Barbatul din vis | Vise de femeie

Barbatul pe care l-ai visat asta noapte reprezinta, cu precadere, acea persoana masculina de care te simti legata cel mai mult din punct de vedere afectiv.

Visele sunt mijloacele prin care sentimentele si dorintele navalnice isi forteaza drumul prin subconstient, incercand sa ne influenteze deciziile si sa fie satisfacute. Tocmai din aceasta cauza, barbatul aparut adeseori in visele unei femei este cel cu care aceasta isi doreste, cel putin la la nivel subconstient, sa fie intr-o relatie de dragoste.

barbatul din vis

De exemplu, una din prietenele mele, Maria, incerca din rasputeri sa ajunga la o relatie cat mai completa si mai fericita cu sotul ei, Andrei. Dificultatile pe care le-au intampinat cei doi din punct de vedere sexual l-a facut insa pe sot sa se raceasca afectiv, lasand-o pe Maria intr-o stare de nesiguranta cu privire la viitorul lor impreuna. Dupa o vreme, ea a plecat sa isi viziteze parintii dintr-o alta localitate si acolo l-a intalnit pe Doru, un barbat de varsta ei, divortat si vechi prieten de familie.
Intrucat se cazase la un hotel, Maria a fost invitata de Doru sa stea in locuinta lui. Fata a refuzat politicos, dar, in urmatoarea noapte, a visat despre o secreta intalnire de dragoste cu Doru.

Visul a fost extrem de placut cu exceptia faptului ca Maria avea mereu senzatia ca cineva o priveste cu insistenta din spate. Din acest vis , Maria a inteles ca isi dorea in subconstient, sa aiba un alt partener de cuplu. Cu toate acestea, simtea ca existau inca destul de multe lucruri bune in relatia ei cu Andrei pentru a pune capat acestei legaturi si a se intalni fara nici o remuscare cu un alt barbat. Din acest motiv , intalnirea din vis era “secreta”. In aceasta situatie, nu se putea simti bine nici cu Andrei, nici impreuna cu un alt barbat.

In acest fel, visul ei a fost, de fapt, o cale de a experimenta , intr-un plan ireal, sigur, cum ar fi o legatura amoroasa cu un alt barbat. Este ca si cum ai fi capabil sa faci ceva diferit fata de viata ta obisnuita si, dupa aceea, sa te trezesti si sa regasesti neschimbata realitatea din jurul tau.Un astfel de vis iti poate lamuri ce ai de facut, daca sa mentii o situatie reala sau sa iti schimbi ceva din viata.
Uneori, atunci cand visezi un barbat, subconstientul incearca sa exprime un lucru pe care nu vrei sa il vezi sau recunosti.


O alta cunostiinta de a mea, Silvia, visa in mod repetat ca prietenul ei Radu a murit, iar ea lua parte la inmormantarea lui.
Acesta vis o deranja si se intreba daca nu cumva este o prezicere. Apoi, a intalnit un alt barbat, care i-a placut si de care s-a indragostit, dandu-si seama ca, de fapt, incerca de multa vreme sa se desparta de Radu, nestiind insa cum sa faca acest lucru.

Se intampla ca multe femei sa aiba vise in care partenerul lor moare, uneori datorita grijii pentru el, dar, de cele mai multe ori, pentru ca se simt prinse intr-o capcana a unei relatii care nu le satisface si din care nu fac nici un efort de vointa sa se desprinda.


Desigur, o femeie in varsta care viseaza ca sotul ei este mort, ajunge la un astfel de vis din cu totul alte motive. Adesea, acest vis apare ca urmare a temerii ca sotul va muri inaintea ei,
fiind o cale de a explora sentimentele ce sunt in masura sa iveasca in cazul unui astfel de eveniment.

