Horoscop Varsator februarie 2012

In luna februarie 2012, horoscopul Varsatorului prefigureaza un conflict intre predispozitia de a te indeparta de lumea materiala si necesitatea de a te ancora cat mai ferm intr-o viziune practica si mercantila.

Incepand cu 3 februarie, Neptun strabate, vreme de circa 13 ani, teritoriile Pestilor, influentand lent, pe nesimtite, dar statornic, sistemul tau de valori. De-a lungul acestui tranzit, unii Varsatori au tendinta de a nu se mai preocupa de aspectul material al vietii, acordand din ce in ce mai multa prioritate sferei spirituale a existentei.

Aspectul retrograd pe care si-l asuma Saturn in Balanta si a noua casa a Varsatorului (casa filozofiei si explorarii) te determina , din 7 februarie, sa abordezi lumea intr-un mod mai putin superficial. Esti tentat sa iesi din valtoarea acaparatoare a cotidianului, sa te asezi pe mal si sa examinezi curgerea vietii, incercand sa-i patrunzi intelesul. Ai nevoie sa descoperi sensul destinului tau si sa dai semnificatie unei existente ce tinde a fi haotica.

Parcursul plantei Venus in a Berbec si a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu) te face , totusi ceva mai sociabil odata cu aceeasi zi de 7 februarie. Esti mereu gata sa te angajezi in discutii despre pasiunile ori interesele tale si pretuiesti schimburile de idei. Uneori, acest tranzit ofera beneficii prin intermediul comunicarii, rudelor sau scurtelor calatorii. Diplomatia te ajuta sa depasesti vechi conflicte si sa atenuezi disputele din preajma ta.

Tot pe 7 februarie, Luna plina din Leu iti stavileste inclinatia de a te pozitiona deasupra celor din jur. Acest aspect astral iti aduce in fata relatia cu un partener sau un om apropiat din sfera sociala, profesionala sau personala. Pentru a reusi sa iti atingi obiectivele, trebuie sa iti unesti fortele cu un "altcineva" semnificativ, o persoana capabila sa iti echilibreze pornirile poate prea impulsive ori egocentrice.

Din 13 februarie, este necesar sa cobori din norii visarii si sa fii cu picioarele pe pamant. Prezenta planetei Mercur in sectorul Pestilor se opune influentelor neptuniene, impunandu-ti sa acorzi o cat mai mare atentie chestiunilor materiale din viata ta.

Aspiratia de a-ti construi o identitate in concordanta cu acele aspecte ale existentei pe care le apreciezi dincolo de trairea cotidiana, pare a se face simtita din 19 februarie, ca efect al tranzitului Soarelui in Pesti. Poate ca nu vrei sa te mai risipesti in activitati ori lucruri care nu te imbogatesc cu nimic si nu te ajuta in nici un fel in evolutia personalitatii tale.

Luna noua din Pesti iti stimuleaza, din 21 februarie, sensibilitatea si receptivitatea fata de lumea celor cinci simturi. Iti doresti sa te integrezi cat mai mult in mediul inconjurator, sa te bucuri de viata si sa traiesti clipa fara, insa, a te rataci din drumul spre idealurile tale.


Horoscopul dragostei Varsatorului in februarie 2012


Luna plina ivita pe 7 februarie in cea de-a saptea casa a Varsatorului (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) vesteste o vreme de negocieri si compromisuri in dragoste. Este posibil sa fii supus unor teste ale loialitatii sau afectiunii fata de partenerul tau de cuplu. Varsatorii singuri au sansa de a fi atrasi intr-o poveste de dragoste foarte speciala.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in februarie 2012


Tranzitul initiat de Neptun, pe 3 februarie, in cea de-a doua ta casa (casa banilor si resurselor) are capacitatea de a te face sa neglijezi valoarea banilor, aducandu-te in preajma unei nesigurante financiare. Fii prudent fata de orice propunere de a te implica intr-o afacere ce promite a te face bogat peste noapte.

Odata cu 13 februarie, sub impactul calatoriei lui Mercur in a doua casa a Varsatorului, ar trebui sa iti revezi situatia financiara si sa faci pasi hotarati pentru a ti-o imbunatati. Daca nu iei singur o initiativa in acest sens, mai multe temeri ori dificultati asociate cu banii te pot obliga sa intri in actiune.

Vizita Soarelui in a doua ta casa intensifica tendintele anterioare, inisitand asupra necesitatii de a avea o viziune mult mai practica despre viata. Implicatiile financiare ale activitatilor tale continua sa te framante si este posibil sa aduci cateva schimbari in ambitioasele tale planuri pe termen lung.

Focalizarea pe interesele materiale nu are cum sa se destrame odata cu 21 februarie, data aparitiei Lunii noi in a doua casa a Varsatorului. Este de asteptat sa iti fixezi noi teluri asociate cu banii si sa iti revezi balanta de venituri si cheltuieli. Ai ocazia de a gasi noi mjloace de a-ti mari contul in banca.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:
Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Varsator ianuarie 2012
Horoscop Varsator februarie 2012 Horoscop Varsator februarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2012 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Am un prieten care e in zodia varsator cred ca o sa-l intereseze

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt nascut pe 3 februarie :P

    RăspundețiȘtergere
  3. O zi cat mai placuta si o luna cat mai buna celor nascuti in zodia Varsator!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt nascuta pe 26 ianuarie 1962, deci 88, astrologii spun ca este un numar extrem de norocos, este al unei ifinitati de probleme.Incepi un lucru, nu reusesti sa-l duci la bun sfarsit ca si trebuie sa incepi un altul. Apoi norocul despre care vorbesc atat astrologii, cam pe unde se asunde?

    RăspundețiȘtergere
  5. pararea me este sa nu te indragostesti nici odata de o fata cu zodia fecioara eu si astazi plang din cauza asta dar ce sa fac asta este destinul vieti sa fii co ochii in patru cand te indragostesti va urez numai bine in viata asta dar sa nu faceti ce am facut si eu regret foarte mult ca mam indragostit de cine nu trebuia dar acuma stau cu capul sus ce sa fac asta e tot ce am avut de spus salutari!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. asa este in viata asata te indragostesti de cine nu trebuie. si suferi f mult

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.