Horoscop Sagetator decembrie 2011

In decembrie 2011, horoscopul Sagetatorului marcheza o etapa din viata orientata spre potentarea resurselor interioare si necesitatea de a castiga mai multi bani, doua aspecte ce pot da nastere , adeseori, unor conflicte ireconciliabile.

Pe 4 si 31 decembrie au loc doua cuadrate intre Mercur si Marte , ce sunt de natura a-ti pune pe jar impulsivitatea si cheful de cearta sau, din contra , a te aduce in preajma unor persoane agresive sau foarte critice.
Poti trece printr-o perioada incarcata de stres si situatii neplacute , marcata de necesitatea de a finaliza cat mai repede niste sarcini sau treburi.Conflictele de interese sunt in masura sa para mai des decat de obicei , asa ca nu este deloc timpul nimerit pentru intalniri importante , initierea de noi proiecte sau propuneri de afaceri.

Incepand cu 10 decembrie , Uranus ajunge in tranzit direct in Berbec , expunandu-te unor noi experiente avand darul de a te face sa capeti o intelegere mai profunda a individualitatii tale si a resurselor tale creative.Este de asteptat ca acest aspect astral sa te zgaltaie din comoditatea vietii si sa te determine sa iti canalizezi energia in directii inedite.Drept rezultat , poti fi mereu intr-o stare de alerta , apt sa gasesti noi solutii pentru noi probleme.Stabilitatea si constanta nu sunt pe placul lui Uranus si necesitatea de a te pune de acord cu lucruri si evenimente neasteptate iti daruieste oportunitatea de a iti pune in valoare unicitatea , resursele interioare si adaptabilitatea.

Luna plina si eclipsa lunara aparute pe 10 decembrie in sectorul Gemenilor au potentialul de a-ti oferi avantaje din partea oamenilor apropiati , gratie eforturilor pe care le-ai depus pana acum pentru construirea unor legaturi umane bazate pe dedicare si reciprocitate.

O noua faza din viata ta , strabatuta de dorinta de a te afirma si a-ti apara cu orice pret idealurile si opiniile , este initiata din 13 decembrie, sub influenta revenirii lui Mercur in aspect direct in Sagetator si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).Nu mai ai destula rabdare pentru a-i intelege pe cei din jur si a ceda din interesele tale in favoarea celor ale altor persoane.Desi, in acest fel, exista posibilitatea sa iti castigi respectul celorlalti , nu ai cum , in nici un mod, sa le trezesti simpatia.

Din 20 decembrie, patrunderea lui Venus in Varsator si a treia casa a Sagetatorului (casa comunicarii si influentelor de mediu) marcheaza un interval caracterizat mai curand de limpezire a mintii si pace sufleteasca , decat de o mare efervescenta a trairii.Este o vreme oportuna comunicarii de orice fel , primirii si darurii de vesti bune.Perspectivele despre o noua etapa a educatiei se imbina cu integrarea fericita in colectivitatile din care faci parte.Relatiile cu rudele sunt reinnoite ori invaluite de o aura de armonie.

Simtul practic si materialismul iti sunt buni tovarasi odata cu 22 decembrie , ca efect al tranzitului Soarelui in in regatul Capricornului .Valorificarea mai aplicata a resurselor tale interioare poate fi o alta orientare imprimata de catre acest tranzit.

Luna noua rasarita pe 24 decembrie in Capricorn subliniaza influenta anterioara , sugerandu-ti sa te conectezi cu talentele tale native.Daca reusesti sa aduci mai multa ordine in viata ta , ai sansa de a-ti pune in valoare , intr-un mai mare grad , darurile personale insuficient exploatate pana in prezent.

De pe 25 decembrie , iesirea lui Jupiter din turnura retrograda in Taur iti pune la dispozitie un considerabil aflux de energie si incredere in propria-ti fiinta , fapt ce iti permite sa abordezi sarcinile de zi cu zi intr-un mod mult mai imaginativ sau cu o sporita atitudine pozitiva.Vitalitatea si viziunea conferite de catre Jupiter iti deschid calea pentru niste importante realizari , determinandu-te, eventual, sa iti stabilesti teluri mult mai ambitioase pentru viitor.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in decembrie 2011


Iesirea lui Uranus din aspect retrograd in cea de-a cincea casa a Sagetatorului (casa dragostei si creativitatii) favorizeaza inchegarea unor relatii amoroase caracterizate mai curand de o mare intensitate senzuala decat de sansa unei evolutii pe termen lung.

Eclipsa Luna ivita in 10 decembrie pe cerurile celei de-a saptea case a Sagetatorului (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) este pe punctul de a-ti darui , in fine, favorurile unei persoane indelung curtate , sau de a-ti prilejui o adanca contopire cu partenerul de cuplu.De fapt, ceea ce se intampla acum reprezinta o consecinta directa a straduintelor tale de a te implini prin iubire.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in decembrie 2011


Odata cu 22 decembrie, vizita anuala a Soarelui in cea de-a doua casa a Sagetatorului (casa banilor si reurselor) te directioneaza spre o viziune practica asupra vietii si te provoaca sa te implici in initiative financiare sugerate in perioada cand Soarele a tranzitat intaia ta casa.Unii dintre nativii din zodia Sagetatorului incep, in acest ciclu solar , sa isi castige existenta gratie investitiei pe care au facut-o in pregatirea lor profesionala.

Pe 24 decembrie, Luna noua din a doua casa a Sagetatorului iti accentueaza dorinta de a-ti revizui abordarea financiara a vietii.Uneori, o exagerare a unei astfel de tendinte si goana exclusiva dupa posesiuni exterioare te pot indeparta , insa, de o dezvoltare autentica a potentialului tau.

Tranzitul direct al lui Jupiter in a sasea casa a Sagetatorului (casa muncii si sanatatii) are capacitatea de a-ti schimba , incepand cu 25 decembrie, atitudinea fata de munca si sfera profesionala.O parte dintre Sagetatori sunt impulsionati de dorinta de a-si schimba serviciul , trecand intr-un domeniu de activitate mult mai potrivit temperamentului si inzestrarilor , indiferent de salariu ori statut profesional.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Sagetator 2012

Horoscop Sagetator noiembrie 2011
Horoscop Sagetator decembrie 2011 Horoscop Sagetator decembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 29, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Cunosc bine o persoana apropiata din Sagetator si vad ca "prezicerile"se intrevad cam adevarate.Multumiri si felicitari sincere!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.