In marea lor majoritate, visele nu sunt o profetie a ceea ce urmeaza sa se intample cu barbatul din viata. Ceea ce infatiseaza aceste spectacole nocturne ale subconstientului este felul in care tii la el sau iti faci griji pentru el. Nu putine femei viseaza ca sunt parasite de sotul lor, insa , dupa ce trece un timp, acesta nu face deloc asa ceva si nici nu greseste prin vreo infidelitate.Visele de acest tip marturisesc mai degraba teama, lipsita de temei a unor femei de a nu fi parasite.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Moartea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Banii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor
Barbatul din vis | Vise de femeie Barbatul din vis | Vise de femeie Reviewed by Diana Popescu on octombrie 20, 2011 Rating: 5

48 de comentarii:

  1. Mi se pare total gresit ce spui tu in acest articol, daca o femeie are un vis cu un barbat, nu inseamna neaparat ca vrea sa fie intr-o relatie cu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate...la mine e total diferit....de ce a sc ea!!! Nu am raspuns la nici o intrebare ..de pe pagina asta nu ma ajuta cu nimic!!! Eu il plac pe antrenorul de la fitness...Si el se uita insistent la mine etc....si ilö visez noapte de noapte :( Si nu stiu ce inseamna ...Visez ca ma saruta ca is cu el....ca se uita la mine insistent cand sunt la fitness ma priveste intr-una.!!! Insistent si cand il observ se mai uita cateva secunde si intoarce capul..:/

      Ștergere
    2. ce inseamna cand visezi ca iti psre rau pet ca te-i casatorit .ca nu iti iubesti sotul e un vis foarte ciudat este a doua oara cand visez si ma trszesc cu sentimente cidate car si cum asa ar fi .va rog un raspuns

      Ștergere
    3. La mijloc poate fi un simtamant neconstientizat inca, un simtamant de insatisfactie fata de sotul tau produs de un eveniment recent sau o conjunctura recenta.

      Ștergere
  2. Situatia prietenei Maria mi se potriveste ca o manusa.

    RăspundețiȘtergere
  3. poate sa fie adevarat..sa vrei,dar fara sa recunoasti ,o relatie cu un alt barbat;)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu visez de un timp un barbat, de fiecare data altul cu care ma imprietenesc si care are nevoie de protectia si sprijinul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si daca visezi un barbat iar la 2 zile il cunosti ? Ce inseamna asta ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ceva se intampla foarte rar. Este un vis- premonitie.

      Ștergere
    2. Mi s-a intamplat ,ne-am intalnit si am simtit mai mult o reintalnire ,pana si mirosul lui era familiar ...dar a disparut ca magaru in ceata :\ . In fine , am ramas oricum socata pentru ca nu am mai patit asa ceva . Am multe vise care se implinesc si multe experiente inexplicabile , ca sa spun asa ,dar acesta m-a surprins

      Ștergere
    3. Mi sa intaplat si mie

      Ștergere
    4. La fel si eu. Mai intai mi-am visat un fost coleg de fac, care mi-ar fi respirat si aerul, de topit ce era dupa mine. Visam ca alergam impreuna cu el. Pentru o clipa ne-am oprit, m-a luat in brate si m-a privit cu acei ochi albastri, mari si plini de o dragoste nemarginita. O senzatie care mi-a alinat sufletul... La putintimp dupa aceea, imi reapare in viata un fost iubit, pe care soarta m-a fortat sa-l parasesc. Visez din nou.. aventura, ceva foarte puternic si infricosator maurmarea, dar fara sa ma prinda, iar acest iubit era acolo, mereu acolo, pt protectia mea, urmarindu-ma cu acei ochi albastri, patrunzatori. Imi placea confortul de a avea protectia cuiva, desi nu aveam nevoie.Ne-am intalnit si in realitate si a fost exact ca in vis.. dar soarta mi l-a furat iar.. si stand singura, am visat ca eram cu el si ne scaldam intr-o apa tulbure, iar mie nu-mi era frica sa inot in acea apa - chiar ma distram, dar el, el era macinat de ganduri.. Apoi, in realitate, mi-a trimis un mesaj prin care ma parasea, pentru a ma proteja si a nu ma face sa sufar.. Sii am visat din nou ca ma scaldam, dar de aceasta data eram singura, iar apa era curata. Lumea dincare vine el este diferita de a mea, cu lucruri pe care ar fi bine sa nu le intalnesc. Tot ce imi doresc este sa-l revad cu bine. Poate tot visele imi vor arata cum se va desfasura viitorul...

