemeni face posibila aparitia unor castiguri financiare si a intensificarii abilitatii de a-i influenta pe cei din preajma.Se intrevad vesti bune, dar sanatatea pare a fi supusa unor influente negative.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in anul 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului

Zodia Taurului si dragostea

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012


In curand pe blogul Dianei : Horoscopul dragostei Taurului in anul 2012
Horoscop Taur 2012 Horoscop Taur 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 19, 2011 Rating: 5

11 comentarii:

  1. mda e bun !!! felicitari .

    RăspundețiȘtergere
  2. o parere foarte buna eu sunt taur si mi se potriveste de minune

    RăspundețiȘtergere
  3. pare un an favorail....abia asteptam sa treaca 2011 cu speranta ca 2012 va fi mai bun....

    RăspundețiȘtergere
  4. ami place si mi se potriveste

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place si sper sa avem un an foarte f f bun

    RăspundețiȘtergere
  6. e cel mai nereusit an din viata mea,din probleme nu mai ies...si cu sanatatea rau,dar cu banii si mai rau.MINCIUNI!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. vai de capu nostru de cand is eu nu am fost mai sacar... totul imi merge invers... ce draq... asta e ce sa ne facem.... mergem inainte cu rele ca cu bune am cam uitat ... sanatate si bani

    RăspundețiȘtergere
  8. norocul si-l mai face omul si cu mana lui. În ceea ce ma priveşte .......... la pomul lăudat........... Am mai auzit previziuni extraordinare în legătură cu 2009 şi înfundat spitalul, de n-am stiut ce-i cu mine. Sincer, cred doar în Dumnezeu şi in mine. Si apoi nu aduce anul ce aduce ceasul, bun sau rău.

    RăspundețiȘtergere
  9. e de vazut evolutia evenimentelor binenteles ca le vom trai mai mult sau mai putin doresc sa le costientizez a atins multe aspecte descriera va multumec .Taurita 66

    RăspundețiȘtergere
  10. sa sti ca are dreptatae in tot ce scrie si totul este adevarat ,sunt foarte fericita ca am intrat pe acest sait

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.