Putin, reincarnarea Sfantului Pavel ?

Vladimir Putin nu este doar cel mai puternic om politic din Rusia ( prim ministru , fost si viitor presedinte) , ci si o reincarnare a Sfantului Pavel ! Cel putin asta este convingerea unei secte formate numai din femei din satul Balsoia Yelnia , dintr-o zona apropiata de Volga ...

Potrivit intemeietoarei sectei , cunoscuta drept Mama Fotina , dar al carei nume real este Svetlana Frolova , Putin ar trebui venerat precum Sfantul Pavel , intrucat cariera lui politica se aseamana izbitor de mult cu cea a religioasa a timpuriului misionar crestin.Inspirata "babusca" a relevat cateva "uimitoare" coincidente : " Conform Bibliei , Sfantul Pavel a fost la inceput un comandant militar.In vremea cat a fost in KGB , Putin a comis si el niste fapte revoltatoare dar, dupa ce a devenit presedinte , a fost patruns de Sfantul Duh si a inceput sa isi conduca (cu intelepciune) turma".
Mama Fotina pretinde ca l-a cunoscut pe Putin intr-o viata anterioara , cand el era incarnat ca Vladimir I-ul al Kievului , iar era Olga din Kiev , bunica lui.

Exista putine detalii despre aceasta curioasa secta , dar se stie ca multe femei au luat-o razna gratie mamei Fotina.De altfel, cum bine se stie, Putin a fost deja subiectul unor cantece pop si a dat numele unor specialitati de vodca si chiar unor petreceri din cluburile de noapte rusesti in perioada cat a fost presedinte si prim ministru.
Dmitri Peskov , purtatorul de cuvant al lui Putin a declarat : "Este impresionant ca aceste femei se gandesc atat de maret la munca primului ministru.Dar ar trebui sa le amintesc una din cele 10 porunci , care spune ca nu trebuie sa te inchini la falsi idoli".
Autoritatile rusesti au afirmat ca stiu despre existenta acestei secte , dar nu pot face nimic impotriva ei pentru ca membrele ei nu comit nimic ilegal.

Sursa : dailymail.co


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Arhanghelul Gabriel , un inger de sex feminin ?

Legenda Sfintei Cuvioase Parascheva

Sfanta Maria in superstitii si traditii romanesti
Putin, reincarnarea Sfantului Pavel ? Putin, reincarnarea Sfantului Pavel ? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 05, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Eu ma gandeam ca a fost în viata anterioara iubita mult credincioasa nicidecum BUNICA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca Putin ar putea fi asociat cu Sfantul Pavel sau cu oricare alt sfant... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Posibila teoria asta,dar mi se pare ciudat ca trait si in viata anterioara tot in zona Rusiei sau cel putin care are legatura cu ea.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.