      Ștergere
  6. Asa se scrie ca daca visezi un barbat,e de BINE1bine macar in vis ca e de bine,ca n viata.............vai si amar..cu eiBARBATI!

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce vai si amar cu ei.tu tio tragi doar in vis

    RăspundețiȘtergere
  8. De ceva vreme simt nevoia sa vorbesc cu cineva si cum nu exista nici o persoana care sa ma asculte m.am decis sa scriu aici pe pagina...sunt casatorita, am 22 de ani...casnicia mea merge bine nu pot zice ca nu dar de ceva vreme visez un alt barbat care mi.a fost coleg de scoala si recunosc ca la vremea accea eram indragostita de el...visez ca ne intanlim ma ia in brate si ma saruta nebuneste,imi spune ca ii apartin ba chiar ajungem aproape de a face dragoste...dar atunci ma trezesc din vis...ma bulverseaza foarte mult aceste vise!!nu cred ca este un semn ca eu sa pun capat casatoriei mele de doar 6 luni,pt ca imi iubesc sotul...dar ma intreb de ce oare visez alt barbat care ma iubeste nebuneste si nu ma scapa din brate?!?!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „casatoriei mele de doar 6 luni”... oare nu esti nesigura?! :)

      Ștergere
    2. Nu sunt nesigura,imi iubesc ff mult sotul...oricum,aceste vise nu le.am mai avut in ultima vreme si sper sa nu le mai am niciodata!!! :)

      Ștergere
    3. Trebuie sa faci dragoste mai des cu barbatul tau, ca mai apoi ti se clarifica toate ideile.

      Ștergere
  9. fiecare are problemele lui si simte nev.sa mai afle o parere,un sfat,dar cineva scria aici ca parca am fi pe pagina cu probleme personale,ca ne expunem prea mult,ca sunt pagini astrologice,dar asa cum sunt,uite ca exista persoane care simt nev.sa discute mai bine cu un strain,decat cu un cunoscut!sunt cris.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se pare ciudat, dar cred ca sunt persoane care viseaza astfel. Subconstientul nostru lucreaza in timp ce dormim, ceea ce inseamna ca noi conducem visul intr-acolo...

    RăspundețiȘtergere
  11. Oamenii de stiinta afirma ca visam doar 5-7 secunde, restul este doar imaginatia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Diana. Am visat ca noi, cei angajati la aceiasi firma, asteptam autobuzul sa ne duca undeva. Nu stiu unde. In timp ce asteptam, dura mai mult timp, eram obositi, m-am asezat pe un asternut langa un coleg de-al meu. Eram acoperiti cu un cearceaf alb. In timp ce incercam sa ne odihnim, din greseala dosul mainii mele a atins mana lui. El atunci mi-a luat mana intr-a lui si mi-a strans-o cu dragoste si fermitate. (Asa am simtit in vis) Dupa acea s-a ridicat in sezut si am vazut ca era dezbracat pana la brau, acoperit cu un praf alb.(genul lasat de sprayul Dove) S-a sculat si a plecat. Ultimul meu gand a fost ca se duce sa se spele.
    Si acum te intreb draga Diana, e posibil sa se restructureze ceva la serviciu, colegul meu sa simta ceva pt mine sau sa plece din companie? Nu stiu, nu ma pricep. Lumineaza-ma te rog! Multumesc. Ana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ana. Autobuzul care intarzie poate reflecta senzatia ta ca la serviciu se bate pasul pe loc sau ca nu vei avea o reusita profesionala in jobul tau de acolo. Daca te leaga ceva de firma ta, acest ceva poate fi tocmai colegul tau. Culoarea alba, prezenta atat la cearceaf cat si la praful care il acopera pe colegul tau semnifica puritatea, onestitatea cu care ai dori sa se apropie de tine din punct de vedere afectiv colegul tau.

