Horoscop Berbec februarie 2012

In luna februarie 2012, horoscopul Berbecului pare a prefigura un interval contradictoriu, de oscilare intre afirmarea sinelui si nesiguranta, intre o fericita relationare cu ceilalti si o atitudine de suspiciune si neincredere.

Din 3 februarie, vreme de circa 13 ani, Neptun isi pune amprenta asupra destinului tau.Tranzitul acestei planete a misterului si subtilitatilor in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului te poate face sa te bucuri de singuratate si o efervescenta lume a visurilor. De fapt, fantasmele nu se multumesc a te cutreiera numai noaptea, starea de visare cu ochii deschisi fiind mereu in preajma ta, chiar si atunci cand ar trebui sa dai dovada de o cat mai mare luciditate, logica si capacitate de analiza. Inclinat sa interpretezi lumea din jur prin prisma unor simboluri si semne tainice, poti gafa cu usurinta, atunci cand te astepti mai putin, in viata dura si neiertatoare a responsabilitatilor zilnice. Nu este exclus sa fii ispitit de o credinta spirituala, chiar religioasa, intr-o dimensiune ascunsa a existentei, locuita de forte ori fiinte imateriale, care ne hotarasc parcursul trairii.

Luna plina, rasarita pe 7 februarie, in cerurile Leului, iti face cu ochiul, incercand si ea sa te indeparteze de ambitioasele teluri pe care ti le-ai fixat in plan social sau profesional. Ce-i drept, influenta ei este de scurta durata si este departe de a te incuraja sa tintesti spre inalte sfere ale existentei. Luna noua ar vrea sa te aduca cu picioarele pe pamant, pentru a te impinge spre bucuria de a trai clipa si a degusta lumea prin toate cele cinci simturi. Este vremea sa te lasi in voia distractiei, a veseliei si a unei creativitati dezlantuite.

Din nefericire, un soi de stangacie sau inadaptabilitate in relatiile cu oamenii din imediata ta apropiere isi poate croi drum catre tine dupa 7 februarie, ziua in care Saturn ajunge in aspect retrograd in Balanta. Intr-un fel sau altul, trebuie sa iti lasi inchipurile deoparte si sa incerci sa interactionezi cu ceilalti fara teama ca nu esti recunoscut ca personalitate ori ca nu iti sunt intelese faptele si cuvintele.

Conjunctia lui Venus cu Uranus din 9 februarie iti stimuleaza gustul pentru lucruri neobisnuite, iesite din tiparele conformismului. Simti ca ai nevoie sa te schimbi si nu mai esti dispus sa atipesti la caldura molcoma a rutinei. Ceea ce te face unic ii atrage pe ceilalti catre tine, asa ca poti lasa frau liber, fara nici o grija, individualitatii tale. Esti strabatut de nazuinta de a te exprima deplin si a te bucura de cat mai multa libertate, mai ales in relatiile cu cei din preajma ta.

Incepand cu 13 februarie, orgoliul si nonsalanta tind sa se risipeasca ca urmare a vizitei facute de Mercur in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului. Poti deveni constient de puncte de vedere si conceptii cu totul diferite de ale tale , punand sub semnul intrebarii idei de care nu credeai ca te vei desparti vreodata. Nu este timpul potrivit pentru a lua decizii de mare importanta.

Cuadratul lui Venus cu Pluton din 15 februarie te poate face sa ii privesti cu suspiciune pe cei din jur, sa cauti a descifra motive ascunse si egoiste in spatele atitudinii sincere ori dezinteresate a acestora. In acest context, ar fi indicat sa te abtii de la remarci ori observatii pripite, pe care le vei putea regreta mai tarziu.

O perioada de trecere in revista si evaluare a lucrurilor prin care ai trecut in ultima vreme se intrevede din 14 februarie, ca efect al tranzitului Soarelui in Pesti si si a XII-a casa a Berbecului. Poti constientiza intr-o sporita masura consecintele pe termen lung ale faptelor si vorbelor tale, iar reflectia ce pune astfel stapanire pe tine te poate determina sa te izolezi de ceilalti.Este posibil sa iti dai seama ca anumite aspecte ale vietii nu mai pot fi schimbate sau nu mai depind deloc de tine. Este trist, dar, uneori, intalnim in viata oportunitati pe care, daca nu le fructificam, nu vom mai avea nicicand prilejul de a le intalni.

Luna noua, ivita pe 21 februarie, in Pesti si a douasprezecea ta casa are potentialul de a intensifica tendintele anterioare. Predispozitia de a trage linie si a aduna esecurile si implinirile se face simtita in continuare, dar poti simti si necesitatea de a te reface spiritual si chiar fizic. Aceasta pozitionare a Lunii noi te suprasensibilizeaza si, tocmai de aceea, ar fi bine sa ajungi la o impacare cu tine insuti, necesara pregatirii pentru ziua cand Luna noua va ajunge in prima ta casa , vestind o perioada foarte activa si aglomerata.


Horoscopul dragostei Berbecului in februarie 2012


Nevoia de a-ti simti persoana iubita aproape, atat din punct de vedere fizic cat si sufletesc, nu iti da deloc pace sub impactul Lunii pline ivite pe 7 februarie in a cincea casa a Berbecului (casa creativitatii si dragostei).Uneori, efluviile selenare iti pot sugera sa descoperi iubirea dintr-o perspectiva idealista sau platonica.

Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, dupa 7 februarie, ai putea fi framantat de indoieli fata de partanerul tau sau fata de compatibilitatea dintre tine si el. Daca esti inca singur, chiar daca dragostea iti da ghes ori o persoana mult dorita iti da de inteles ca ii esti pe plac, se poate sa fii traversat de neincredere in tine insuti sau de temerea ca nu vei gasi o autentica reciprocitate a sentimentelor. In acest fel tinde sa iti marcheze viata Saturn, instalat intr-o turnura retrograda in a saptea casa a Berbecului (casa relatiilor interumane si a parteneriatelor) pana pe 25 iunie 2012.

Conjunctia dintre Venus si Uranus din 9 februarie te elibereaza o vreme din chingile influentelor saturniene. Nu it mai este frica sa iti asumi riscuri in dragoste si nazuiesti sa schimbi cu 180 de grade legatura de cuplu ori atitudinea ta fata de viata amoroasa. Uneori, acest aspect astral este asociat cu o brusca si patimasa atractie pentru o recent cunoscuta persoana de sex opus.

Pe 15 februarie, cuadratul dintre Venus si Pluton pare a aduce nori negri deasupra amorului. Obsedat de gandul ca ai putea pierde fiinta draga, poti fi pe punctul de a nu-ti mai putea infrana gelozia ori posesivitatea. Daca esti singur, evita, pe cat poti, sa intri intr-o noua poveste de dragoste intrucat aceasta configuratie planetara este adeseori conectata cu dezamagiri in iubire, sentimente ranite ori lipsite de reciprocitate.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 Anul Dragonului de apa

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Horoscop Berbec ianuarie 2012
Horoscop Berbec februarie 2012 Horoscop Berbec februarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 14, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. vreau sa stiu daca am succes la examene

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, si trebuie sa cred de acum in ceea ce zici tu, sau sa astept sa mi se intample pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  3. SUNT NASCUTA IN 24.03.1978 ORA 24.05

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.