Horoscop Leu noiembrie 2011

In luna noiembrie 2011 , horoscopul Leului este marcat de eliberarea fericita a resurselor creatoare si de o viata amoroasa dulce-amara , lasand loc , totusi, adeseori, unor deznodaminte favorabile.


Odata cu 2 noiembrie , Venus calatoreste in sectorul Sagetatorului , dandu-ti ghes sa iti pui la contributie creativitatea in tot ceea ce iti place sau te intereseaza, dar si in slujba sprijinirii oamenilor ce iti sunt aproape. Ai toate sansele de a straluci si a iti exprima individualitatea , cu atat mai mult cu cat devii mult mai constient de darurile tale native.

Opozitia lui Marte cu Neptun din data de 7 noiembrie te face sa respingi aspectele vietii marcate de cenusiul cotidianului si de interesele practice.Tanjesti dupa ritmuri mult mai trepidante ale existentei si esti in stare sa cazi prada unor capricii imprevizibile , indiferent la ce consecinte pot avea acestea in viata de zi cu zi.Nu te avanta in riscuri necugetate si amana intalnirile sau deciziile importante legate de cariera sau conjuncturile sociale.

Daca revenirea lui Neptun in aspect direct , in Varsator , incepand cu 9 noiembrie , te elibereaza intr-o oarecare masura de sentimente de vinovatie exagerate pentru unele esecuri asociate cu oameni din profesie sau din anturajul tau social , relatiile cu persoanele importante pentru tine raman , totusi, impregnate de un aer de nesiguranta ori confuzie.

Marte paseste in teritoriile Fecioarei in aceeasi zi de 9 noiembrie , prilej cu care poti constata ca esti asaltat , dintr-o data, de foarte multe cereri de ajutor din partea unor rude, prieteni sau cunostiinte.Chiar daca nu ti se cer bani, trebuie sa iti consumi o parte din energia sau din timpul ce ti le rezervai pana acum numai tie.

Din 22 noiembrie, vizita anuala a Soarelui in Sagetator deschide , de obicei, o perioada in care spiritul si fortele vitale nu iti dau deloc astampar , indemnandu-te sa te azvarli fara sa stai mult pe ganduri in valurile placerii de a trai si in afirmarea identitati tale inconfundabile.Este o vreme nemaipomenita pentru a incepe ceva nou si a-ti pune la incercare capacitatea de adaptare.

In cazul cand nu te agati de o exagerata prudenta si de conventii mult prea apasatoare, intrarea lui Mercur in turnura retrograda iti ofera, din 24 noiembrie, perspectica unei imbaieri intr-o creativitate surprinzatoare si distractiva.Nu te lasa condus de inertie si urmareste ceea ce ti se intampla pana cand descoperi ce noi orizonturi iti sunt relevate.Nu ar trebui sa te cuprinda mirarea daca reusesti sa te despovarezi, pe nesimtite, de aspecte dificile din viata, ce pareau sa te insemne pentru vesnicie.

Nevoia explorarii unor idealuri mai generoase pare a te pandi gratie eclipsei lunare si a Lunii noi din 25 noiembrie , aparute in sectorul Sagetatorului.O chestiune decisiva referitoare la copii sau copilarie este pe cale sa isi croiasca drum catre tine.

Dupa o luna destul de agitata, sosirea lui Venus in Capricorn si a sasea casa a Leului (casa muncii si sanatatii) iti este favorabila , din 26 noiembrie, adancirii in obligatiile si responsabilitatile zilnice, dar si gasirii unor noi mijloace de a da sprijin unor persoane apropiate aflate in dificultate. Starea de sanatate nu iti da nici un motiv de ingrijorare.


Horoscop dragoste Leu in noiembrie 2011


Din 2 noiembrie , prezenta lui Venus in a cincea casa a Leului (casa dragostei si creativitatii) te inconjoara cu val de farmec si atractivitate .Leii aflati deja intr-o relatie de cuplu se pot bucura de o intensificare a iubirii pe care o inspira partenerului lor , iar cei singuri pot profita de oportunitatea de a se apropia de o persoana mult dorita sau de a se complace in numeroase flirturi si legaturi amoroase trecatoare.

Daca influenta planetei dragostei nu a reusit sa te determine sa ocolesti un teren nesigur in iubire, odata cu 9 noiembrie, iesirea lui Neptun din aspect retrograd in cea de-a saptea casa a Leului tinde sa aduca cateva clarificari.Ramane activ , insa, un simtamant de suspiciune fata de fiinta iubita sau impresia iritabila ca aceasta nu se conformeaza unor standarde sociale sau unor reguli nescrise impuse de tine.

Soarele isi incepe pe 22 noiembrie tranzitul in a cincea casa a Sagetatorului , provocandu-te sa te implici , nonsalant , in jocurile mai mult sau mai putin superficiale ale dragostei si flirtului.Sporita incredere in propria-ti persoana te poate ajuta sa treci peste niste indoieli nefondate fata de partener ori sa incerci sa cuceresti inima cuiva de care te simteai de mult timp atras.

Pe 25 noiembrie , eclipsa de Luna din a cincea casa a Leului ar trebui sa traga un semnal de alarma in domeniul relatiilor de cuplu.Adeseori, acest eveniment astral prefigureaza punerea la incercare a dragostei fata de un partener.


Horoscop cariera si bani Leu in noiembrie 2011


Progresia lui Marte in a doua casa a Leului (casa banilor si resurselor) marcheaza, din 9 noiembrie, debutul unei perioade in care ai impulsul de a te angaja in niste fapte ori imprejurari din viata avand un impact direct asupra situatiei tale financiare.Intr-un fel sau altul, niste decizii luate sau adoptarea unui alt stil de viata te fac sa iti deschizi prea larg punga.Nu te lansa in cheltuieli prea ridicate pentru posibilitatile tale.

Luna plina ivita pe 10 noiembrie in cerurile Taurului si ale celei de-a zecea case a Leului (casa carierei si dezvoltarii personale) te focalizeaza spre telurile tale profesionale pe termen lung.Cum anume sa iti implinesti obiectivele de la serviciu sau sa castigi respectul colegilor de munca par a fi numai cateva intrebari esentiale ce iti rasar in minte acum.De obicei, Luna plina anunta si finalizarea unor probleme ori tendinte din zona carierei care te framantau de multa vreme.

Tranzitul initiat de Venus , pe 26 noiembrie, in a sasea ta casa , iti confera o sporita preocupare fata de serviciu, fata de necesitatea de a-ti pune la punct unele proiecte profesionale neglijate poate pentru un timp.Devii , dintr-o data, adeptul lucrului bine facut , iar disciplina si ordinea interioara si exterioara te fac capabil sa dai tot ce ai mai bun din tine in viata profesionala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Leu 2012

Horoscop Leu octombrie 2011
Horoscop Leu noiembrie 2011 Horoscop Leu noiembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.