      Ștergere
  13. Am avut doua vise total diferite cu doi barbati . Unu era iubitu meu din primu vis iar al doilea era un baiat care lam cunoscut acum 5ani . Dar niste vise din care nu vroiam sa ma trezesc pline de iubire . Ma simteam ca sunt in siguranta iubita fara suferinta . Doua vise aproapea la fel .eu nu visez dar de data asta am visat doua vise din care nustiu ce sa cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ambele vise pare sa iasa la iveala nazuinta ta (subconstienta poate) de a fi iubita intru totul, implinita printr-o iubire perfecta.

      Ștergere
  14. Buna,am avut un vis foarte ciudat aseara,am visat barbatul de care sunt indragostita si fata de care simt o ft mare atractie,nu e nimic intre noi,el e casatorit dar a fost ft ciudat visul...am visat ca vorbeam cu el,dar nu stiu ce,imi aduc aminte doar imaginea si simteam sentimentele,inima cu tresarea...ca si cum nu ar fi fost vis si chiar as fi fost acolo,si nu m am gandit la el am adormit repede,ca eram foarte obosita....tu ce crezi ca inseamna? te pup si iti doresc o zi frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna.Am visat pentru a doua oara in termen de o luna, un barbat de profesie medic, la care am fost in ultimul timp mai des pe la el ca ma saruta foarte tandru.Te rog spune-mi ce semnificatie au aceste vise.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu sunt tare contrariata...nu stiu ce se intampla...sunt casatorita de 4 ani, avem o fetita perfecta de 1 an jumatate insa destul de frecvent visez ca sunt in compania altor barbati(cunoscuti sau nu) de care sunt profund indragostita,care ma alinta, ma saruta sau chiar fac dragoste cu el.Ma trezesc "indragostita" si toata ziua stau cu gandul la cel din vis. Se intampla destul de des sa visez asa.Cumva imi afecteaza si viata de familie toate visele astea. Sa aibe legatura oare cu faptul ca sunt destul de speriata sa nu raman singura in general, sa nu fiu inselata....pentru ca visez tot la fel de des ca sotul meu ma inseala si ca ma paraseste ca pe o proasta fara nici un fel de remuscare:(:(:( Mentionez ca in viata reala noi suntem un cuplu destul de reusit, sotul meu nu m-ar insela niciodata, eu la fel pe el...DECI CE SE INTAMPLA?:(:(:(

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu am visat ca dansam intr-o hora si avand papuci de casa in picioare care imi tot cadeau ca imi erau mari si la un moment dat a venit fostul iubit si a intrat si el in hora tinandu-ma pe mine de mana a dansat putin si el si apoi mi-a pus haina lui pe mine si a plecat si se uita la mine de la departare!ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  18. buna ziua, numele este florin, am virsta de 44 ani, ca l-am visat mereu sau cite ori, era o fata tinara, avea parul blonda, si ochii albastri sau verzi, dar nu lam prins bine chipul fetei dar neamestecate, cred e ceva un semn pt casatorie ?ca as vrea sa aflu dsp ce vb cu visul meu in trecutul meu si in prezent, astept raspunsurile tale, ma numai o zi buna , la facebook sau idul meu florinbrt35 si f_brt@.yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Diana,iti urmaresc de ceva vreme blogul si vreau sa iti spun ca apreciez foarte mult tot ceea ce scrii si toata munca depusa.Problema mea este urmatoarea : de o perioada de timp mai precis de vreo 2 ani tot visez un barbat inalt,brunet si cu ochii albastri care imi face avansuri.Aseara am avut din nou acest vis si, am aflat si numele barbatului in vis. Aceasta se numea Raven (corb in engleza), habar nu am daca are vreo legatura cu viata reala acest nume si ce ar putea sa semnifice el pentru mine.Lucrul mai normal, legat de acest vis si originea lui cred ca sta la baza unei relatii anterioare, cand am fost impreuna cu un barbat inalt,brunet si cu ochi albastri la care am tinut foarte mult.Aceste vise au aparut dupa despartirea de el insa nu inteleg de ce mai visez aceste lucruri cand nu l-am mai vazut de 2 ani de zile si nu mai simt nimic pentru el.Ajuta-ma te rog, si explica-mi putin toate lucrurile astea.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna Diana! Ajuta-ma te rog si pe mine sa inteleg urmatorul vis. Am visat ca in casa unde locuiesc era barbatul care imi place,era asezat pe scaun la masa,imbracat in pajama (costum de somn) si eu priveam spre organul genital. Cam atit imi amintesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Salut, Diana!

