Arderea grasimilor simplu si eficient

Pentru a avea un corp suplu si atractiv este necesar asiguri o ardere cat mai eficienta a grasimilor , un obiectiv ce te poate ingrozi daca stai sa te gandesti cate eforturi te asteapta si cat timp trebuie sa sacrifici in acest scop .Chiar trebuie sa ne straduim pentru asta la fel de mult ca si atunci cand ne dorim sa obtinem o diploma de absolvire a unei facultati , sa cladim o cariera de succes sau sa ne gasim partenerul de cuplu perfect ? Poate ca nu , avand in vedere ca exista cateva scurtaturi ori cai simple si rapide de a arde grasimile , care nu te fac zvelt peste noapte , dar nici nu te obliga la straduinte constante vreme de mai multi ani …

- Mananca bine dimineata

Oamenii care si-au facut un obicei de a-si pregati un mic dejun consistent se pot lauda cu o talie mai mica cu circa 5 centimetri fata de cei care sar peste masa de dimineata . O mancare adevarata dimineata asigura un metabolism eficient de-a lungul intregii zile si te ajuta sa ii pui frau enzimei ce mareste colesterolul.Nu uita de un stravechi proverb asiatic , drag mie : “Dimineata mananca singur , la pranz cu prietenii si seara cu dusmanii “.Asigura-te ca manaci pe saturate intr-un interval de 90 de minute dupa ce te trezesti.

- Mananca de mai multe ori in timpul zilei

Daca lasi sa treaca prea mult timp fara a manca (peste 5 ore) , exista probabilitatea sa iti scada metabolismul , ceea ce provoaca o ardere mai lenta a grasimilor din corpul tau.Acelasi lucru poate conduce catre scaderi ale nivelului de zahar din sange , spre o pofta intensa de a manca care te face sa iti controlezi mai putin mancarurile (sanatoase sau nu ) pe care ti le alegi.Solutia ar fi sa iei o gustare cat mai sanatoasa la circa 3 ore dupa mica dejun , si o alta la 3 ore dupa pranz .

- Mergi cu bicicleta

Persoanele care merg pe bicicleta circa 9 kilometri pe saptamana vreme de macar 6 luni pot constata a scadere a insulinei de aproximativ 19 % fata de cei care parcurg aceeasi distanta in acelasi interval de timp mergand pe jos.Ciclismul iti pune in miscare muschii , iti da jos kilogramele si iti regleza procentul de insulina din organism.

- Ridica niste greutati

Incerca sa iti scazi kilogramele ridicand cat mai multe kilograme. Acest fel de a face exercitiu fizic iti accelereaza metabolismul , iti scade vertiginos numarul de calorii si iti modeleaza un corp sexy.Ganterele te ajuta inr-o mai mare masura decat aparatele de fitness sa iti pui la treaba muschii .In acelasi timp, cresterea masei musculare in detrimentul grasimilor iti favorizeaza dezvoltarea unui corp suplu, unduitor si ferm , in blugi sau intr-o imbracaminte mai mult sau mai putin mulata pe trup.

- Pauze cat mai scurte intre exercitiile fizice

Incearca sa reduci cat mai mult pauzele dintre exercitiile din cadrul unui program de fitness. Daca aceste intreruperi de odihna nu depasesc 35 de secunde este de asteptat sa pierzi circa 27 % din grasimi intr-un interval de cel putin 8 saptamani. Pauzele scurte iti tin in “priza” organismul mai mult timp si provoaca o intensificare constanta a pulsului , ajutandu-de sa iti arzi cu o foarte mare eficienta grasimile.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

De ce te ingrasi cand te lasi de fumat ?

Mintea ne poate pacali foamea ? | O noua metoda de cura de slabire ?

Combinatia alimentelor - Dieta si nutritionism
Arderea grasimilor simplu si eficient Arderea grasimilor simplu si eficient Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 23, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Eu vreau sa slaesc mult sa arata bine de revelion. Vreau sa-mi modelez abdomeul cat mai repede ca nu mai suprt grasimea care se balangane si cae se vede la un blug strimt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bune sfaturile!Intr-adevar daca o persoana se mobilizeaza si urmeaza aceste sfaturi nu are cum sa nu slabeasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. olla diana!ma bucur ca introduci aici si art.referitoare la slabit,dieta si chestii care le intereseaza in mod special pe femei!lucrez in masa-reflexoterapie,drenaj limfatic,masaj anticelulitic ,etc)am lucrat pe corpul multor fete si femei de varsta a treia.tin diete si fac totul pt.a se mentine.dati mi voie sa precizez ca am av.80kg.si am ajuns la 54,dupa mai mai multe lucruri facute de mine!MASAJ usor ,cum puteam in fiecare seara,reflexoterapia facuta corect invata corpul sa lucreze,,singur,,la topirea grasimilor,sport de 2,3ori pe sapt.innot si alergari usoare si acum trecem la partea cea mai grea MANCAREA;portii mici in farfurii mici,de 5ori pe zi,fructe putine,lichide multe dintre care CEAI DE GHIMBIR<radacina,credeti ma,face minuni cu silueta(2,3\zi)inainte de fiec.masa un pahar de apa calda pe stomacul gol,la 18,30 sa fie ultima masa!de la ora 15,mancati mancare f.usoara si combinatii potrivite pana seara.consumati lactate degresate cu generozitate,contin carnitina,care ajuta la topirea grasimilor!stiu ca nu se pot face toate astea deodata,nu este timp,dar din tot ce am scris aici,luati ce credeti ca vi se potriveste.am lucrat cu obezitate morbida,cu oameni grasi de varste diferite si am vz.cum functioneaza pe fiecare,totul!hrana cat mai sanatoasa,portii mici si dese ,combinatiile potrivite si daca nu mai este timp de altceva,ceaiuri de detoxifiere si ghimbir si evident la saloane sunt proceduri pt,slabit!masajul anticelulitic,are efect executat corect si timp de o ora si un sfert,minim,asociat cu lichide multe se vor elimina toxine, masiv!se poate slabi oricand,putina vointa trebuie si se poate!va doresc succes,sa reusiti!si ma bucur ca diana scrie si despre acest subiect delicat si f.util!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.