    Am avut un vis in seara asta ce m-a afectat enorm. E vorba despre barbatul actual din viata mea.

    Eram cu el intr-o camera reala in realitate. La bunicii din partea mamei, unde obisnuiam sa dorm cand eram mai mica. Stateam cu el in pat, uitandu-ne la TV. Am mai avut un vis, ce era deja-vu. Intrarea pe o poarta, asemenea unui lift, ce ducea intr-o alta perioada sau zona.
    Eu vroiam sex de la el atunci, iar el refuza, ca si in realitate de altfel. Am devenit frustrata, neiubita parca. Desi ma tinea in brate. M-am intors cu spatele la el, ma tinea in brate in felul asta.
    Apoi, el a iesit afara sa-si verifice telefonul. Mi-a zis apoi ca a primit un apel de la mama sa in care trebuie sa mearga sa se intalneasca cu o eventuala viitoare sotie. Pare-se ca-n vis, mama lui ii cauta sotii. A plecat, si mi-a promis ca se va intoarce "la timp", enumerandu-mi niste cifre. Parea sigur ca n-o sa-i placa si ca se va reintoarce la mine. Mi-a aratat o poza cu ea; era bruneta, intr-o rochie cu sclipici argintiu. Stiam ca e extrema pt. gusturile lui, nu-i plac doar "bijuteriile scumpe". Cand a plecat, parca a coborat de pe un deal, unde ne aflam amandoi. Vorbeam de mai multe excursii in natura amndoi.
    In fine, s-a vazut cu acea fata, de 19 ani, imi amintea de varsta mea ce-o avusesem acum o saptamana. A vorbit cu ea, fata fiind insotita de inca o prietena. Nu era aranjata, vorbea, dar nu atat de fascinant. Eu fiind prezenta spiritual, vedeam ce se-ntampla, rugandu-ma constant sa nu se inteleaga la nivel de conversatie. S-a plimbat cu ea, apoi s-a intors la mine. Cred ca intarziase putin, nu stiu sigur. Dar a venit, fiindca a vrut. Acum eram intr-o alta locuinta, necunoscuta.

    Dupa care, mama lui batea suparata in usa, putin cam subreda. Mi-era frica sa n-o sparga. Era impreuna cu acea fata si inca alti oameni. Cumva, a deschis usa el parca, si a inceput "razboiul". Oamenii ei introduceau ace in incheieturile celor de partea mea. I-am introdus si eu acelei fete, dar de fapt, s-a dovedit a fi un ac fals. Ca si razbunare, mi-a introdus si mama lui mie. Nu simteam durere, dar era ciudat.

    Apoi, cumva, am iesit din acea scara. Doar ca era zona unde am locuit eu, impreuna cu mama. Pana acum un an. Chiar si mama era in fata mea, impreuna cu alti vecini, la o adunare. Adusesera multe cutii de pizza desfacute. Cateva mancate. Am zis sa gust si eu, cerand confirmarea mamei, pe care am avut-o.
    Apoi, stand acolo, impreuna cu acei oameni, am avut sentimentul de pierdere. Simteam ca Sorin a murit si ca ce faceam atunci era un fel de "invocare" la adresa lui, ma gandeam la el, dorindu-mi sa ma ajute... nu stiu exact cum. A fost groaznic sentimentul acela de pierdere, il resimt si acum. L-am mai avut in real atunci cand ne certam o perioada si eu vroiam sa ne despartim per total... dar nu stiu daca cu adevarat.

    Multumesc anticipat. Inseamna mult pentru mine acest vis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana. Acest vis exprima teama ta, mai mult sau mai putin subconstienta, ca iubitul tau nu te-at mai putea iubi sau te-ar putea parasi. Moartea lui este una simbolica, echivaland cu plecarea lui de langa tine. Poate ca mama lui nu este de acord cu relatia voastra, avand in vedere incercarea ei din vis de a-i gasi o alta partenera sau de a-ti face rau.

      Ștergere
  22. Buna ,Diana ! Acum 5 luni am cunoscut un barbat si m am indragostit de el ,a fost dragoste la prima vedere . la o saptamana am avut un vis in care aparea el ma saruta si imi spunea ca l am innebunit,eram intr o cafenea cu o prietena de a mea si cu prietenul lui .a doua zi am fost in acea cafenea pe care o visasem si acolo l am intalnit pe el fiind insotit de prietenul lui .Am stat la aceeasi masa si am vorbit de atunci noi avem o relatie ascunsa (el fiind legat de cineva ),nu am mai trecut prin asa ceva si nu mi am dorit dar simt ca intre noi este o legatura puternica . Astazi m am intalnit cu el si m a spus ca il innebunesc fix in modul cum mi a spus in vis .

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ,Diana ! Acum 5 luni am cunoscut un barbat si m am indragostit de el ,a fost dragoste la prima vedere . la o saptamana am avut un vis in care aparea el ma saruta si imi spunea ca l am innebunit,eram intr o cafenea cu o prietena de a mea si cu prietenul lui .a doua zi am fost in acea cafenea pe care o visasem si acolo l am intalnit pe el fiind insotit de prietenul lui .Am stat la aceeasi masa si am vorbit de atunci noi avem o relatie ascunsa (el fiind legat de cineva ),nu am mai trecut prin asa ceva si nu mi am dorit dar simt ca intre noi este o legatura puternica . Astazi m am intalnit cu el si m a spus ca il innebunesc fix in modul cum mi a spus in vis .

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna,Diana! Am o relatie de 1 an si 3 luni in care totul a decurs perfect, insa de ceva vreme visez un alt baiat (o cunostinta) care ma urmareste si care incearca sa se apropie de mine(sa ma ia in brate, sa ma sarute). Ceea ce ma sperie e faptul ca in vis nu-mi displace acest lucru, insa chiar si asa nu il las sa se apropie..Inca un lucru de mentionat este acela ca acum ceva timp am visat o alta cunostinta care incerca sa ma sarute, iar eu am acceptat, ba chiar mai mult: mi-a placut.. Imi iubesc enorm iubitul, insa acum chiar ma tem de ce ar putea urma..

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna. Nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, inscrie-te pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

    RăspundețiȘtergere
  26. Bună! Eu am terminat relația cu fostul meu de aproape un an... El își făcuse altă relație, iar eu an decis să pun punct... Abia acum am întâlnit pe cineva care imi cunoaște toate stare,este un om minunat... Dar aseara l-am visat pe fostul, ca mă certăm cu el... De fapt de când ne-am despărțit tot am vise în care mă cert cu el... Fost în țară de curând... Iar el m tot urmărea... De revelion mă urmărit toată noaptea,femeia lui îl urmărea... Și am ajutato pe o cunoștință la un bar..cât am fost la bar el nu a intrat deloc..după ce am plecat a început să frecventeze barul... De ce oare tot îl visez? De ce mă tot cert cu el? Ti-as mulțumi dacă ai citi mesajul meu... Caut răspunsuri... Te rog.. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca ai probleme nesolutionate inca cu el. Poate ca esti framantata de faptul ca nu ti-ai expu clar punctul de vedere si ca el te-ar fi putut intelege gresit.

      Ștergere
    2. Mulțumesc frumos, scumpa mea! Și sper să scap de aceste visuri! Te-ai pupat !

      Ștergere
  27. Am aproape un an de când m-am despărțit de fostul meu iubit... El mă înșelat iar eu am luat decizia să pun punct... Dar de atunci îl tot visez ca ma cert cu el... De revelion mă urmărit toată noaptea, iar a lui femeie îl tot urmărea.ea vedea ca se uită la mine.... Iar apoi am ajutați pe o prietenă la bar, iar el nu a venit deloc în aceea perioadă la bar.. După ce-am reîntors înapoi în străinătate a reînceput să frecventeze barul... Eu acum am început o relație cu un om.minunat.. Un om caruia nu-i nevoie să-i spun ce mă doare ca el deja știe.. Dar vă rog să-mi spuneți cum scap de acest vis... Am deja pe altcineva ... Și nu vreau să-mi deranjeze visele prezentul... Va rog frumos.. Mulțumesc! Aștept un răspuns! V-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna seara! Am avut o relatie de 4 ani care s-a terminat anul trecut. Asnoapte am visat ca eram cu fostul intr-o gradina plina cu flori uscate. Dupa care stateam imbratisati si el imi spunea ca a despachetat bagajul si a pus tot in dulap ramanandu-i doar camasile. I-am spus ca i le voi calca pe toate numai ca am nevoie de un dulap pt ele, la care el mi-a raspuns ca nu e nevoie sa le calc pe toate pentru ca doar pe cateva dintre ele le foloseste,lucru pe care eu nu il am de unde stii dat fiind faptul ca in ultimul an nu am fost alaturi de el. Apoi m-a imbratisat si sarutat. Am momente cand il visez ca fuge de mine, momente cand e afectuos. Tin sa precizez ca el este cu cineva acum si la vara se casatoresc. Astept un raspuns la tot ceea ce ma deruta! Multumsc!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna dimineata ,puteti sa-mi explicati si mie visul ;am visat ca din casa surori mele ne furase cineva catelul desi catelul respectiv este al matusei mele si ea nu are nici o treba cu catelul respectiv in fine il cautam cu 2 fete care nu m-ai stiu cum arătau si dupa a apărut iubitul ei si încă un tip pe care nu îl cunos dar nu era iubitul meu cand ajuns la ea acasa întreb daca catelul are cip maicasa vorbea cu ea si îmi spune ca trebuie sa dam de o fosta colega sa ne duca la veterinar sau sa vorbesc cu fostul meu iubit sa il rog desi eu cu tipul respectiv nu m-ai suntem de ani întregi ....Nu inteleg de ce visez chestile astea si de ce iubitul va rog explicatim ce înseamnă.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua. De ceva timp visez mereu ca ma casatoresc. Cel putin de 3-4 ori de la inceputul anului mi s-a intamplata sa ceva. Odata ca urma sa mergem la starea civila, alta data eram imbracata mireasa, in biserica, cand se citesc cununiile,ma rog, citea popa si noi eram cu mainile unite. Ieri am visat ca tocmai ne pregateam sa mergem la starea civila. Trebuia sa ne imbracam s amergem. Barbatul din vis apare parca mai tanar ca mine, este inalt, mai feminin. Seamana foarte mult cu fratele meu. Ma tot gandesc ca este partea masculina din mine. Sunt necasatorita desi am 46 ani. Nu am fost casatorita, am avut doar o relatie scurta candva dupa care am suferit mult. Persoana nepotrivita. Deja incepe sa-mi fie teama. E ceva de rau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Nu cred ca este de rau. Poate fi un vis premonitor (ceva ce se intampla foarte rar cu visele) sau poate exprima o etapa noua si promitatoare din viata ta, un fel de nunta simbolica.

      Ștergere
  31. Buna. Prietena mea a visat ca eram intr-un parc, alaturi de un copil pe care il tineam de mana, iar in spalete nostru un baiat care era "sotul meu", in vis bineinteles. Ce ar putea sa insemne ??

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.